- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.901
Canım bizle de paylaşabilir misin ? Ben de alıcam ama karar veremiyorum ne alıcağımaYa bende kanguru aldım yenidoğandqn itibaren kullanılır diyor ama cesaret edemiyorum çok küçük diye. Aslında büyük kolaylık gerçekten
Amin canım çok teşekkür ederiz , hepimiz bebekleri İnşallah analı babalı sağlıklı büyür
Yerim ben sizi.Oyy maşallah size. Benim 2. 3. Gün geliyor süt başta su gibi birkaç damla geliyor Dr çok iyi demişti. Zaten minnacık mideleri. Şekeri düşerse takviye yaparsın. Yönlendirir zaten hemşireler seni. Sen bol bol öp kokla
Allah analı babalı büyütsün canım,sağlık ve sıhhat ile,hoşgelmiş ufaklık
Hastanede ebeler vücüduyla yan yatirdı evde de ilk 1 hafta yan yatırdık sonra vucüt duz kafası yan sekilde yatiyorKafa mı yan tüm vücut mu.bizimkiler vücut düz kafa yan yatıyorar
Benim kızımin sağ göz kapagında var kırmızı ayni söykediginiz gibi bi acık bi koyu oliyor geçiyor mu bu buyüdükceBenim oğlanında sol göz kapağında var canım,bazen çok koyu bazen çok açık oluyor,doğduğundan beri var.
https://instagram.com/borooshbaby?igshid=YmMyMTA2M2Y=Canım bizle de paylaşabilir misin ? Ben de alıcam ama karar veremiyorum ne alıcağıma
Merhaba tesadüfen gördüm canım mesajını konuya bakarken. Sütün tazyikli geliyor. Memeyi elinle kıstırarak emzir, tazyiği azalsın.Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorumAğzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Benimde oldu kizlar ya emerken bogazina kaciriyor hemen dik tutup sirtina vuruyorum geciyor agzindan yada burnundan sut gelmedi amaKızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorumAğzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Benimde her emzirmeden sonra cikmiyor gercekten biz mi yapamiyoruzKızlar bu bebek gazı nasıl çıkarılıyor ya gazı mı yok ben mi beceremiyorum anlamıyorum
Eyvah eyvah umudum 40 cikinca biraz duzelir yönündeydi oda yalan olcak desene40 çıkınca güncelleme gelmiyormuş onu gördüm
Teşekkürler canım
Aynen 5 ile başladık yükseldi 12.8 den sonra düşmeye başladı. 12.3 ve sonra 9 oldu sonra da doktor birbay sonra görüşelim dedi. Ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü biraz sarıKızlar sarılığımız 9 a düşünce doktor 1 ay sonra gelin kontrole dedi normal mi ? Sizlerin bebişler bu değerlerle ne zaman gitti kontrole
Bizim de var sol göz kapağındaBenim kızımin sağ göz kapagında var kırmızı ayni söykediginiz gibi bi acık bi koyu oliyor geçiyor mu bu buyüdükce
YatırıyorumKızlar ben tüm vücut yan yaptırıyorum yanlış mı?