- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.181
Biraz daha büyüsünler çok daha kolay olacak her şeyBen dışarda emziremem zaten önden sağıp yanıma biberonla alınca pratik oluyor. Hemen içip sakinleşiyor. Zaten hep yastık kullanıyorum ben emzirirken öyle rahat ediyor hanımefendi zorda kalırsam dışarıda da emziririm ama gerek yok bence rahat edemem ben çünkü.
Benimki de öyleydi canım ve doymadığını fark ettim yani memeyi tam boşaltamıyor bazen bir saat kalıyor ama yok yani olmuyor. Bende emdikten sonra sağıyorum 50 cc falan çıkıyor onu içince hemen uykuya dalıyor. Seninki de belki memeyi boşaltamıyor olabilirKızlar benim bebiş sürekli memede uyuyor , başka türlü asla uyutamıyorum, bir de mama yiyince uyuyor ve uykusu çok hafif emdiği zaman
Yerine koymamla hemen uyanıyor ve bu yüzden saatlerce mememde kalıyor ne yapacağımı şaşırdım vc ye gitmeye vakit yok resmen
Canım doğumdan 1 hfta sonra fln bende aynısi oldum birdaha olmaz diye dsnuyrm bende lavmanla rahatlamıştim. Sen sabahları aç karnına kayısı incir isla ye ardına ılık su iç.Kızlar bugün korkunç bir gün geçirdim. Birkaç gündür dikişin olduğu yer içerden ağrıyordu. Ayrıca 1 haftadır kabızlık sorunum var. Kabızlık dediğim her gün tuvalete çıktım ama yapı olarak sert şekilde yapıyordum. Bugün bebeğim kontrolü içim hastaneye gittik, dönüş yolunda bana bir sancı geldi. Gaz sancısı ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım diyebilirim. Sürüne sürüne eve geldim, hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım. Ağrı tüm karnıma makatıma dikişlerime yayıldı sancı gelince. Eşim gitti lavman aldı onu yapınca kendime geldim. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan ölümüne korkuyorum, travma yaşadım resmen.
Bu olaydan sonra bama bişi olursa bebeğime ne olacak site saçma sapan bir psikolojiye girdim, durup durup ağlıyorum bazen. Tekrar aynı şeyi yaşayacam diye de korkuyorum. Lütfen dikkat edin
Bizde öyle yapıyoruz hatta eczaneden buz kalıbıyla veriyorlar eve gidene kadar bir sey olmasin diye sanirim probiyotik içeriyor ya o bakteriler sıcakta ölmesin diye tedbir amacli diyorlarBuarada benim doktorda buzdolabında tut dedi kız siz yanlıs biliyo olabılrmısınız
Emzirme örtüsüvar çok rahat oluyor ben dışarıda sürekli onu kullanıyorumBende çıkmak istiyorum artık ama dışarıda emzirmek nasıl olur bilemedim o yüzden cesaret edemiyorum
Ben evde kendi tartıldığımız tartıyla kendimi tartıyorum sonra kızımla tartılıyorum aradaki farka bakıyorum ama genelde daha az çıkıyor evde nedenseBenim evdeki tartı bebeği tartmıyorhastanede komple çıplak bezini de çıkartıp tartıyorlar canım ama sağlık ocağında kıyafetle tarttı oda soğuktu biraz. Salı günü hastane randevumuz var orada net belli olcak kaç gr aldığı
Ben evdeki tartıyla tarttım aradaki fark 1600 çıktıBen evde kendi tartıldığımız tartıyla kendimi tartıyorum sonra kızımla tartılıyorum aradaki farka bakıyorum ama genelde daha az çıkıyor evde nedense
Ya ben de öyle olmak istiyorum biliyor musun evliliğimde o kadar yalnızım kibazen diyorum çocuk için biraz beklese miydim bencillik mi yaptım diye ama çocuğumun olmayacağını söylemişlerdi bana gene de vicdan azabı çekiyorum o günleri çok bekliyorum inşallah bana da arkadaş olur oğlum
Zaten bence doğru tartmıyor sadece fikir veriyor ama senin epey saçma çıkmış, muhtemelen zeminden kaynaklıydı. Başka nasıl açıklanabilir ki bu farkBen evdeki tartıyla tarttım aradaki fark 1600 çıktıçocuk zaten o zaman 3200dü
