-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.881
Benim oğlanında sol göz kapağında var canım,bazen çok koyu bazen çok açık oluyor,doğduğundan beri var.Kızlar bebeğimin göz kapaklarında ve kaşlarının arasında doğduğu günden beri kızarıklık var. Böyle olan var mı ne zaman geçer acaba
İlk gelen süt zaten çok çok az olur öyle bebeğin ağzından akmaz hiç canını sıkma. Yarın durumuna bakınca gerekirse mama da verirler ama süt 2-3 güne anca artiyor şu an çok normalCok teşekkür ederim tatlı teyzelerimiz. Emzirme ile uğraşıyorum. Bebişimin emme refleksi iyi maaşallah ama benim ön sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamadım, çünkü sıkınca bisey gelmiyor .ama gelmiyorsa bebiş neyi emiyor onu da anlamadım. Ebelerin hepsi çok iyi gidiyorsun diye gaz veriyor . Sabah 8.30 dan beri sık sık babası ile ten teması yapıyoruz. Bebişin vücut ısısına taktılar 36.5 sınır altıymış onu yükseltmeye çalışıyoruz sarılarak battaniye altında. Sabahtan beri 4. Bezimiz hepsi çişliydi sonuncuyu mekonyumlu yaptı babasının eline. Bilmiyorum yarın belli olacak sarılık kilo vs ne durumda. Daha mama veremedim yani ://
Agzinin kenarında süt falan da görmüyorum bilmiyorum doyuyor mu? Tek derdim bu :/
Bizim yanımızda oğlan doğduğundan beri annem ve babam var,oğlan son günlerde hacıyatmaza döndü,yatağa bıraktığım gibi ağlıyor,kucağa gelince uyuyor özellikle gündüzleri,eşime diyorum bu iş böyle devam ederse annemler gittikten sonra açız ve evi bok götürecek bilesinKızlar doğumdan sonra yanınızda destek birisi kalıyor mu, kalıyorsa kim kalıyor ve ne kadar kalacak? Bizim kırkımız yarın çıkıyor hâlâ kayınvalidem var sağ olsun. Oğlum kolik sanırım. o olmasa çoğu akşam evde yemek pişmez sanırım. Kalmaya devam ederim önemli değil falan diyor ama onun da düzeni var kendince. Arada hem eve hem bebeğe yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.
Çok teşekkür ederiz Canım . Kızım şimdiden yaka iğnesi oldu bile . Kucağımda uyuyor şu anda , kundaklanmayı çok seviyor , ama bir yolunu bulup ellerini kurtarıyor bi de ellerini hafiften sarıp yeniden uyutuyorum:) pışpışlanmayı da seviyor.Tebrikler güzelim.. sağlıkla huzurla keyifle büyüt Melissa güzelliğinişekerini ölçüyorlar mı? Bizde topuktan kan alıp şeker bakıyorlardı. Şeker normal ise yemese bile dert etmiyorlar. Eğer şeker düşerse sütün yoktur ya da yemiyordur diye düşünüp mama veriyorlardı bizde. Bugün daha ilk günü o yüzden bugün sayılmaz. Yarın gün ışığı ile artık 1 günlük hayat macerası başlayacak her şey daha da güzel olacak..
Biz de nöbetleşe bekliyoruz eşimle.Kızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Nöbetçiler online mı
olmaz mıNöbetçiler online mı
Bir kere benimkinin de burnundan aktı süt fazla mi geliyor acaba neden oluyor ben de bilemedimKızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorumAğzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Online onlineNöbetçiler online mı
Allah analı babalı büyütsün canım,sağlık ve sıhhat ile,hoşgelmiş ufaklıkÇok teşekkür ederiz Canım . Kızım şimdiden yaka iğnesi oldu bile . Kucağımda uyuyor şu anda , kundaklanmayı çok seviyor , ama bir yolunu bulup ellerini kurtarıyor bi de ellerini hafiften sarıp yeniden uyutuyorum:) pışpışlanmayı da seviyor.
Sanırım yarın sabahtan başlayacaklar adam akıllı bebeği ölçmeye. Bugün iki damla K vitamini verdiler bir de dediğim gibi üç defa vücut ısı ölçümü yaptılar. Yarın bakmıyorlarsa da söylerim baksınlar , daha topuk kanı alınmadı. Cumartesi ikinci taramadan geçecek onu bekliyoruz.
Benim her besleme sırasında 3 5 kere oluyor canım. Hemen memeyi çekip az kaldırıyorum kafayı. İlk başlarda çok korkuyordum alıştım ama.Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorumAğzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Ya bende kanguru aldım yenidoğandqn itibaren kullanılır diyor ama cesaret edemiyorum çok küçük diye. Aslında büyük kolaylık gerçektenKızlar sling kullanmıyorsaniz kullanın ben kucağa alışmasın diye önceden almadım ama kucak dışında pek sakinleşmiyor aldım bu yüzden ve çok fayfasi oldu. Kahvaltı bile edemiyordum şimdi en azından mutfağa girip bir şeyler yiyebiliyorum o kucağımdayken. Hatta uyuyakaliyor bazen bende yastıkları dikleştirip uyuyorum bile o şekilde.
Oyy maşallah size. Benim 2. 3. Gün geliyor süt başta su gibi birkaç damla geliyor Dr çok iyi demişti. Zaten minnacık mideleri. Şekeri düşerse takviye yaparsın. Yönlendirir zaten hemşireler seni. Sen bol bol öp koklaCok teşekkür ederim tatlı teyzelerimiz. Emzirme ile uğraşıyorum. Bebişimin emme refleksi iyi maaşallah ama benim ön sütüm geliyor mu gelmiyor mu anlamadım, çünkü sıkınca bisey gelmiyor .ama gelmiyorsa bebiş neyi emiyor onu da anlamadım. Ebelerin hepsi çok iyi gidiyorsun diye gaz veriyor . Sabah 8.30 dan beri sık sık babası ile ten teması yapıyoruz. Bebişin vücut ısısına taktılar 36.5 sınır altıymış onu yükseltmeye çalışıyoruz sarılarak battaniye altında. Sabahtan beri 4. Bezimiz hepsi çişliydi sonuncuyu mekonyumlu yaptı babasının eline. Bilmiyorum yarın belli olacak sarılık kilo vs ne durumda. Daha mama veremedim yani ://
Agzinin kenarında süt falan da görmüyorum bilmiyorum doyuyor mu? Tek derdim bu :/
40 çıkınca güncelleme gelmiyormuş onu gördümBu gecede yine uykusuz gecirdik yatiriyoruz 10 dk sonra uyaniyo 10dk.lik uyku zamanibda da hep soyleniyo gibi homurdaniyo. Canli ceset gibi geziyoruz evde bunlar ne zaman duzene girecek ya