- 9 Nisan 2019
- 422
- 344
- 103
- 30
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #36.121
Bezi temizse o kadar yoktur yaHadi ya bizim ebe 200 gram düştü. 3620 çıktı kilosu 3400 gibi düşünün dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bezi temizse o kadar yoktur yaHadi ya bizim ebe 200 gram düştü. 3620 çıktı kilosu 3400 gibi düşünün dedi
İlk çok üzüldüm ama sonra buraya yazınca abartacak bir şey yokmuş anladım canım zaten acıksaydı kıyameti koparırdıArtık büyüdüler dert etme. 4 saat kötü bir zaman değil ama zaten daha erken yemek istese o uyanır seni de uyandırırdı..
Zaten biraz geç uyudu herhalde uykusu ağır bastı ancak açlığı aklına geldi beyfendinin bende dinlendim yalan değilCanım bebeğin de dinlenmiştir öyle düşün. Artık biraz daha büyüdüler acıksa utanırdı zaten. Benim kızda sabah 4 saat uyudu bende dinlenmiş oldum. 4 saat sonra da olsa kendi kendine kalıyorsa sorun yok bence
Bana doktor 2 saat demişti canım birde baştan sarılık yüzünden hep saatli emziriyorum ondan bu kadar taktım saate ebem de gündüz 2 gece 3 saati geçmesin demişti ama 5 saat biraz fazla gibi mamaysa olabilir tabi o daha tok tutuyorAçıkçası ben ne saat ne bisey ağlayınca uyanıp veriyorum 1 aylik olduk ama . Yanlış mı yapıyorum ki . Ebe 4 saate kadar kalabilir sık sık verme dedi . 4 bilemedin enn fazla 5 saatte agliyor zaten
Geçen benimki de 200 gram düştü canım ama fazla fazla düşüyorum dedi yani bence 100 gram filandırHadi ya bizim ebe 200 gram düştü. 3620 çıktı kilosu 3400 gibi düşünün dedi
Hastanede Nestle opti pro başlamışlardı. Eve geçince de onu önerdiler ama eczacı bir tanıdığımız Nestle evolia önerdi anne sütüne daha yakın diye. aslında bir sorunu yoktu ama bazen iki günde bir kaka yapıyordu ben de değiştirdim opti proya döndüm ama ebe mamadan yana sorun yoksa değiştirmen çok yanlış dedi. Çünkü o mamaya alışıyor bağırsaklar ona adapte oluyor sen değiştirerek tekrar uyum süreci başlatıyorsun dedi. Bundan sonra opti pro ile devam edeceğiz bu durumda. 24 ünde pediatride kendi doktorunda randevusu var orada tekrar soracağım önerdiği bir mama var mı diye ama ebeye göre kullandığımız iki mama da olabilir. Özellikle şunu alın demedi bize.Saol bitanem . Bizim de doktor randevumuz yakında canım. Birşey sormak istiyorum, mama hangisini kullanıyorsun bir de neden değiştirdin acaba ? Ben similac aldım Amazon’dan, şimdilik memnunuz gazı kolaylıkla çıkarıyor kuzum
Zaten o acıkınca kıyameti koparmaları güven veriyor. Artık aç kalma ihtimalleri yok. Aç aç uyuyacaklarını da hiç sanmamİlk çok üzüldüm ama sonra buraya yazınca abartacak bir şey yokmuş anladım canım zaten acıksaydı kıyameti koparırdı
Anlık bir şey bile olabilir. Zaten bu süt esen rüzgardan bile etkileniyor. Şaka gibi.. ama kendini şarj ettiğinde o da artacaktır umarım. Üzülme ama çünkü üzülmenin bir faydası yok. Ben de her zaman çok su içen birisi oldum. Ama bir kaç gündür resmen susuzluktan ölmüş haldeyken aklıma geliyor. Hayatımın gerçekten de bu evresinde mi su içmeyi unutacaktım diye kendime söyleniyorum..Bana da ebe böyle dedi. Çok almışlar bağırsakları yorulur vs vs bu hafta ağzından çektim resmen biraz emince ama gel gör ki maalesef şimdi de sütüm azaldı mamaya başladım. Psikolojik minedir bilemedim baya üzüldüm.
