-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.861
İns o iyi gelir, benimki kabız değil ama az yapiyoEvovia kabiz yapti benim kizi çok zorlandi. Hipp de çok gaz yapti kabizligi da artti. Bugun sma comforta baslicaz.
Evet benimkinde de var canım normal emdikleri için oluyor arada geçiyor arada tekrar oluyorKizlar bebegin ust dudaginda su toplamasi gibi bisey olmus emen bebeklerde olur dediler ama sizdede oldumu acaba
Canım sürekli besle sütün yetersizse mama ver. Bizi 9ken çıkardılar küvezden 3 gün sonra 26ya yükseldi. Meğer sütüm yetersiz gelmiş çocuğuma. O kadar kötü hissettim ki kendimi çocuğuma bakamadım diyeKızlar sarılığımız 9 a düşünce doktor 1 ay sonra gelin kontrole dedi normal mi ? Sizlerin bebişler bu değerlerle ne zaman gitti kontrole
Neeee ciddi misin senCanım sürekli besle sütün yetersizse mama ver. Bizi 9ken çıkardılar küvezden 3 gün sonra 26ya yükseldi. Meğer sütüm yetersiz gelmiş çocuğuma. O kadar kötü hissettim ki kendimi çocuğuma bakamadım diye
Benim kiz da önce günde bir defa yapiyordu sonra zorlanmaya basladi aglaya aglaya zorla yapiyordu kakasini. Fitil verdiler saglik ocagindan. Kabizlik berbat cok zorlandi yavrum. Insallah sizinki olmaz mama kabiz yapiyor diyorlarİns o iyi gelir, benimki kabız değil ama az yapıyor
Bezini takip edin . 6-7 bez cikmali gunde. Çişini yapiyorsa doyup besleniyor demektir.Neeee ciddi misin senkuzu yetersiz olduğunu anlıyo muydun bana baya sütüm var gibi geliyo ama. Acaba yetersiz mi şimdi ben de şüphe ettim
Hayır canım yetmediğini bilsem hemen mama verirdim ama bilemedim işte. Rabbim beterinden korusun bununla gelsin geçsin. Bide sarılık olduğu için sürekli uyuyordu. Anlamadım aç olduğunu hala aklıma geldikçe içim ürperiyorNeeee ciddi misin senkuzu yetersiz olduğunu anlıyo muydun bana baya sütüm var gibi geliyo ama. Acaba yetersiz mi şimdi ben de şüphe ettim
Benimki de bugün öyleydi hiç uyumadı. Memeye geliyor iki çekiyor uyuyor bütün gün emmedi nedenini de anlamadım. Bu sabaha kadar güzel emiyordu oysa. Mama verdim şimdi onu yedi muhtemelen açlıktan uyumadı. İnşallah emmeye devam eder bir de bununla uğraşmak istemiyorumBu arada dün gece o kadar zor ve uykusuz bi gece geçirdim ki yazılanları zor okuyorum cevap veremiyorum. Doğum yapan arkadaşlar inşallah iyisinizdirTheDandelion nasılsınız canım?
Dün bebiş acayip ağladı sakinleştirip yatırıyorum tekrar ağlamaya başlıyo. Kucakta durmak ve sürekli emmek istedi. Emmek için ortaklığı ayağa kaldırıyor 1 saat olmadan tekrar emmek istiyor memeyi vermeyince sinirleniyor verince kusuyor ne yapcam sasırdım. Bebesi bu kadar sık emmek isteyen sonra da kusan var mı? Çocuk doktorumdan da memnun değilim yeni bi çocuk doktoru bulmam lazım şu sık emmek isteme ve kusma mevzusunu sormam lazım
Benimde annem yanımda 40 ım cikana kadar yanımda kalicakKızlar doğumdan sonra yanınızda destek birisi kalıyor mu, kalıyorsa kim kalıyor ve ne kadar kalacak? Bizim kırkımız yarın çıkıyor hâlâ kayınvalidem var sağ olsun. Oğlum kolik sanırım. o olmasa çoğu akşam evde yemek pişmez sanırım. Kalmaya devam ederim önemli değil falan diyor ama onun da düzeni var kendince. Arada hem eve hem bebeğe yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.
