2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
İlk gelen süt zaten çok çok az olur öyle bebeğin ağzından akmaz hiç canını sıkma. Yarın durumuna bakınca gerekirse mama da verirler ama süt 2-3 güne anca artiyor şu an çok normal

Bizim yanımızda oğlan doğduğundan beri annem ve babam var,oğlan son günlerde hacıyatmaza döndü,yatağa bıraktığım gibi ağlıyor,kucağa gelince uyuyor özellikle gündüzleri,eşime diyorum bu iş böyle devam ederse annemler gittikten sonra açız ve evi bok götürecek bilesin ,allah hepimizin yardımcısı olsun valla.

Bu arada belki birnin işine yarar ben gece uykularından önce sütümü sağıp iki biberona bölüyorum 60-60.ilk kalkışta birini veriyorum meme sonrası veya öncesi ikinci kalkışta birini.O zaman biraz uyuyabiliyorum.Bazı geceler tabi ki düzen bozuluyor ama genelde böyle yapmaya çalışıyorum.

Çok teşekkür ederiz Canım . Kızım şimdiden yaka iğnesi oldu bile . Kucağımda uyuyor şu anda , kundaklanmayı çok seviyor , ama bir yolunu bulup ellerini kurtarıyor bi de ellerini hafiften sarıp yeniden uyutuyorum:) pışpışlanmayı da seviyor.
Sanırım yarın sabahtan başlayacaklar adam akıllı bebeği ölçmeye. Bugün iki damla K vitamini verdiler bir de dediğim gibi üç defa vücut ısı ölçümü yaptılar. Yarın bakmıyorlarsa da söylerim baksınlar , daha topuk kanı alınmadı. Cumartesi ikinci taramadan geçecek onu bekliyoruz.

Kızlar sling kullanmıyorsaniz kullanın ben kucağa alışmasın diye önceden almadım ama kucak dışında pek sakinleşmiyor aldım bu yüzden ve çok fayfasi oldu. Kahvaltı bile edemiyordum şimdi en azından mutfağa girip bir şeyler yiyebiliyorum o kucağımdayken. Hatta uyuyakaliyor bazen bende yastıkları dikleştirip uyuyorum bile o şekilde.

Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorum Ağzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Bir kere benimkinin de burnundan aktı süt fazla mi geliyor acaba neden oluyor ben de bilemedim boğaza kaçması tazyikliyse ondandır ama ben her seferinde tek meme vererek çözdüm o işi kızım memede ağlıyordu artık boğazına kaçıyordu herhalde

Nöbetçiler online mı
Allah analı babalı büyütsün canım,sağlık ve sıhhat ile,hoşgelmiş ufaklık

Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorum Ağzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Benim her besleme sırasında 3 5 kere oluyor canım. Hemen memeyi çekip az kaldırıyorum kafayı. İlk başlarda çok korkuyordum alıştım ama.

Hem tazyikli gelmesinden oluyor hem de uyuyup ağzında biriktiriyor ondan oluyor

Ya bende kanguru aldım yenidoğandqn itibaren kullanılır diyor ama cesaret edemiyorum çok küçük diye. Aslında büyük kolaylık gerçekten

Oyy maşallah size. Benim 2. 3. Gün geliyor süt başta su gibi birkaç damla geliyor Dr çok iyi demişti. Zaten minnacık mideleri. Şekeri düşerse takviye yaparsın. Yönlendirir zaten hemşireler seni. Sen bol bol öp kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…