Optipro kaç sizin kullandığınız, Almanya’da satmıyorlar her numarasını sanırım? Pre mi ?Hastanede Nestle opti pro başlamışlardı. Eve geçince de onu önerdiler ama eczacı bir tanıdığımız Nestle evolia önerdi anne sütüne daha yakın diye. aslında bir sorunu yoktu ama bazen iki günde bir kaka yapıyordu ben de değiştirdim opti proya döndüm ama ebe mamadan yana sorun yoksa değiştirmen çok yanlış dedi. Çünkü o mamaya alışıyor bağırsaklar ona adapte oluyor sen değiştirerek tekrar uyum süreci başlatıyorsun dedi. Bundan sonra opti pro ile devam edeceğiz bu durumda. 24 ünde pediatride kendi doktorunda randevusu var orada tekrar soracağım önerdiği bir mama var mı diye ama ebeye göre kullandığımız iki mama da olabilir. Özellikle şunu alın demedi bize.
Her zaman sadece bez ile tartıyorlar o yüzden hiç bilmiyorum. Ama ben de merak ediyorum çünkü evde kendim de tartıyorum söylediğin gibi kıyafetleKızlar bebekleriniz kıyafetle tsrtıldığı zaman kaç gr düşüyorsunuz tartıdan. Mesela bez, badi ve üzerinde ince alt üst takım var ne kadar düşmem lazım tartıdaki değerden bilen var mı
1 numara ile başladık sanırım 6 ay kullanıp 2 numaraya geçiyoruz. Senin aldığın mamada bir sıkıntı yoksa bence değiştirme. En azından doktor kontrolüne kadar. Orada sana başka bir mama önerirse onu alırsın..Optipro kaç sizin kullandığınız, Almanya’da satmıyorlar her numarasını sanırım?
O zaman korkmama gerek yokİlkinde de bunda da 5 gün sonra cagirildim sonra bir daha çağırmadı iki doktorum da
Aynen bu halleriyle daha sevimliler ama ilk gördüğümüz hali bu olduğu için baglılık duyuyorum ben kendi adımaKesinlikle bu haliyle çok sevimliler. Mutlaka her dönemleri ayrı güzeldir ama bu ilk buluşma, bağlanma hali nedeniyle daha özel sanki.
Pre değil 1 numara yazıyor bizimkinde.. içerikleri aynı mı bilmiyorum ama kutusu şöyle bak.Optipro kaç sizin kullandığınız, Almanya’da satmıyorlar her numarasını sanırım? Pre mi ? Eki Görüntüle 3187647
Biz sabah 9-10 arası bezini değiştirdikten sonra çıplak tartıyoruz. Bezini de tarttık Prima 20 gram geliyor tek başınaKızlar bebekleriniz kıyafetle tsrtıldığı zaman kaç gr düşüyorsunuz tartıdan. Mesela bez, badi ve üzerinde ince alt üst takım var ne kadar düşmem lazım tartıdaki değerden bilen var mı
Bunu hiç bilmiyorum bizde yok bu , pardonPre değil 1 numara yazıyor bizimkinde.. içerikleri aynı mı bilmiyorum ama kutusu şöyle bak.
Burada hastanede bile kullanıyorlar ilk doğduğu andan itibaren. zaten çok yaygın eczanede falan da binbir çeşidi var. Code check ten bakmadım ama şeker içeriğini gördüm aslında besin değerinde yazıyor. Ama hem hastanede hem eczanede önerdikleri için de devam ettim. Bakalım ne diyecek 24 ünde..Hayatım işine karışmak istemem ama eğer doğru baktı isem o mamanın içinde şeker oranı çok fazla . Almanya’da artık satılmıyor. Code Check uygulması indir, orda barkoddan okutabiliyorsun içeriğini, çok işe yarıyor. Mama konusunda bende kayboldum açıkçası şimdilik Similac ama ben de hala araştırıyorum hangisi diye. Doktora da tabii ki soracağım. Burda Aptamil ve Hipp çok reklam yapıyor, ne kadar iyiler bilmiyorum yine de
Canım ya teşekkür ederim moral oldunAnlık bir şey bile olabilir. Zaten bu süt esen rüzgardan bile etkileniyor. Şaka gibi.. ama kendini şarj ettiğinde o da artacaktır umarım. Üzülme ama çünkü üzülmenin bir faydası yok. Ben de her zaman çok su içen birisi oldum. Ama bir kaç gündür resmen susuzluktan ölmüş haldeyken aklıma geliyor. Hayatımın gerçekten de bu evresinde mi su içmeyi unutacaktım diye kendime söyleniyorum.