- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.221
Ben de aynı durumdayım.kızım memeyi tutuyor başlarda cok cok emiyor 1-2 dk sonra ya uyuyor ya süt azalıyor diye sinirleniyor emmeyi kesiyor.sağıyorum mesela 15-20 cc daha süt çıkıyor.tüm memeyi boşaltamıyor.bende kalanı sağıp veriyorum zaten o da az geliyor üstüne de mama veriyoruz.ya da bi öğün süt bi öğün mama şeklinde.küçük diye mi böyleler yoksa emzirme desteği mi alsam kararsız kaldım.biraz bekleyin büyüyünce daha rahat çeker diyorum bu sefer de yine çekemezse destek almak için geç mi kalmış olurum diyorum çok arada kaldımCanım benim kız bırakmadı memeyi ama tam boşaltamıyor hala tam olarak tutamıyor o yüzden. Bende her emzirme sonrası mecbur kalan sütü sağıp veriyorum çok sıkıldım artık süt sağmaktan. Eşler bazen öyle yapabiliyor anlayamıyorlar ne yazık ki. Hele bir de başka çocuk varsa zor oluyor haklısın ama geçecek bu günler biraz daha büyüsünler saha kolay olacak diye motive ediyorum kendimi
Bende de uyuşukluk var. Bugün 12. Gün. Doktora sormadım henüz.Bilmiyorum normalde iyiyim şükür normal hayata döndüm ama korse sonrası acı hissediyorum kırk kontrolünde soracağım. Bide uyuşukluk var dikislerimin üst kısmında karnım da sizlerde var mı?
Bende de var uyuşuklukBende de uyuşukluk var. Bugün 12. Gün. Doktora sormadım henüz.
Cevap için teşekkürler. Benim ilk dogumumda spinal anestezi tutmadığı için genel oldum o ağrı yi çok iyi biliyorum.Merhaba ben genel anestezi ile doğum yaptım. Kendi doğum sürecini anlatıyım. İlk önce damar yolu açıldı ameliyathaneye girdiğimde ise damardan ilaç verdiler o anda gittim ben, doğum gerçekleştikten sonra karnimda kum torbası ile odaya geçtim. Çok ağlamışım bayilincada ağlamaya devam ettim. Genel anestezi altında ağrı birden geldiği için çok ağrın oluyor ne yalan söyleyeyim. Spinal sezeryan olanlar bu konuda daha rahatmis ağrı uyusukluk geçtikçe yavaş yavaş geldiği için. Benim sağlık problemim olduğu için genel anestezi oldum ama imkanım olsaydı spinal sezeryan olurdum. Ameliyattan sonra sizi kaldiracaklar bol bol yurumenizi tavsiye ederim yatınca ağrınız dahada şiddetleniyor.
Merhaba sezeryan dikiş üzerindeki uyusluklui hissizlik 1 yıla yakın sürüyor merak etmeyin normali buBilmiyorum normalde iyiyim şükür normal hayata döndüm ama korse sonrası acı hissediyorum kırk kontrolünde soracağım. Bide uyuşukluk var dikislerimin üst kısmında karnım da sizlerde var mı?
Ben oldum canim ameliyat kismi kolaydi bisey hatırlamıyorum zaten sonrasi benim cok sancili gecti sadece.sondayi anestezi sonrasi takmislar hissetmedim cikincada bi sure aptak gibiydi kafamHanımlar merhaba aranızda genel anestezi sezeryan olanlar var mı? Süreç nasıldı acaba?
Kafayı geç canım anestezi kafası o zaten deBen oldum canim ameliyat kismi kolaydi bisey hatırlamıyorum zaten sonrasi benim cok sancili gecti sadece.sondayi anestezi sonrasi takmislar hissetmedim cikincada bi sure aptak gibiydi kafam
Ben de yillar önce göbek fıtığından ameliyat olmuştum spinal olacakti ben ameliyat başlarken panik oldum ve genel anestezi ye döndü iki narkozu atmak çok zor oldu. On gün kalkmadan yattım. Baş ağrısından ölecek gibiydim. Ama sezeryan da spinal oldu çok rahat geçti. İki anestezi olduğu için ilk seferde kötü olmuşum diye düşündümCevap için teşekkürler. Benim ilk dogumumda spinal anestezi tutmadığı için genel oldum o ağrı yi çok iyi biliyorum.
Tutmadigu için birçok talihsizlik yaşadım sonrasında omurilikte sıvı kaybı olmuş.
Şimdi korkuma genel istiyorum yine. Acaba yaşadıklarım iki anestezi aldığım için mi diye düşünmüştüm. Genelden memnun olan da çok. Bulantı kusma oldu mu peki? Biseyler içtin mi atmak icin
Hic bulanti kusma yasamadim ilk kalkarken yataktan kendimi yaprak dokumu ali riza bey giibi hissettimKafayı geç canım anestezi kafası o zaten desen nasıldin bulantı kusma oldu mu ayaklanman nasıl oldu vs.
