- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #35.401
Sütun mu fazla acaba sütünü azaltmaya çalışsan benim fazlayken akıyordu şimdi akmıyor. Sağım yapitor musun. Sadece emzirmeye geçebilirsin . Bu arada ligusa için duş almak gerçekten full bakim saç nas zaten darmadumanKızlar göğüslerle başımız dertte. Herkes benim gibi sürekli yamyaş mı geziyor yakında hasta olcam bana bi öneri söyleyin nolur göğüs pedi takıyorumi içine gümüş kapak ona rağmen yamyaşım sürekli. Bebeği emzirirken onu da ıslatıyorum akam sütlerde. Göğüs pedi de hiç ekonomik bi şeu değil. Daha gecen hafta aldık 1 hafta olmadan 1 paket bitti sağlıklı değil biliyorum ama gerçekten kullanmazsam üşüyorum artık ıslaklıktan.
Bi de bi göğsüm bugün taş gibiydi sağdım açılmadı sıcak suyla masaj yaptım yine sert bi de kızarıklık var bi yerinde masajı mı sert yaptım acaba of allahım yardımcımız olsun. Sabahra beri duş almak için vakit kolluyorum daha duş alamasım
Duş alınca kendimi güzellik merkezine gidio full bakım yaptırmıi hissi yaşayan bi ben miyim
Benim de sezeryan sonram çok zor geçti ağrılarım çok oldu yürümem geç oldu bilemiyorum ben de normal dogumcu oldumSezeryan bi beni mi yıktı gecti yaavv
Canım ben şunu anladım artik ilk gunlerdeki gibi emip uyumak istemiyorlar onlarla konusucaz kucağımızda gezdiricez ninniler soyliycez yani parti başlıyorKızlar ben tükendim sanırım asla problemini anlamıyorum. Saat başı emziriyorum uykuya dalıyor beşiğe koyar koymaz katıla katıla ağlamaya başlıyor gazını çıkarmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama yok yine olmuyor. Napıcam bilmiyorum asla uykuya dalmıyor
Orda bi şişlik bi toprak gibi mi oluyor bende de geçen gün oldu elimle masaj yapıyorum vs hiç bana mısın demedi. Nasıl bir ağrı sonra oğlanı emzirince açıldı beklese belki ateş vs yapardıSağol canım. İnan hiç anlamadım hep emziriyordum emzirmesem sağıyordum. Büstiyerimin lastiği mememin üstüne çıkmış geçen gün sıkmış farketmemişim sonradan canım acıdı ondan sonra oldu. Allah kimseye vermesin çok beter birşey
Sudocrem benimkinde etki etmediSudocrem kullan canım benim bebekte de oldu hemen etki etti
Benim kiz da söyleniyor biseylere sürekli. Kaslar da catik, dünyaya tepki olarak dogmusBizim oglan uykusunda hep soyleniyo zar zor uyutuyorum yatagina koyunca basliyo nineler gibi homurdanmayauyku halinde ama hep bi söylenme modu neden acaba anlamadim
Bende aynı durumdayim bazen ona yetemiyor gibi hissediyorum derdini anlayamıyorum sanki.Kızlar ben tükendim sanırım asla problemini anlamıyorum. Saat başı emziriyorum uykuya dalıyor beşiğe koyar koymaz katıla katıla ağlamaya başlıyor gazını çıkarmaya çalışıyorum uğraşıyorum ama yok yine olmuyor. Napıcam bilmiyorum asla uykuya dalmBnd
Bende zeytinyağı sürdüm.Umarim geçer.Onun canı acidikca benimde acıyorCanım oğlumun antibiyotik tedavisinden sonra bizde pişikle mücadeledeyiz. Doktor krem yazdı ama daha beter oldu , nokta nokta kanamalar başladı. Şu an kantaron yağı sürüyorum gerçekten kanama durdu ve azaldı kırmızı görüntü. Çok geçmiş olsun
Doktoruna sordun mu?ben yarın soracağımUyanıyor sıpa saat başı
Valla git dikkat etmiyorum. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sadece
Benim de canım. Hiç kahve lekeye bile dönmedi. Kırmızı hep azalıyor artıyor
Canım sudocrem kullanıyordum doğduğundan beri zaten ona rağmen olduSudocrem denemediysen iyi geliyor
Düzen kalmadı. Eski iştahım da yok canım hiçbir şey istemiyor. Zorla bişeyler atıştırıyorumKızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl emzirdiginiz için biraz fazla yiyor musunuz
Bu gece uyumama sebebimBizim oglan uykusunda hep soyleniyo zar zor uyutuyorum yatagina koyunca basliyo nineler gibi homurdanmayauyku halinde ama hep bi söylenme modu neden acaba anlamadim
AynenBenim kiz da söyleniyor biseylere sürekli. Kaslar da catik, dünyaya tepki olarak dogmus
Silikon uç beni de çok acıttı kullanmadım. Doğru yapıyorsun koyu kısmı komple alması gerekiyor. Ben de doğru emzirdiğimi düşünüyorum hatta ebeden yardım almıştım o da doğru demişti ama sanırım bebeğim damağıyla ısırıyor benim de öyle beyaz oluyor hep yara. Lansinoh kullanıyordum ama pek iyileşmedi. Garmastan aldım onu kullanmaya başladım. Yalnız bebeği emzirmeden önce yıkaman lazım.Kızlar günaydın yeni yılınız sağlıklı huzurla geçsin
Dün gece biz yeni yıla zor bir giriş yaptık. Göğüs uçlarımın yaraları hala geçmedi, gittikçe kötüleşiyor. Bebeğim sanırım doymadı dün gece, sürekli emmek istedi. Ağlaya ağlaya emzirdim. Silikon uç deniyim dedim o daha çok acıttı. Bugün eşime gomastan pomad aldıracağım belki o iyi gelir. Sadece meme ucunu da değil koyu renkli kısmı da ağzına vermeye çalışıyorum ama sanırım yanlış yapıyorum. Sizin önereceğiniz yöntemler var mı? her defasında ağlıyorum. Göğsümün ucu emdikten sonra böyle iltihaplı gibi bembeyaz oluyor sonra geçiyor.
