2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Emdikten sonra kucağında gazı çıkana kadar pışpış yapıyor musun ? Emzirme süren 15dk dan fazlaysa 15 dk da bir doğrulun gazı çıksın sonra devam edin. Bir de rutinler yapabilirsiniz. Uyandı önce biraz dolaşma, ev içinde siyah ve kırmızı objeleri daha net görür şu an o renk bebek kartları var onları gösterebilirsin, sonra biraz masaj ve emzirme gaz çıkarma ve sonrasında ılık bir duş ve gece uykusu olursa gece ve gündüzü ayırt ediyorlarmış bebekler. Bunları gün içine yayarak rutin oluşturabilirsiniz. Böylece ileride ki uyku redleride ortadan kalkar

Gümüş kapak harici dediklerinin hepsini kullandım. fayda etmedi. Garmastan pomad aldım bakalım fayda edecek mi

Bunlar hep mastit belirtisi
Mastitte ateş ve şişlik olmuyor mu? İlk hafta öyleydim hep sağdım sütümü. Ama bu hafta memelerim çok sert değil ve ateş falan yok. Mastit olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Göğüs ucunun öyle beyazlaşması iltihabi birşey yani acı varsa üstelik tam olarak geçmemiş olabilir, bende öyle oluyordu en azından en ufak süt birikmesinde hemen sertleşiyordu göğüs geçmediğini öyle anlıyordum

Bende ekstra durumlar oldu son anda genel anestezi aldim herkes 2 gune ayaklanirken sezeryanda bile ben 1 haftada kendime gelemedim

Kızlar benim kanamam arada kesiliyor 1-2 gün sonra tekrar başlıyor.az az geliyor.sizde de öyle oluyor mu
Evet bende de oluyor
Canım nerden anlıyorsun bebişin kaç cc emdigini?

Bende ekstra durumlar oldu son anda genel anestezi aldim herkes 2 gune ayaklanirken sezeryanda bile ben 1 haftada kendime gelemedim
Çok kişisel süreçler işte benim de bir antibiyotik alerjim oldu mesela,ıkınma evresine gelmişken kaşınmaktan ,kusmaktan ve titremekten doğumhaneye son anda alındım,iki üç ıkınmada çıktı çocuk ama ben öncesinde çok yorulmuştum. Şu anda aklımda doğumdan ziyade gelişen alerji durumu var

Ne yaptınız peki?
İlk hamilelik zamanı öyle olmuştum uzun süre mastit geçirdim artık acıya alıştım bol bol emzirip sağmaktan başka birşey bulamadım dr da bir şey önermedi haricen emzirme dönemi bitti öyle düzeldi göğüslerim ama benim ki çok ekstrem çünkü bebeğimde çok ısırıyordu emerken göğüs en ufak şeye tepki veriyordu haliyle yani benim gibi olma ihtimaliniz düşüktür. İkincde de oldum mesela ama öyle sürmedi. İlk gebeliğim doğum lohusalık herşeyi zordu o yüzden 2. Yi hiç istemedim ama şimdi 3 e hamileyim

dikiş ağrılarını unuturum da meme ağrısını unutmam demiştim ama unutuluyormuş demek ki

Orda bi şişlik bi toprak gibi mi oluyor bende de geçen gün oldu elimle masaj yapıyorum vs hiç bana mısın demedi. Nasıl bir ağrı sonra oğlanı emzirince açıldı beklese belki ateş vs yapardı
Belki söylediğime batıl inanç diyebilirsiniz. Ben öyle dedim çünkü. Kayınvalidem gördüğün herşeyin sevmesenn de tadına bak sütğn çeker diyordu. Eltim de evet ben sevmediğim halde bir gün göğsüm şişti gidip tadına baktım indi dedi. Dün internette gezerken rus salatası gördüm canım istedi ama baya hazırlık yapmışlar diye malzemeleri dolaba kaldırdıım yemedim. Göğsümde topak oldu. Mastit oldum diyee stres yaptım annem canın bişey istedi mi dedi söyledim yapıp getirdiler ve indi göğsümün şişi inanmayabilirsin ama dene bencee..

Kızlar kızım 17 günlük normalde çok az damla gibi kusar bugün az önce içtiği tüm sutu fışkırır tarzda kustu... Baya stres oldum, kendim hemsireyim ama çocuğum söz konusu olduğunda soğuk kanlı olamıyorum sanırım. Bugün dışarı çıkarmıştık ondan mi acaba diye stres oldum baya

Canım haftada 1,2 defa benimkinde de öyle oluyor. Ne içtiyse ağzından burnundan geliyor.

Canım sadece emziriyorum ama sağmayınca göğsüm sertleşiyor mecbur sağıyorum
Benimki de öyle çok üzülüyorum geceleri 2 saar uyuyacaksam korkudan uykuya dalamıyorum. Napsak bilemedim. Öğrenirseniz benimle de pylaşır mısınız kendimi bu konuda çaresiz hissediyorum. Az önce reflü yatağı sipariş ettim me yapacağımı şaşırdım

Benim ilk defa oldu ama devam ederse sali günü kontrolum var doktora sorarım canım sana da yazarım o durum da

Benim ilk defa oldu ama devam ederse sali günü kontrolum var doktora sorarım canım sana da yazarım o durum da
Benimki de 17 günlük. Bu hafta başladı bu olay. Ağzından da burnundan da çıktığını gördüm. İnşallah sizinki devam etmez. Bizimki de biter inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…