Gerçekten öyle 5 gün felçli yattım başağrısı yanında hafif kalır beynime çivi cakiliyordu kimildayinca oturup emziremedim bebeğimi. Aynı şeyleri yaşamışız çok zordu.Ben de yillar önce göbek fıtığından ameliyat olmuştum spinal olacakti ben ameliyat başlarken panik oldum ve genel anestezi ye döndü iki narkozu atmak çok zor oldu. On gün kalkmadan yattım. Baş ağrısından ölecek gibiydim. Ama sezeryan da spinal oldu çok rahat geçti. İki anestezi olduğu için ilk seferde kötü olmuşum diye düşündüm
Çok teşekkür ederimHic bulanti kusma yasamadim ilk kalkarken yataktan kendimi yaprak dokumu ali riza bey giibi hissettimfelcli gibi yogun agrim vardi zor kalktim ama.yurudum doktorumda yurumen lazim ki acilsin vucudun kan akisin duzenengirsn demisti. Bende dogum oncesi kan pihtilasmasi cikti son 4 gun kan sulandirici igne yaptm bide plesanta asagidaydi dogumda benim bu sebeple yogun kanamam olmis dogum sonrasi dikis yerlerim simsiyahti ama bu bana.ozel bisey ozel durumdan kaynakli yürüdükçe agrim oldu ama.kendimi psikolojik olarak toplamam adina iyi geldi yattikca iyilesemicem kafasına giriyo insan.sutumde 3.guj gelmeye basladi.bugun 26 gunluk oldu kanama bazen leke bazen kan seklnde arada devam ediyo
Cevap için teşekkürler. Benim ilk dogumumda spinal anestezi tutmadığı için genel oldum o ağrı yi çok iyi biliyorum.
Tutmadigu için birçok talihsizlik yaşadım sonrasında omurilikte sıvı kaybı olmuş.
Şimdi korkuma genel istiyorum yine. Acaba yaşadıklarım iki anestezi aldığım için mi diye düşünmüştüm. Genelden memnun olan da çok. Bulantı kusma oldu mu peki? Biseyler içtin mi atmak icin
Gerçekten hayret ediyorum yaa , resmen bir muayeneye nerdeyse yarım milyar verdim çıktım eskinin para ifadesiyle
Ben o zaman evli değildim haliyle prenses modunda yattım ona rağmen berbat günler geçirdim. Sezeryan istemedim o yüzden bebeğime bakamam diye hep normal olsun diye bekledim ama bebeğim kaka yapinca mecburi sezeryan oldu ama ilk gunden bebeğimle çok rahat ilgilenebildim. Kusma falanda olmadı sadece neskafe içtim bol bolGerçekten öyle 5 gün felçli yattım başağrısı yanında hafif kalır beynime çivi cakiliyordu kimildayinca oturup emziremedim bebeğimi. Aynı şeyleri yaşamışız çok zordu.
Yumusak oluyor aslinda ama bazen sıkıyorum su gibi geliyor süt emerken uyuyor bazen benimki emdikten sonrada kusuyor bende herhalde fazla geliyo diyorum kendisi cok nadir birakiyo memeyi uyuyo agzinda tutuyo ama kilo alimi çisli bez sayisi iyi demekki doyuyor diyorumGöğüsler çok yumuşak oluyor canım boşaldığında. Bir de emdikten sonra ben göğsümü sıkıyorum eğer süt su gibi geliyorsa boşaltmamış oluyormuş daha kıvamlı ve yoğun gelmesi gerekiyormuş. Benim kız emdikten sonra uykuya dalamıyor hala aranıyor açlık belirtileri oluyor yani oradan anlıyorum ben. Bir de bebek meme boşalınca kendi bırakıyormuş
Ben destek aldım canım ama yine de hepsini alamıyor memenin. 2 aydan itibaren tam öğreniyorlarmış emmeyi bende heyecanla onu bekliyorum. Ben emzirdikten sonra sağıyorum 50 cc falan çıkıyor onu içince direk uykuya dalıyor mamaya gerek kalmıyor ama sağmazsam sürekli aranıyor asla uyumuyor. İnşallah biraz daha büyüdüklerinde öğrenirler de biz de rahatlarızBen de aynı durumdayım.kızım memeyi tutuyor başlarda cok cok emiyor 1-2 dk sonra ya uyuyor ya süt azalıyor diye sinirleniyor emmeyi kesiyor.sağıyorum mesela 15-20 cc daha süt çıkıyor.tüm memeyi boşaltamıyor.bende kalanı sağıp veriyorum zaten o da az geliyor üstüne de mama veriyoruz.ya da bi öğün süt bi öğün mama şeklinde.küçük diye mi böyleler yoksa emzirme desteği mi alsam kararsız kaldım.biraz bekleyin büyüyünce daha rahat çeker diyorum bu sefer de yine çekemezse destek almak için geç mi kalmış olurum diyorum çok arada kaldım
Çişli bez sayısı iyi ve bezleri dolu doluysa doyuyordur canım merak etmeYumusak oluyor aslinda ama bazen sıkıyorum su gibi geliyor süt emerken uyuyor bazen benimki emdikten sonrada kusuyor bende herhalde fazla geliyo diyorum kendisi cok nadir birakiyo memeyi uyuyo agzinda tutuyo ama kilo alimi çisli bez sayisi iyi demekki doyuyor diyorum
Benim Ilk günden agzini guzelce acan kizim hayta oldu, artik sadece ucunu tutuyor. Ben de bekliyorum bakalim ne zaman düzelecek.Ben destek aldım canım ama yine de hepsini alamıyor memenin. 2 aydan itibaren tam öğreniyorlarmış emmeyi bende heyecanla onu bekliyorum. Ben emzirdikten sonra sağıyorum 50 cc falan çıkıyor onu içince direk uykuya dalıyor mamaya gerek kalmıyor ama sağmazsam sürekli aranıyor asla uyumuyor. İnşallah biraz daha büyüdüklerinde öğrenirler de biz de rahatlarız
Öyle de çok zor oluyor canım biz en başından beri tam alamadık. Benim kızın ağzı küçük meme aşırı büyük çocuk da haklıBenim Ilk günden agzini guzelce acan kizim hayta oldu, artik sadece ucunu tutuyor. Ben de bekliyorum bakalim ne zaman düzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?