- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.821
Canım 20 günden sonra uyumama güncellemesi geldi benim bebeye de. 2 saat uyumadığı oluyorkızlar şimdi benim bebe saat 2'de 1,5 saatlik uykusundan uyandı. Karnını doyurdum altını değiştirdim derken bahçede 2 turladık yarım saat kadar orda uyudu eve gelir gelmez uyandı altını değiştirdim tekrar emzirdim derken bu saat oldu hala daha uyumuyor gözler fal taşı gibi. Bu normal mi yahu
Birisi online başvuru yapılıyor, diğerine eşin gidip başvurabilirKızlar bu dogum parası,süt parası vs alan oldu mu? Her seyin internetten basvurusu var, bunlar icin sosyal hizmetlere dilekçe filan diyor.lohusa lohusa kim uğraşır bilmiyorum. Acaba kolayı var da ben mi bulamadim dedim.
Ben ocean aldım canım sağlık ocağından verilen de katkı olduğu içinKızlar sağlık ocağından verilen d vitaminini kullanıyor musunuz? Yoksa başka bir marka mı aldınız?
21. Günden bildiriyorum +1Canım 20 günden sonra uyumama güncellemesi geldi benim bebeye de. 2 saat uyumadığı oluyor
Hangisine online yapılıyor?Birisi online başvuru yapılıyor, diğerine eşin gidip başvurabilir
Benim bebeğim hep öyle yapıyor kakasınıKızlar benim bebeğimin kakası biraz cıvık ama yapması gök gürültülü sağanak yağışlı ishal olmuş gibi cart curt yapıyor büyük insan ishali gibi ses çıkıyor normal mi yoksa ishal gibi bisy mi oldu ki . Dr a gotursemmi
Dogdugundan beri beklemedim beklememde hem bebek rahat edemez hem biz rahat edemeyiz. O uyurken bende uyurum ki dinlenmis olayim. Hatta karni doyduktan sonra altini temizliyorum indiriyorum oynaya oynaya uyuyor bende uyumak icin uzaniyorum.Kızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Fena kokuyor canım. Ek gıdaya geçince kokubaslar sanmistimBenimki de öyle çok gülüyorum büyük insan gibi yapıyorben de kokuyor mu diye soracaktım şimdi bizimki çok fena kokmaya başladı normal mi acaba
Ben de sezeryan dikisim iyileşince bi tur attım daha bebisleri cikartmadik başkaca ben de cikmadimMaaşallah millet gezmeye başlamış. Bir ben mi eve kapadım kendimimağara insanları gibi duvara resimler çizmeye başlayacam nerdeyse
12 gun hastanede kaldik cikamadik ama 13. Gun disariya cikmaya basladikKızlar bebesiyle dışarı çıkan sosyal hayata karışan var mıbiz 23 günlük olduk ama sadece bir kez oğlumun yeni doğan kuzenini görmeye ev ortamına gittik orda da eltimle karşılıklı bebe emzirmekten başka bir şey yapmadık ama ordan geldikten sonra düzeni bozuldu biraz 1-2 gün huzursuz oldu. Şimdi ablama falan gitmek istiyorum ama düzenini tekrar bozarım diye çekiniyorum. Yavaş yavaş nasıl alışabilirim acaba evde tek olmak beni daha da yıpratıyor.
Kiz yok yalniz değilsin bende mutfak banyo dışında gezemiyorim tek sosyalligim oralarMaaşallah millet gezmeye başlamış. Bir ben mi eve kapadım kendimimağara insanları gibi duvara resimler çizmeye başlayacam nerdeyse
Daha hiç dışarı çıkmadı canım aldığımdan beri evde temiz yaniKız onu nasıl temizleyip kullanıyorsun evde ben eve bile sokmuyorum bebek arabasını gerçi daha kullanmadık ama bagajda duruyor arabanınbizim kızın tekerlekli beşiği var onla götürüyorum her yere aşırı pratik oldu
Ayy acemi anne olarak ne öyle bir cesaretim var ne de ankarada dışarı çıkılabilecek bir havaMaaşallah millet gezmeye başlamış. Bir ben mi eve kapadım kendimimağara insanları gibi duvara resimler çizmeye başlayacam nerdeyse
Ben de dedim şimdi böyleyse ek gıdada ne olacakFena kokuyor canım. Ek gıdaya geçince kokubaslar sanmistim
Geçiyor canım onlarKızlar bebeğimin göz kapaklarında ve kaşlarının arasında doğduğu günden beri kızarıklık var. Böyle olan var mı ne zaman geçer acaba
Benim eşim gidip başvuru yaptı PTT den alacakmisiz, peki diğeri hangisi nereden başvurulacak?Birisi online başvuru yapılıyor, diğerine eşin gidip başvurabilir
Ben görüştüm bugün canım. Hastanedeki emzirme danışmanıyla görüştüm bir saate yakın eğitim verdi cuma tekrar çağırdı. Çok verimli geçti nerede yanlış yaptığımı öğrendim. Eve gelince de denedim tam tutmasa da eskisinden iyi tuttu memeyi. En azından göğüs uçlarım acımıyor artıkKızlar birisi bugün emzirme uzmanıyla görüşecekti.kimdi unuttum.görüşme nasıl geçti yazabilir misin?bende görüşmeyi düşünüyorum