- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 31
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.801
Benim de oldu öyle canım çok can sıkıcı. D vitamini verdiğim zaman oluyor hep şimdilik kestim vitamini bidaha olmadıKızlar nolır yardımcı olun. Bebeğim çok kusuyor emdikten sonra gazını cıkarıp yatırıyorum ağzından fışkırır gibi süt cıkıyo bugün burnundan da geldi. Bu durumu yaşayan tecrübesi olan sebebini bilen ya da nasıl çözmem gerektiğini bilen var mı gerçekren çok korkuyorum
Yalnız değilsinMaaşallah millet gezmeye başlamış. Bir ben mi eve kapadım kendimimağara insanları gibi duvara resimler çizmeye başlayacam nerdeyse
Benim kızımda aynı sekilde yarın doktora sorucam tekrar ama benim sütüm çok tazyikli ondan olduğunu düşünüyorum artık. 10 günlük kontrolde sordugumda normal fazlasını çıkarıyodur demişti. Reflu de olabilir okuduklarıma göre. Ama şuna dikkat ettim sütün tazyiki gidince kusmuyorKızlar nolır yardımcı olun. Bebeğim çok kusuyor emdikten sonra gazını cıkarıp yatırıyorum ağzından fışkırır gibi süt cıkıyo bugün burnundan da geldi. Bu durumu yaşayan tecrübesi olan sebebini bilen ya da nasıl çözmem gerektiğini bilen var mı gerçekren çok korkuyorum
Canım o şekilde iki arkadaşımın bebegi vardı ikisinde de reflü vardı.reflü yataginda yatıyorlardı.belki senin bebeginde de olabilir.Kızlar nolır yardımcı olun. Bebeğim çok kusuyor emdikten sonra gazını cıkarıp yatırıyorum ağzından fışkırır gibi süt cıkıyo bugün burnundan da geldi. Bu durumu yaşayan tecrübesi olan sebebini bilen ya da nasıl çözmem gerektiğini bilen var mı gerçekren çok korkuyorum
Canım d vitaminini kesme bence.gecen sağlık ocağında 1 bucuk yasinda bir bebegin bingildagi tam kapanmamişti.d vitaminini düzenli veriyor musun diye sordu hemsire. Hatta ben bulantidan hamileyken düzenli icmemistim moralim bozulmustu o yüzden.Benim de oldu öyle canım çok can sıkıcı. D vitamini verdiğim zaman oluyor hep şimdilik kestim vitamini bidaha olmadı
Benimde oldu mama verdim cok verdgmde oldu genelde 2 kere .d vitamini baslamstim dahaKızlar nolır yardımcı olun. Bebeğim çok kusuyor emdikten sonra gazını cıkarıp yatırıyorum ağzından fışkırır gibi süt cıkıyo bugün burnundan da geldi. Bu durumu yaşayan tecrübesi olan sebebini bilen ya da nasıl çözmem gerektiğini bilen var mı gerçekren çok korkuyorum
D vitamini baslamamistimBenimde oldu mama verdim cok verdgmde oldu genelde 2 kere .d vitamini baslamstim daha
Mama veriyor musun canım ? Hem mama hem meme besleniyorsa fazla geldiğinden kusuyordur. Sadece anne sütüyle besleniyorsa reflü olabilir bi doktora görünmenizi tavsiye ederimKızlar nolır yardımcı olun. Bebeğim çok kusuyor emdikten sonra gazını cıkarıp yatırıyorum ağzından fışkırır gibi süt cıkıyo bugün burnundan da geldi. Bu durumu yaşayan tecrübesi olan sebebini bilen ya da nasıl çözmem gerektiğini bilen var mı gerçekren çok korkuyorum
Valla biz doktora sorduk hocam sürekli kusuyor d vitamini aldıktan sonra diye, o da bir süre vermeyin arada bir verin demiş eşime, zaten biz öneriyoruz ama size küçükken d vitamini mi verdiler demiş bir deCanım d vitaminini kesme bence.gecen sağlık ocağında 1 bucuk yasinda bir bebegin bingildagi tam kapanmamişti.d vitaminini düzenli veriyor musun diye sordu hemsire. Hatta ben bulantidan hamileyken düzenli icmemistim moralim bozulmustu o yüzden.
