- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.841
Selam kızlar.Emziren anneler yemek menuleriniz de neler var acaba.Acikcasi ben ne yiyeceğimi sasirmisim herşey sanki yasakmış gibi geliyor..Onerdiginiz biseyler varmı özellikle süt yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne geçirsem aklimdan gaz yapar uyarisi ile karsilasiyorum bendeSelam kızlar.Emziren anneler yemek menuleriniz de neler var acaba.Acikcasi ben ne yiyeceğimi sasirmisim herşey sanki yasakmış gibi geliyor..Onerdiginiz biseyler varmı özellikle süt yapacak
Hem biberon hem de meme veriyorum, çünkü ise baslayacagim iki aya... Meme reddi yaşamıyoruzKızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Hangisine online yapılıyor?
Online değilmiş pardon, pttye kimlikle gidip direk çekebiliyormuşuzBenim eşim gidip başvuru yaptı PTT den alacakmisiz, peki diğeri hangisi nereden başvurulacak?
Kızlar şu masaj gaza çok etkiliymiş ama ben yapamam ya bişi olur diye
Sen söyleyince fark ettim bizim de tam 20. Günden sonra gelmiş uyumayam sizle takılam güncellemesiCanım 20 günden sonra uyumama güncellemesi geldi benim bebeye de. 2 saat uyumadığı oluyor
Oluyor canım hatta kuruyup düşüyor tekrar Oluyor emzirme yastığı diyorlarKizlar bebegin ust dudaginda su toplamasi gibi bisey olmus emen bebeklerde olur dediler ama sizdede oldumu acaba
Sabahtan beri benim kuduruk uyumuyor uyutmaya çalışıyorum inatla sanırım bizde 20. Günden nasibimizi aldık zor bir gün geçirdimkızlar şimdi benim bebe saat 2'de 1,5 saatlik uykusundan uyandı. Karnını doyurdum altını değiştirdim derken bahçede 2 turladık yarım saat kadar orda uyudu eve gelir gelmez uyandı altını değiştirdim tekrar emzirdim derken bu saat oldu hala daha uyumuyor gözler fal taşı gibi. Bu normal mi yahu
bu durumu yasayan tek ben degilmişim emzoriyotum 5 dk gaz cikart biraz da bekliyorum 10 dk oluyor iyice yapti diyorum yeni bezi takıyorum pırtlatıyor feda olsun sana bezlerTemiz bezi çok seviyor benim ki altını değiştiriyorum bezi kapatır kapatmaz kaka yapıyo 3 dakika aralıkla değiştirmiş oluyorum
Uyuyorum ben tabikide hiç bekledim surekli yan yatirıyorum ama ebelerde oyle demiştiKızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Ben salonda koltukta yanyana yatıyorum. İnce bir yastığımız var onun üstünde yatıyor yanımda. O uyudukça Bende uyuyorumKızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Dereotu çok güzel süt yapıyor nefret etmeme rağmen yedim onayladımSelam kızlar.Emziren anneler yemek menuleriniz de neler var acaba.Acikcasi ben ne yiyeceğimi sasirmisim herşey sanki yasakmış gibi geliyor..Onerdiginiz biseyler varmı özellikle süt yapacak
Korktum bende annem normal o dedi koptu düştü simdi acidimi diye panikledim bi anOluyor canım hatta kuruyup düşüyor tekrar Oluyor emzirme yastığı diyorlar
Ben koydum şifa niyetineBenimki de ıkınıyor doktor normal dedi bana da kabız değil. Günde 1 bazen 2 yapıyor
Zeytinyağını bana da söyledi doktor 1 çay kaşığı diye ama cesaret edemedim
İns o iyi gelir, benimki kabız değil ama az yapıyorEvovia kabiz yapti benim kizi çok zorlandi. Hipp de çok gaz yapti kabizligi da artti. Bugun sma comforta baslicaz.