Kız 5 dk önce slingle lavaboya gittimKızlar benim bebiş sürekli memede uyuyor , başka türlü asla uyutamıyorum, bir de mama yiyince uyuyor ve uykusu çok hafif emdiği zaman
Yerine koymamla hemen uyanıyor ve bu yüzden saatlerce mememde kalıyor ne yapacağımı şaşırdım vc ye gitmeye vakit yok resmen
Geçmiş olsun canım. Umarım tekrarı olmaz. Hislerine gelince bence bu anneliğin doğal getirilerinden, kaygılarından birisi.. her anne çocuğunun kendine yeteceğine inandığı ana kadar bunu sürekli hissetmek zorunda. Hastalık vs bu duyguyu büyütecek, daha ön plana çıkaracaktır. Ama bunu bebeklerimizin gelişimi için avantaja çevirmek zorundayız. Özgür, karar verebilen kendine yetebilen çocuklar büyütmek için en önemli nedenimiz bu olmalı. Nasıl ki birileri bizim için endişe etti ise sıra bizde.. bununla yaşamaya ama hayattan keyif almaya da devam edeceğiz.. öğreneceğizKızlar bugün korkunç bir gün geçirdim. Birkaç gündür dikişin olduğu yer içerden ağrıyordu. Ayrıca 1 haftadır kabızlık sorunum var. Kabızlık dediğim her gün tuvalete çıktım ama yapı olarak sert şekilde yapıyordum. Bugün bebeğim kontrolü içim hastaneye gittik, dönüş yolunda bana bir sancı geldi. Gaz sancısı ama hayatımda böyle bir şey yaşamadım diyebilirim. Sürüne sürüne eve geldim, hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım. Ağrı tüm karnıma makatıma dikişlerime yayıldı sancı gelince. Eşim gitti lavman aldı onu yapınca kendime geldim. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan ölümüne korkuyorum, travma yaşadım resmen.
Bu olaydan sonra bama bişi olursa bebeğime ne olacak site saçma sapan bir psikolojiye girdim, durup durup ağlıyorum bazen. Tekrar aynı şeyi yaşayacam diye de korkuyorum. Lütfen dikkat edin
Canım ne yaptınız ? Nasıl geçti bugün ?Kızlar bizim bugün 40. günümüz. Kırk uçurmaya hastaneye gidiyoruz, inşallah hayır haber alırız geride sadece hatıra olarak kalır
Kegel egzersizi yapıyor musun canım ? Bana kontrole kadar yapmamı önerdi fizik tedavi. Doktor sonra gerek görürse fizik tedaviye yönlendirecekmiş. Arada aklıma gelince yapıyorum ama söylediğin gibi bir şey yaşamıyorum.Doğumdan sonra dışkı gaz tutamama olayına idrar da eklendi. Çok kötü hissediyorum kendimi ya geçmezse hep böylw kalırsa napıcam ben çok mutsuzum çokbunları yaşayan ve iyileşen var mı
Ben de oğlumda smilac kullanmıştım ama şimdi bulamıyorum hiçbiryerdeAptamil de çok şekerli canım. Ben oğlumu mamayla büyütmüşüm o zaman çok araştırdım içeriği en temiz mama similactı şimdi de onunla devam ediyorum. Diğer mamalarda olan zararlı yağlar similacta yok
Bende şırıngayla veremedim kızım emmek istedi.mecbur biberon verdim korka korka ama şimdi hem emiyor beni hem biberon alıyorKızlar mama verenler
Daha öncede sormuştum ama nasıl veriyorsunuz
Biberonla mı?
Bize doktorumuz meme reddi yaşamaması için biberonu asla önermedi
Şırınga önerdi şırıngayla veriyoruz hala
Biberonla verenler
Meme reddi yaşadımı bebişleriniz?
Şırıngayla çok zor oluyor
Ne yapacağımı bilemedim
Yapmaya başladım umarım iyi gelirKegel egzersizi yapıyor musun canım ? Bana kontrole kadar yapmamı önerdi fizik tedavi. Doktor sonra gerek görürse fizik tedaviye yönlendirecekmiş. Arada aklıma gelince yapıyorum ama söylediğin gibi bir şey yaşamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?