2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sanırım kendimi doğurmuşum. Gece minnoş kızım uyusun diye bir müzik açayım dedim. Yatağına koydum ben de uzandım yatağa öyle dinliyoruz. Ben uyumuşum hem de ne uyumak sabaha kadar neredeyse bir ara eşimin seni uyutmuş bu kız dediğini hatırlıyorum gerisi bende yok. Ben de çocukken öyleymişim. Hatta biraz daha büyüyünce öğlen uykusuna yatırmak istediklerinde babaannem uyurmuş sokağa kaçarmışım mahalle hayatının güzellikleri işte. Şimdi nerede öyle rahatlık..

Kızlar bebeğinde Doğum lekesi olan var mı
Benim kızımda var.. göbeğinin kenarında bir nokta gibi. Ayrıca doğduğunda ellerinden birisi de neredeyse mora yakın bir kırmızıydı doktoru pozisyonel olabilir, öyle olmasa da iki yaşına kadar geçebilir. O zamana kadar geçmezse kalıcı olur dedi. Elindekinin hem rengi açıldı hem küçüldü, göbeğindeki aynen duruyor..

Emzirme boyunca göğüsünü tutuyor musun peki
Herkese iyi seneler kızlar.. 2022 den alacağımızı aldık sıra 2023 de doya doya yaşama kısmında. Sağlıklı huzurlu keyifli bir yıl bizi bekliyor olsun
Canım ya çok duygulandım 2022 den alacağımızı aldık lafına ne güzel söylemişsin Amin inşallah

Canım ya çok duygulandım 2022 den alacağımızı aldık lafına ne güzel söylemişsin Amin inşallah
Seninle aynı duyguları paylaşarak yazdım canım eşsiz bir yıldı. Tabiki daha fazlasını isteyeceğiz.. daha güzel günlerimiz olacak ama gerçekten mükemmel bir başlangıç yaptık.

Benim kızımın da sol göğsünün yanında var küvezeyken Çok belirgin değildi minicikti ama eve geldikten sonra büyüdü kan pıhtısı gibi Normalde geçer diyorlar ama işte annelik tedirgin oluyorum

Biz bezine kadar soyuyoruz . Yoksa diğerleri işe yaramıyor

Haklısın sanki kan toplanmış gibi. Bize doktor iki senede geçmezse kalır dedi. Uyuyor çekemiyorum şimdi ama göbeğindeki nokta şeklinde kırmızı bir leke.. ne büyüdü ne küçüldü ne de rengi değişti bence o doğum lekesi..

Bizimkine hemanjiom deniliyormuş 10 yaşına kadar geçer diyor doktorlar umarım daha büyümez. Bazı yerlerde kanamamasına dikkat edin diyorlar (damarsal olduğu için ) bu da beni tedirgin ediyor çünkü baloncuk gibi

Sezeryan bi beni mi yıktı gecti yaavv
Beni yıktı hem de nasıl yıktı hala geçmedi
Tatli ve aci elma yagi var canim o yuzden ozellikle belirttim tatli olani kullanilcak, aci olan zararliymiss
Doğrudur canım bilgim yok o konu hakkında
Kızlar herkese güzel bir yıl diliyorum. Ali uyumuşken ben de uyuyacağım, bu sene yeniyıla uyuyarak girerek tüm seneyi bol uyku ile geçirmeyi umuyorum
Ali de öyle diyordu
Allah yardımcın olsun canım ilk bebeğim öyleydi. Şimdi 2.yi doğurunca farkediyorum, ne çekmişim ben öncesinde diye.
Kızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl emzirdiginiz için biraz fazla yiyor musunuz
Normalde öğle yemeği yemezdim şimdi öğlenleri de yiyorum farklı olarak

Genelde tutuyorum canım uyuklarken ağzından kaçırıp ucunu alıyor çünkü. VİDEO - Bebeğinize Memeyi Kavratmak burada memeyi kavratmayı çok güzel anlatmışlar o sayfada emzirme pozisyonları da var canım bir bak istersen bana faydası olmuştu

Benim de sezeryan sonram çok zor geçti ağrılarım çok oldu yürümem geç oldu bilemiyorum ben de normal dogumcu oldum ama kesinlikle şu kolay diye bisy yok kiminin normali çok kolay geçiyor kimi sezeryani
Aynisini düşünüyorum normal dogum valla o an aci sonra miss ben 20 gundur ringten inen rocky gibiyim

Aynisini düşünüyorum normal dogum valla o an aci sonra miss ben 20 gundur ringten inen rocky gibiyim
Normalde epidural varsa daha da rahat oluyor o anlık acı da minimum oluyor, bir de normal doğumla ilgisi var mı bilmiyorum ama karın kısmım çabuk toparlandı sanki,eski kotlarıma bir hafta içinde girebilmeye başladım

Hametan öneririm kantaron yağı iyi ama o da uzun kullanınca farklı tepki veriyor. Sağlık ocağında yazdırabilirsin.

Bunlar hep mastit belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…