2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
K vitaminini sürekli mi kullanıyorsunuz bize sadece doğumdan sonra hastanede verdiler onun dışında sadece d Vitamini kullanıyoruz doktorunuza danışıp öyle bırakın tabi o ne diyecek önemli

K vitaminini sürekli mi kullanıyorsunuz bize sadece doğumdan sonra hastanede verdiler onun dışında sadece d Vitamini kullanıyoruz doktorunuza danışıp öyle bırakın tabi o ne diyecek önemli
3 ay k vitamini 2 yaşa kadar d vitamini dediler. Ama tamamen mama yerse k vitamini kesilecek. Bir damla anne sütü bile asla devam et dedi doktoru.. Bence d vitamini sonrasında devam eder..

Sadece sağmak azaltıyor zamanla dediğin gibi. Destek alsan aslında döner memeye bence daha çok küçük çünkü

Sadece sağmak azaltıyor zamanla dediğin gibi. Destek alsan aslında döner memeye bence daha çok küçük çünkü
Ağzını tam açmıyor memeyi kıstırıyor damakları ile.. fizik tedavi 3 gün masaj yaptı ağzını tam açmayı öğrensin diye. Bir de silikon uçla emmeye çalışıyordu olmadı bir şekilde. Emzirme danışmanından destek alabilirim ama çok ısırdığı için çok kötü yapıyor memeyi. Biberon uçları bile yamuk yumuk çıkıyor ağzından. Sert uçları öyle yapmıyordu büyüyor güçleniyor ya artık onları da yamultuyor.

Bugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok
Bugün biz de nöbetteyiz.. yemek saatine 1 saat kala ancak uyudu. Yatağına koydum baktım yine uyanmış. Yaygara koparmıyor ama aranıyor sürekli acıkmış gibi 2 biberon 3 biberon ucu değiştirdim çözüm olmadı. Gaz çıkardık bir iki o da çözüm olmadı. Sonra kendi kendine sakinledi anlamadım bile dert neydi.

Ben de nöbetteyim kızlar her zamanki gibi yerine koyduğum an uyanıyor. Bir kere baya daldı uyudu sandım kendime atıştırmalık hazırladım baktım uyanmış

Kıyamam bende dolup tasiyorum. Evdeki koca kazık pimi çekilmiş bomba gibi onun gerginliği bana vuruyor malesef onuda geçtim kaynanamda burnunun dibinde oda çocuk konusunda çok zorluyor beni çocuk ağlasa kapıda azrail gibi canımı alacakmış gibi beliriyor ben istemiyimde kimler istesin ama sigaralara baya zamlanmis

Kızlar eşimin iş yerinde bi kaç kişide domuz gribi çıkmış , bebişin de boğazında hırıltı var sanki ve ağlamadan duruyor . Kendim uykusunda emzirip altını değişip tekrar yatırıyorum . Bende de ateş ve halsizlik var . Bebeğe geçmiş olabilir mi ? Ya da ne yapmak lazım geçtiyse . Aşırı üzgünüm

Bugün nöbet sırası bizde galiba gündüz de az uyudu on dk uyuyup uyandı hep akşamdan beri de tek isteği emmek kusmak tekrar emmek uyumaya niyeti yok

Benimki de öyle kucakta uyumak istiyor ben sert ve duz zemine yatirdigimda rahat etmisti benim gazdan yapıyor emip kusma döngüsü

Genel olarak temizse, her ihtimale karşı kontrol etmek istemiştir canım. Beni dr çağırmadı, bizde gitmeli miyiz acaba?

Bende gördüm bir iki annemizi çağırmışlar 40 kontrolüne beni çağırmadı doktor doğumdan 4 gün sonra baktı temiz demişti benimde kafam karıştı açıkçası

Bizde de Bazen öyle oluyor çok ağlıyor saatlerce durmuyo ama sonra birden sakinliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…