Kv ile altlı üstlü oturuyoruz çocuğuma kendim bakıyorum kimse kalmıyor yanımda öyle istedim. Kv yemek yapıyor sadeceKızlar doğumdan sonra yanınızda destek birisi kalıyor mu, kalıyorsa kim kalıyor ve ne kadar kalacak? Bizim kırkımız yarın çıkıyor hâlâ kayınvalidem var sağ olsun. Oğlum kolik sanırım. o olmasa çoğu akşam evde yemek pişmez sanırım. Kalmaya devam ederim önemli değil falan diyor ama onun da düzeni var kendince. Arada hem eve hem bebeğe yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.
Gelmiş geçmiş olsun kuzum dediğin gibi rabbim beterinden korusun. Ne zormuş ya gün sayıyorum resmen şu sarılık için kritik süre bitsin diye. Benimki de çok uykucu normaldeHayır canım yetmediğini bilsem hemen mama verirdim ama bilemedim işte. Rabbim beterinden korusun bununla gelsin geçsin. Bide sarılık olduğu için sürekli uyuyordu. Anlamadım aç olduğunu hala aklıma geldikçe içim ürperiyor
Bence 1 hafta sonra kontrole götür Canım 1 ay beklemeGelmiş geçmiş olsun kuzum dediğin gibi rabbim beterinden korusun. Ne zormuş ya gün sayıyorum resmen şu sarılık için kritik süre bitsin diye. Benimki de çok uykucu normalde
Ay bebeğe birşey olur diye o kadar hızlı büyük hareketler yapamamBunu yapmanın nesinden korkuyonneyse ben yaptım bunu tek pırt bile çıkmadı
Kafa mı yan tüm vücut mu.bizimkiler vücut düz kafa yan yatıyorarUyuyorum ben tabikide hiç bekledim surekli yan yatirıyorum ama ebelerde oyle demişti
Canım 20 günden sonra uyumama güncellemesi geldi benim bebeye de. 2 saat uyumadığı oluyor
21. Günden bildiriyorum +1
Evet benim de 20 günden sonra kötüye gitti 40tan sonra coştuSen söyleyince fark ettim bizim de tam 20. Günden sonra gelmiş uyumayam sizle takılam güncellemesi
Benim annem kaldı 5-6 gün sonra kayınvalidem geldi o da o kadar kaldı. 2 haftalıktan itibaren hep ben tek baktım ama çok zor çünkü sanırım kolik bir bebek çok ağlıyor susmuyor gücüm kalmadı artıkKızlar doğumdan sonra yanınızda destek birisi kalıyor mu, kalıyorsa kim kalıyor ve ne kadar kalacak? Bizim kırkımız yarın çıkıyor hâlâ kayınvalidem var sağ olsun. Oğlum kolik sanırım. o olmasa çoğu akşam evde yemek pişmez sanırım. Kalmaya devam ederim önemli değil falan diyor ama onun da düzeni var kendince. Arada hem eve hem bebeğe yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.
Vee ben de doğurdum:) 24 saat içinde memelerim kanayacak kadar yara oldu tecrübeli annelet ne ypsam acısını keser çığlık atıyorum bebek emerken
Hayırlı olsun canımKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk
Çok şükür, sağlıkla büyüsün miniğimizz
Gözün aydın canımçok şükür.
ok geçmiş olsun canım nasılsınız? Sağlıkla büyüsün
@Justmavi[/USER] nasılsınız canım?
Cok teşekkür ederim tatlı teyzelerimiz. Emzirme ile uğraşıyorum. Bebişimin emme refleksi iyi maaşallah ama benim ön sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamadım, çünkü sıkınca bisey gelmiyor .Hayırlı olsun canımAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Tebrikler güzelim.. sağlıkla huzurla keyifle büyüt Melissa güzelliğiniCok teşekkür ederim tatlı teyzelerimiz. Emzirme ile uğraşıyorum. Bebişimin emme refleksi iyi maaşallah ama benim ön sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamadım, çünkü sıkınca bisey gelmiyor .ama gelmiyorsa bebiş neyi emiyor onu da anlamadım. Ebelerin hepsi çok iyi gidiyorsun diye gaz veriyor . Sabah 8.30 dan beri sık sık babası ile ten teması yapıyoruz. Bebişin vücut ısısına taktılar 36.5 sınır altıymış onu yükseltmeye çalışıyoruz sarılarak battaniye altında. Sabahtan beri 4. Bezimiz hepsi çişliydi sonuncuyu mekonyumlu yaptı babasının eline. Bilmiyorum yarın belli olacak sarılık kilo vs ne durumda. Daha mama veremedim yani ://
Agzinin kenarında süt falan da görmüyorum bilmiyorum doyuyor mu? Tek derdim bu :/