- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.081
Canım bana doktor artık uyandırma acıkınca kendi kalkar zaten dedi endişelenmeYaa kızlar gece 1 de uyuya kalmışım 1.30 gibi kalkıp emzirmem lazımdı alarm da kurmamışım bebeğim 3.30 da ağlayarak uyandırdı beni normalde 2 saat sonra emeceğine 4 saat sonra emmiş oldu ilk defa böyle bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim
Bir derdi olduğunda söylese süper olur.. neyse ki bir gün o aşamaya da geleceğiz
Aynen benimde 10.günde çağırdı. Sonra ne zaman geleyim dedim artık gerek yok dedi.
Kız yok. Açıldıktan sonra 4 hafta oda sıcaklığında kalabilir. Senin eczacı toymuş
EvetOnuncu gün mu sizin
Of bizimki de böyleydi yaBugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok
Beni 10. Günümde çağırdı bi de 2 ay sonra smear için cağırdı canımBende gördüm bir iki annemizi çağırmışlar 40 kontrolüne beni çağırmadı doktor doğumdan 4 gün sonra baktı temiz demişti benimde kafam karıştı açıkçası
Geçen gün bende de aynı şey oldu ki daha küçüğüz size göre çok şükür bi şey olmadı ama ben de çok üzüldüm vicdan yaptım kendimi çok kötü hissettim. Normalde tilki uykusu uyurum ama o gün alarm çalmış duymamışım bünye artık zorlanıyo uykusuzluktan. Alışacağız inşanlahYaa kızlar gece 1 de uyuya kalmışım 1.30 gibi kalkıp emzirmem lazımdı alarm da kurmamışım bebeğim 3.30 da ağlayarak uyandırdı beni normalde 2 saat sonra emeceğine 4 saat sonra emmiş oldu ilk defa böyle bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim
Canım dua ediyorum sana iniallah çok güzel haberler alınKızlar bizim bugün 40. günümüz. Kırk uçurmaya hastaneye gidiyoruz, inşallah hayır haber alırız geride sadece hatıra olarak kalır
Mama vermiyoruz kuzum doktor suan anne sutu yeterli dediBenim bebeğim çok aç olduğu zaman almıyor. Uzun süre aç birakmayin hemen doymak istiyorlar. Mama veriyorsanız önden biraz mama verin karnı doysun hızlıca sonra memeyi tekrar deneyin
Bizimde ilk huzursuz olduğu gün 15. Gündü sonra geçti ama ara ara oluyo yine dün işte baya zor bir gündüz ve geceydi
O zaman devletten randevu alıyım bende kendi doktoruma gidemiycem çok pahallanmis muayene ücretleriBeni 10. Günümde çağırdı bi de 2 ay sonra smear için cağırdı canım
Allah yardımcımız olsun. Alışma sürecindr sabır çok lazım hepimizeBizimde ilk huzursuz olduğu gün 15. Gündü sonra geçti ama ara ara oluyo yine dün işte baya zor bir gündüz ve geceydi
İlkinde de bunda da 5 gün sonra cagirildim sonra bir daha çağırmadı iki doktorum daBana da gel gelme diye bir şey demedi o yüzden gideceğimi sanmıyorum
Merhaba Dennis , evet alıştık bence canım. Kızım tam bir profesyonel bebek, anne ve babası olarak biz acemiyiz ama yavaş yavaş öğreneceğiz sanırım:) Mama takviyesi ile devam ediyoruz ayrıca süt sağıyorum pompa ile ve tatlı niyetine meme de veriyorum. Çünkü sütüm hala azEvde doğumda kaybettiği kiloyu aldırdık çok şükür. Göbeğimiz de düştü, hangi üniversitenin bahçesine gömsem diye düşünüyorum:)))
Ayağında çorap durmuyor benim kızın. Aynı babası. Çorabın biri hep kayıp. Eskiden babasının çoraplarını toplardım şimdi bir de kuzumunkileri topluyorum çok şükür
Eki Görüntüle 3187295
Artık büyüdüler dert etme. 4 saat kötü bir zaman değil ama zaten daha erken yemek istese o uyanır seni de uyandırırdı..Yaa kızlar gece 1 de uyuya kalmışım 1.30 gibi kalkıp emzirmem lazımdı alarm da kurmamışım bebeğim 3.30 da ağlayarak uyandırdı beni normalde 2 saat sonra emeceğine 4 saat sonra emmiş oldu ilk defa böyle bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim
Biz doğum kilosunu yakaladığından beri 3 saatte bir besleme uyuyorsa 4 saat olabilir diye yönlendirildik. Başta sarılık olduğu için 3 saati geçmedik ama sarılık azalınca ve kızımızın da acıkınca uyandığını görünce biraz ona bıraktık. Önceleri kontrol ondaydı ama saat kurup takip ediyordum. artık saat de kurmuyorum. Ne zaman yiyecek kendisi karar veriyor.Ne almak lazım peki?
2 haftalık bebişken bende 4 saat uyanmamışımhiç bişi olmaz korkma kırk yılın başı o kadar olur canım.
Kesinlikle bu haliyle çok sevimliler. Mutlaka her dönemleri ayrı güzeldir ama bu ilk buluşma, bağlanma hali nedeniyle daha özel sanki.Bazen diyorum o aşamaya gelse rahatlayacağım bazen de diyorum bu haliyle kalsa zor ama çok sevimliler yaaa
Canım bebeğin de dinlenmiştir öyle düşün. Artık biraz daha büyüdüler acıksa utanırdı zaten. Benim kızda sabah 4 saat uyudu bende dinlenmiş oldum. 4 saat sonra da olsa kendi kendine kalıyorsa sorun yok benceYaa kızlar gece 1 de uyuya kalmışım 1.30 gibi kalkıp emzirmem lazımdı alarm da kurmamışım bebeğim 3.30 da ağlayarak uyandırdı beni normalde 2 saat sonra emeceğine 4 saat sonra emmiş oldu ilk defa böyle bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim
Uyanırdı yazacaktım telefon düzeltmiş utanırdı olmuşCanım bebeğin de dinlenmiştir öyle düşün. Artık biraz daha büyüdüler acıksa utanırdı zaten. Benim kızda sabah 4 saat uyudu bende dinlenmiş oldum. 4 saat sonra da olsa kendi kendine kalıyorsa sorun yok bence
Bende de Joie var 15 günlükken bir kere denedim uyuyakaldı içinde ama sonradan erken mi diye tedirgin olup koymadım ben deKızlar ana kucağına ne zaman koyabiliyoruz bebeleri ben joie nin almıştım dümdüz değil ondan koymaya çekiniyorum kullanmaya başlayab var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?