- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #36.101
Bende joie aldım kullanıyorum yorumlara bakmıştım kullanan çoktu bende kullandım.üzerinde de çok kalmıyor zaten sıkılıyorKızlar ana kucağına ne zaman koyabiliyoruz bebeleri ben joie nin almıştım dümdüz değil ondan koymaya çekiniyorum kullanmaya başlayab var mı
Kutu Üstünde de yazıyor 4 hafta oda sıcaklığında saklanabilir diyor açıldıktan sonrabana söylenen bu hatta vermeden önce oda sıcaklıgına cıkar kasıga al sonra tekrar koy dedi
Bende joie aldım kullanıyorum yorumlara bakmıştım kullanan çoktu bende kullandım.üzerinde de çok kalmıyor zaten sıkılıyor
Her kullanım sonrasi kaynatiyor musun ??Eki Görüntüle 3187294
Ben bununla yıkıyorum sonra da kaynatıyorum canım. Bazı plastik oyuncaklarını da bununla yıkadım
Hangi model?Ozlozz benimki de joie, altında desteği var bebeğim içinde o kadar rahat ki çok sancılı olduğu günler evde bile ona yatırıyorum. Dışarı öıkarken de bebek arabasına takılıyor, travel sistem yani, çok rahat bir şekilde dışarı da çıkıyoruz.
Saol bitanem . Bizim de doktor randevumuz yakında canım. Birşey sormak istiyorum, mama hangisini kullanıyorsun bir de neden değiştirdin acaba ? Ben similac aldım Amazon’dan, şimdilik memnunuz gazı kolaylıkla çıkarıyor kuzumAy ne kadar tatlı ama yaayakları da çorapları da efsane.. sıcak sevmiyorsa demek.. böyle başladı böyle devam eder bence.. sen de dediğin gibi çorap toplar durursun arkasından
Bende joie wish titresimli kullaniyorum nerdeyse 1aylik oldugundan beri yatiriyorum bazen icinde uyuyor bile yeni dogandan itibaren kullanildigi ysziyor zatenKızlar ana kucağına ne zaman koyabiliyoruz bebeleri ben joie nin almıştım dümdüz değil ondan koymaya çekiniyorum kullanmaya başlayab var mı
Bana da ebe böyle dedi. Çok almışlar bağırsakları yorulur vs vs bu hafta ağzından çektim resmen biraz emince ama gel gör ki maalesef şimdi de sütüm azaldıBugün kontrolümüz vardı 4 haftalık oldu kızım. Ebemiz biraz fazla yedirdiğimizi söyledi. Haftada 150 gr almasını beklerken 300 gr almış. Mamasını değiştirmiştim. Buna da anlam veremedi ve yanlış buldu. Çünkü bebeğin bağırsakları o mamaya alışıyor. Değiştirince yeniden alışması gerekiyor dedi. Son başladığımız mamadan devam edeceğiz artık. Kızım doğduğunda hastaneden çıkana kadar sürekli ateşi ölçülüyordu her bez değişiminde. Evde o kadar olmasa da biz de ölçüyorduk ama yine ebemiz fazla buldu. Kendi ateşimizi bu sıklıkta ölçmüyoruz sonuçta dedi. Ama benim en son hastanede ölçtüler zaten evde hiç ölçmedim ki
Boyu da 2 haftada 4 cm uzamış görünüyor ama bu kadar uzadığını sanmıyorum. geçen gün dediğim gibi bu bacağını düzgün açıp açmaması ile ilgili bence. Bu gün daha iyi açtı ondan böyle oldu sanırım.
Bizi rahatlatmak için her şey yolunda olması gerektiği gibi dedi ama biraz da çocuğu dürtmeyi bırakalım istedi bence
Bende joie aldım kullanıyorum yorumlara bakmıştım kullanan çoktu bende kullandım.üzerinde de çok kalmıyor zaten sıkılıyor
Benimki bunddan kızlar oyuntulu kısma yastık vs koyup düz yapmaya çalıştık. Biraz yatırdık çok sevdi mışıl mışıl uyuyo ama dümdüz olmadığı için emin olamadım yatırabilie miyim yatıramaz mıyım diyeOzlozz benimki de joie, altında desteği var bebeğim içinde o kadar rahat ki çok sancılı olduğu günler evde bile ona yatırıyorum. Dışarı öıkarken de bebek arabasına takılıyor, travel sistem yani, çok rahat bir şekilde dışarı da çıkıyoruz.
Açıkçası ben ne saat ne bisey ağlayınca uyanıp veriyorum 1 aylik olduk ama . Yanlış mı yapıyorum ki . Ebe 4 saate kadar kalabilir sık sık verme dedi . 4 bilemedin enn fazla 5 saatte agliyor zatenYaa kızlar gece 1 de uyuya kalmışım 1.30 gibi kalkıp emzirmem lazımdı alarm da kurmamışım bebeğim 3.30 da ağlayarak uyandırdı beni normalde 2 saat sonra emeceğine 4 saat sonra emmiş oldu ilk defa böyle bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim
Puset de düz değil ben de onda baya çekiniyorum çıkartırken ama arkadaşım evde bile ona koyuyormusKızlar ana kucağına ne zaman koyabiliyoruz bebeleri ben joie nin almıştım dümdüz değil ondan koymaya çekiniyorum kullanmaya başlayab var mı
Aynen hstaneye götürüp getirirken koyduğumuz puaet bile beni endişelendiriyo cidden düz değil çünküPuset de düz değil ben de onda baya çekiniyorum çıkartırken ama arkadaşım evde bile ona koyuyormus
Benimki de aynısı.kutuda da Yenidoğan’dan itibaren yazıyordu alırken de sormuştum kullanabilirsiniz demişlerdiBenimki bunddan kızlar oyuntulu kısma yastık vs koyup düz yapmaya çalıştık. Biraz yatırdık çok sevdi mışıl mışıl uyuyo ama dümdüz olmadığı için emin olamadım yatırabilie miyim yatıramaz mıyım diye
Ben durmadi diye gecen gece koydum 1.derece sallamayi actm beğenmedi bizimki daha cok agladiKızlar ana kucağına ne zaman koyabiliyoruz bebeleri ben joie nin almıştım dümdüz değil ondan koymaya çekiniyorum kullanmaya başlayab var mı
Bizim doktorumuz 90 gram yada 100 gram düşüyoKızlar bebekleriniz kıyafetle tsrtıldığı zaman kaç gr düşüyorsunuz tartıdan. Mesela bez, badi ve üzerinde ince alt üst takım var ne kadar düşmem lazım tartıdaki değerden bilen var mı
Hadi ya bizim ebe 200 gram düştü. 3620 çıktı kilosu 3400 gibi düşünün dediBizim doktorumuz 90 gram yada 100 gram düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?