2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Selam kızlar.Emziren anneler yemek menuleriniz de neler var acaba.Acikcasi ben ne yiyeceğimi sasirmisim herşey sanki yasakmış gibi geliyor..Onerdiginiz biseyler varmı özellikle süt yapacak

Hem biberon hem de meme veriyorum, çünkü ise baslayacagim iki aya... Meme reddi yaşamıyoruz

Sabahtan beri benim kuduruk uyumuyor uyutmaya çalışıyorum inatla sanırım bizde 20. Günden nasibimizi aldık zor bir gün geçirdim

Bu duru
Temiz bezi çok seviyor benim ki altını değiştiriyorum bezi kapatır kapatmaz kaka yapıyo 3 dakika aralıkla değiştirmiş oluyorum
bu durumu yasayan tek ben degilmişim emzoriyotum 5 dk gaz cikart biraz da bekliyorum 10 dk oluyor iyice yapti diyorum yeni bezi takıyorum pırtlatıyor feda olsun sana bezler

Kızlar doğumdan sonra yanınızda destek birisi kalıyor mu, kalıyorsa kim kalıyor ve ne kadar kalacak? Bizim kırkımız yarın çıkıyor hâlâ kayınvalidem var sağ olsun. Oğlum kolik sanırım. o olmasa çoğu akşam evde yemek pişmez sanırım. Kalmaya devam ederim önemli değil falan diyor ama onun da düzeni var kendince. Arada hem eve hem bebeğe yetemediğimi düşünüp üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…