2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de aynı durumdayım.kızım memeyi tutuyor başlarda cok cok emiyor 1-2 dk sonra ya uyuyor ya süt azalıyor diye sinirleniyor emmeyi kesiyor.sağıyorum mesela 15-20 cc daha süt çıkıyor.tüm memeyi boşaltamıyor.bende kalanı sağıp veriyorum zaten o da az geliyor üstüne de mama veriyoruz.ya da bi öğün süt bi öğün mama şeklinde.küçük diye mi böyleler yoksa emzirme desteği mi alsam kararsız kaldım.biraz bekleyin büyüyünce daha rahat çeker diyorum bu sefer de yine çekemezse destek almak için geç mi kalmış olurum diyorum çok arada kaldım

Cevap için teşekkürler. Benim ilk dogumumda spinal anestezi tutmadığı için genel oldum o ağrı yi çok iyi biliyorum.
Tutmadigu için birçok talihsizlik yaşadım sonrasında omurilikte sıvı kaybı olmuş.
Şimdi korkuma genel istiyorum yine. Acaba yaşadıklarım iki anestezi aldığım için mi diye düşünmüştüm. Genelden memnun olan da çok. Bulantı kusma oldu mu peki? Biseyler içtin mi atmak icin

Bilmiyorum normalde iyiyim şükür normal hayata döndüm ama korse sonrası acı hissediyorum kırk kontrolünde soracağım. Bide uyuşukluk var dikislerimin üst kısmında karnım da sizlerde var mı?
Merhaba sezeryan dikiş üzerindeki uyusluklui hissizlik 1 yıla yakın sürüyor merak etmeyin normali bu

Ben oldum canim ameliyat kismi kolaydi bisey hatırlamıyorum zaten sonrasi benim cok sancili gecti sadece.sondayi anestezi sonrasi takmislar hissetmedim cikincada bi sure aptak gibiydi kafam
Kafayı geç canım anestezi kafası o zaten de sen nasıldin bulantı kusma oldu mu ayaklanman nasıl oldu vs.

Ben de yillar önce göbek fıtığından ameliyat olmuştum spinal olacakti ben ameliyat başlarken panik oldum ve genel anestezi ye döndü iki narkozu atmak çok zor oldu. On gün kalkmadan yattım. Baş ağrısından ölecek gibiydim. Ama sezeryan da spinal oldu çok rahat geçti. İki anestezi olduğu için ilk seferde kötü olmuşum diye düşündüm

Kafayı geç canım anestezi kafası o zaten de sen nasıldin bulantı kusma oldu mu ayaklanman nasıl oldu vs.
Hic bulanti kusma yasamadim ilk kalkarken yataktan kendimi yaprak dokumu ali riza bey giibi hissettimfelcli gibi yogun agrim vardi zor kalktim ama.yurudum doktorumda yurumen lazim ki acilsin vucudun kan akisin duzenengirsn demisti. Bende dogum oncesi kan pihtilasmasi cikti son 4 gun kan sulandirici igne yaptm bide plesanta asagidaydi dogumda benim bu sebeple yogun kanamam olmis dogum sonrasi dikis yerlerim simsiyahti ama bu bana.ozel bisey ozel durumdan kaynakliyürüdükçe agrim oldu ama.kendimi psikolojik olarak toplamam adina iyi geldi yattikca iyilesemicem kafasına giriyo insan.sutumde 3.guj gelmeye basladi.bugun 26 gunluk oldu kanama bazen leke bazen kan seklnde arada devam ediyo

Gerçekten öyle 5 gün felçli yattım başağrısı yanında hafif kalır beynime çivi cakiliyordu kimildayinca oturup emziremedim bebeğimi. Aynı şeyleri yaşamışız çok zordu.

Çok teşekkür ederim

Bunaldı kusma yada baş agrisi olmadı bende ben ilk doğum sanmıştım. Büyük ihtimalle iki aneztezi aldığın içindir çünkü genelde benim için tek olumsuz olay ağrının bir anda gelmesi. Çay kahve içtim ekstra bir şey yapmadım aneztezi yi atmak için. Bende ikinci çocuğum olduğunda genelle yapacağım

Gerçekten öyle 5 gün felçli yattım başağrısı yanında hafif kalır beynime çivi cakiliyordu kimildayinca oturup emziremedim bebeğimi. Aynı şeyleri yaşamışız çok zordu.
Ben o zaman evli değildim haliyle prenses modunda yattım ona rağmen berbat günler geçirdim. Sezeryan istemedim o yüzden bebeğime bakamam diye hep normal olsun diye bekledim ama bebeğim kaka yapinca mecburi sezeryan oldu ama ilk gunden bebeğimle çok rahat ilgilenebildim. Kusma falanda olmadı sadece neskafe içtim bol bol

Yumusak oluyor aslinda ama bazen sıkıyorum su gibi geliyor süt emerken uyuyor bazen benimki emdikten sonrada kusuyor bende herhalde fazla geliyo diyorum kendisi cok nadir birakiyo memeyi uyuyo agzinda tutuyo ama kilo alimi çisli bez sayisi iyi demekki doyuyor diyorum

Ben destek aldım canım ama yine de hepsini alamıyor memenin. 2 aydan itibaren tam öğreniyorlarmış emmeyi bende heyecanla onu bekliyorum. Ben emzirdikten sonra sağıyorum 50 cc falan çıkıyor onu içince direk uykuya dalıyor mamaya gerek kalmıyor ama sağmazsam sürekli aranıyor asla uyumuyor. İnşallah biraz daha büyüdüklerinde öğrenirler de biz de rahatlarız

Çişli bez sayısı iyi ve bezleri dolu doluysa doyuyordur canım merak etme

7 7thstreet canım istersen önce destek al memeyi doğru tutmayı öğrenmek çok önemliymiş onu anladım ben ve bebeği tutmak. Onları öğrendikten sonrası bebeğe kalıyor artık. Ben onu beceremiyordum hep göğüslerim yara içinde kalmıştı. Şimdi bebeği ve memeyi doğru tutuyorum gerisi kızımda artık

Benim Ilk günden agzini guzelce acan kizim hayta oldu, artik sadece ucunu tutuyor. Ben de bekliyorum bakalim ne zaman düzelecek.

Benim Ilk günden agzini guzelce acan kizim hayta oldu, artik sadece ucunu tutuyor. Ben de bekliyorum bakalim ne zaman düzelecek.
Öyle de çok zor oluyor canım biz en başından beri tam alamadık. Benim kızın ağzı küçük meme aşırı büyük çocuk da haklı senin kız başta alabiliyorsa yine alır canım geçicidir bu durum ya da emzik biberon falan veriyorsan oradan öğrenmiştir ucunu emmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…