2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sütun mu fazla acaba sütünü azaltmaya çalışsan benim fazlayken akıyordu şimdi akmıyor. Sağım yapitor musun. Sadece emzirmeye geçebilirsin . Bu arada ligusa için duş almak gerçekten full bakim saç nas zaten darmaduman

Canım ben şunu anladım artik ilk gunlerdeki gibi emip uyumak istemiyorlar onlarla konusucaz kucağımızda gezdiricez ninniler soyliycez yani parti başlıyor

Orda bi şişlik bi toprak gibi mi oluyor bende de geçen gün oldu elimle masaj yapıyorum vs hiç bana mısın demedi. Nasıl bir ağrı sonra oğlanı emzirince açıldı beklese belki ateş vs yapardı

Bizim oglan uykusunda hep soyleniyo zar zor uyutuyorum yatagina koyunca basliyo nineler gibi homurdanmayauyku halinde ama hep bi söylenme modu neden acaba anlamadim
Benim kiz da söyleniyor biseylere sürekli. Kaslar da catik, dünyaya tepki olarak dogmus

Bende aynı durumdayim bazen ona yetemiyor gibi hissediyorum derdini anlayamıyorum sanki.

Bende zeytinyağı sürdüm.Umarim geçer.Onun canı acidikca benimde acıyor Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Kızlar birde bişey sorcam.benim kız memeyi tutuyor 1-2 çekip uyuyor.arkasından sağıyorum süt aynen duruyor ya da 5-10 cc çekmiş oluyor.sizin bebeler uyumadan nasıl emiyorlar ya nasıl beceriyorsunuz?

Kızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl emzirdiginiz için biraz fazla yiyor musunuz
Düzen kalmadı. Eski iştahım da yok canım hiçbir şey istemiyor. Zorla bişeyler atıştırıyorum
Bizim oglan uykusunda hep soyleniyo zar zor uyutuyorum yatagina koyunca basliyo nineler gibi homurdanmayauyku halinde ama hep bi söylenme modu neden acaba anlamadim
Bu gece uyumama sebebim keçi gibi meledi sabaha kadar
Benim kiz da söyleniyor biseylere sürekli. Kaslar da catik, dünyaya tepki olarak dogmus
Aynen

Silikon uç beni de çok acıttı kullanmadım. Doğru yapıyorsun koyu kısmı komple alması gerekiyor. Ben de doğru emzirdiğimi düşünüyorum hatta ebeden yardım almıştım o da doğru demişti ama sanırım bebeğim damağıyla ısırıyor benim de öyle beyaz oluyor hep yara. Lansinoh kullanıyordum ama pek iyileşmedi. Garmastan aldım onu kullanmaya başladım. Yalnız bebeği emzirmeden önce yıkaman lazım.
Orda bi şişlik bi toprak gibi mi oluyor bende de geçen gün oldu elimle masaj yapıyorum vs hiç bana mısın demedi. Nasıl bir ağrı sonra oğlanı emzirince açıldı beklese belki ateş vs yapardı
Sütü çok bekletmemek lazım göğüste. Göğüs sertleşince öyle beklerse sertlik sabit kalıyor. Eline gelir zaten sertlik çok ilerlemeden masajla bebeğin emmesiyle açılır. İlerlediği zaman göğüste kızarıklık oluyor ateş yapıyor böyle orada bir ağırlık var gibi bir ağrı
Kızlar birde bişey sorcam.benim kız memeyi tutuyor 1-2 çekip uyuyor.arkasından sağıyorum süt aynen duruyor ya da 5-10 cc çekmiş oluyor.sizin bebeler uyumadan nasıl emiyorlar ya nasıl beceriyorsunuz?
Emzirmeden önce altını temizliyorum mutlaka. Hafif içi geçince de cok cok diyip sırtına pıt pıt vuruyorum tekrar emmeye başlıyor. Bir uyaran vermen gerekiyor.

Bizimki de öyle. Dede diyorum ona bende bide bazen ay ay ay gibi ses çıkarıyor bu avatar filminde yerel halk öyle anlaşıyordu, eşimle hamileyken izlemiştik. Eşimde arada onları taklit ediyordu. Resmen oğlan onlar gibi ses çıkarıyor bu kadar tesadüf olur

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım canım yeni düzelttik. Emzirme hemşiresi bana bebeğin karnı senin karnına değsin ve bebek memenin az altında olsun dedi. Ağzını kocaman açınca sırtından bebeği memeye yapıştır dedi o şekilde yapıyorum ben şükür geçti yaralarım sadece hassasiyet var. Memeyi de c şeklinde tutuyorum ama sıkmadan memeye şekil vermeden

Selamlar ben eve geçtiğikten 1 gün sonra emzirmeyi tam beceremediğim ve sütüm de daha tam inmediği için iki göğsüm de kanadı. Sol göğüste çok derin bir çatlak oldu. Ayva çekirdeği jeli, tahin yağı, kantaron denedim işe yaramadı. Sonunda gümüş kapak aldım. İçine süt dolup bekledikçe yaram kapandı. Kremlerden de fayda gören çok arkadaş var, bahsettiğim doğal ürünlerden de. Deneyin birinden biri çare olur umarım, geçmiş olsun.

Kızlar yeni yilınız hepinize mutluluk huzur getirsin
Bisey sorcam 2 gündür hafif adet sancısı gibi sancı oluyor bugünde kanamam bi tık arttı rengide koyu pembe kirmiziya yakın cok az ve beyaz sarı geliyordu normalde dikiş yerimde de minik sivilce kadar iltihap vardı sikınca geçti ve üstü kapanmış ve butun kemiklerim.agriyor halsizim sizce neden böyle olmuştur

Deniyorum ayaklarımı falan ovuyorum bana mısın demiyor.doymak için değil emmek için kullanıyor emzik gibi.hatta çok aç bırakıp memeye alıyorum yine 2 çekiyor uyuyor açsa bile.normalde ortalığı yıkar.doktor 15 dk birini 15 dk ötekini emzir dedi uzun tutma dedi.bi kere 1 saat kaldı ozaman 20 cc falan emmiş ama 1 saatte zaten geri acıkıyor.böyle bi kısır döngüdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…