Sütü çok bekletmemek lazım göğüste. Göğüs sertleşince öyle beklerse sertlik sabit kalıyor. Eline gelir zaten sertlik çok ilerlemeden masajla bebeğin emmesiyle açılır. İlerlediği zaman göğüste kızarıklık oluyor ateş yapıyor böyle orada bir ağırlık var gibi bir ağrıOrda bi şişlik bi toprak gibi mi oluyor bende de geçen gün oldu elimle masaj yapıyorum vs hiç bana mısın demedi. Nasıl bir ağrı sonra oğlanı emzirince açıldı beklese belki ateş vs yapardı
Emzirmeden önce altını temizliyorum mutlaka. Hafif içi geçince de cok cok diyip sırtına pıt pıt vuruyorum tekrar emmeye başlıyor. Bir uyaran vermen gerekiyor.Kızlar birde bişey sorcam.benim kız memeyi tutuyor 1-2 çekip uyuyor.arkasından sağıyorum süt aynen duruyor ya da 5-10 cc çekmiş oluyor.sizin bebeler uyumadan nasıl emiyorlar ya nasıl beceriyorsunuz?
Bizimki de öyle. Dede diyorum ona bendeBizim oglan uykusunda hep soyleniyo zar zor uyutuyorum yatagina koyunca basliyo nineler gibi homurdanmayauyku halinde ama hep bi söylenme modu neden acaba anlamadim
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım yeni düzelttik. Emzirme hemşiresi bana bebeğin karnı senin karnına değsin ve bebek memenin az altında olsun dedi. Ağzını kocaman açınca sırtından bebeği memeye yapıştır dedi o şekilde yapıyorum ben şükür geçti yaralarım sadece hassasiyet var. Memeyi de c şeklinde tutuyorum ama sıkmadan memeye şekil vermedenKızlar günaydın yeni yılınız sağlıklı huzurla geçsin
Dün gece biz yeni yıla zor bir giriş yaptık. Göğüs uçlarımın yaraları hala geçmedi, gittikçe kötüleşiyor. Bebeğim sanırım doymadı dün gece, sürekli emmek istedi. Ağlaya ağlaya emzirdim. Silikon uç deniyim dedim o daha çok acıttı. Bugün eşime gomastan pomad aldıracağım belki o iyi gelir. Sadece meme ucunu da değil koyu renkli kısmı da ağzına vermeye çalışıyorum ama sanırım yanlış yapıyorum. Sizin önereceğiniz yöntemler var mı? her defasında ağlıyorum. Göğsümün ucu emdikten sonra böyle iltihaplı gibi bembeyaz oluyor sonra geçiyor.
Kızlar günaydın yeni yılınız sağlıklı huzurla geçsin
Deniyorum ayaklarımı falan ovuyorum bana mısın demiyor.doymak için değil emmek için kullanıyor emzik gibi.hatta çok aç bırakıp memeye alıyorum yine 2 çekiyor uyuyor açsa bile.normalde ortalığı yıkar.doktor 15 dk birini 15 dk ötekini emzir dedi uzun tutma dedi.bi kere 1 saat kaldı ozaman 20 cc falan emmiş ama 1 saatte zaten geri acıkıyor.böyle bi kısır döngüdeyim.Silikon uç beni de çok acıttı kullanmadım. Doğru yapıyorsun koyu kısmı komple alması gerekiyor. Ben de doğru emzirdiğimi düşünüyorum hatta ebeden yardım almıştım o da doğru demişti ama sanırım bebeğim damağıyla ısırıyor benim de öyle beyaz oluyor hep yara. Lansinoh kullanıyordum ama pek iyileşmedi. Garmastan aldım onu kullanmaya başladım. Yalnız bebeği emzirmeden önce yıkaman lazım.
Sütü çok bekletmemek lazım göğüste. Göğüs sertleşince öyle beklerse sertlik sabit kalıyor. Eline gelir zaten sertlik çok ilerlemeden masajla bebeğin emmesiyle açılır. İlerlediği zaman göğüste kızarıklık oluyor ateş yapıyor böyle orada bir ağırlık var gibi bir ağrı
Emzirmeden önce altını temizliyorum mutlaka. Hafif içi geçince de cok cok diyip sırtına pıt pıt vuruyorum tekrar emmeye başlıyor. Bir uyaran vermen gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?