2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Yerim ben sizi.

Ya canım hemşirelerden aynı şeyi duyuyorum hep. Annelik içgüdüm bu çocuk aç diyor ama umarım yanılıyorumdur. Şimdi bir duş alacağım umarım tam gelir sütüm.

Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorum Ağzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Merhaba tesadüfen gördüm canım mesajını konuya bakarken. Sütün tazyikli geliyor. Memeyi elinle kıstırarak emzir, tazyiği azalsın.

Kızlar bebeğimin boğazına sürekli süt kaçıyor boğulur gibi oluyor.Bubgece iki kez oldu birinde burnunda da geldi.Suan üzüntüden ağlıyorum Ağzından burnundan sütü atıyor nefesi kesiliyor
Benimde oldu kizlar ya emerken bogazina kaciriyor hemen dik tutup sirtina vuruyorum geciyor agzindan yada burnundan sut gelmedi ama

Bizim kızın 2 gündür midesi bulanıyor bayağı öğürüyor. Neden olabilir acaba? Bugün 4 saat sonunda memeyi tuttu ondan önce emzirmeye çalışınca da öğürdü hep

Kızlar sarılığımız 9 a düşünce doktor 1 ay sonra gelin kontrole dedi normal mi ? Sizlerin bebişler bu değerlerle ne zaman gitti kontrole
Aynen 5 ile başladık yükseldi 12.8 den sonra düşmeye başladı. 12.3 ve sonra 9 oldu sonra da doktor birbay sonra görüşelim dedi. Ayın 7 sinde randevumuz var.ama hala yüzü biraz sarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…