Gel öpümYalnız değilsin
Gel öpüm
Ben kullanıyorum canım Monovit adıKızlar sağlık ocağından verilen d vitaminini kullanıyor musunuz? Yoksa başka bir marka mı aldınız?
Kız onu nasıl temizleyip kullanıyorsun evde ben eve bile sokmuyorum bebek arabasını gerçi daha kullanmadık ama bagajda duruyor arabanınKızlar evde bebek arabasını kullanmaya başladım çok büyük rahatlık
Çocuğu odada bırakıp gidemiyordum şimdi yanımda her odaya götürüyorum işlerimi rahatça görüyorum o da uyuyor arabada
Gerçekten çok yoruyor uyumayan bebek. Benimki günlerdir nerdeyse hiç uyumuyor bende tükendim. Kucağıma alıyorum evde geziyorum, gaz çıkartıyorum yok. Beşiğe koyduğum an zınk... Birkaç kez yatakta yanımda yatırdım o zaman daha iyi gibi ama o da korkutuyor beni. Beyaz gürültü vs de hiç işe yaradığını düşünmüyorum, emziğe de alışmadı hanımefendiAh bunun cevabını bende çok merak ediyorum , şuan eşim kucağında uyuymaya çalışıyor , uykuya dalsın diye kaç kere meme verdim her yatırdığımda uyandı taakatim kalmadı valla nasıl uykuya dalacak bunlar ?
Ben daha yeni doğduğunda tam emmediginde biberon ve emzirme karışık yapıyordum. Red yapmadı. Kendim uyuyayım bir beslemeyi eşim yapsın diye düşündüm aynı şekilde ama hiç yapmadık onu memeye alışmaya başlayınca hadi dedim emzireyim ama artık uykusuzluk benim de canıma tak etti ve 1.5 aylık olduk bundan sonra yapacağım 1 kez beslese bana yeter. Bugün artık yorgunluktan çocuğu kucağıma alacak halim kalmadı başıma ağrılar girdi çocuğu yanıma yatağa yatırdım nolur uyu diyorum. Ağlıyor gezdirmemi istiyor korktum çok uykusuzum bir de düşürürüm diye. Sonra ikimiz de dalmışız biraz baktım uyumuş garibim ben de sızmışım. Gerçekten kendimizi dinlendirmemiz lazım. Philips avent kullandım ben biberon olarak canım.Kızlar Ares memeyi tutuyor emzirme sorunum da yok. Emzik vermeye yeni başladım doktor 20 gün verme dedi ama elini emip uyumuyor. Tok olsa da elini emiyor. Bu yüzden emzik verdim. Ama hala hala biberona ön yargılıyım. Biberon olsa bi beslemeyi eşim yapsa uyurum en azından.böyle aşırı uykusuz kalıyorum. Biberon tutup meme bırakmayan bebekler var mı ?
Aynı durumdayım gerçekten ağzıma ediyor bu veletŞu an aynı kısır döngünün içindeyim kaçıncı kere emzirdiğimi bilmiyorum göğsümde uyuyor yatağa koyunca başlıyor ağlamaya
Daha huzursuz oldu, uykusu azaldı, gaz çoğaldı her şey iyice b.ka sardı diyebilirimHadi ya 40 hayalimiz vardınasıl bir farklılık oldu sizde
Ben de bugün başlayacağım inşallah aynı etkiyi görürüm normal seyreden bir sütüm var azcık artsa çok iyi olur
Ben bebeyle Bursa'ya geldim 10 gündür annemdeyim burda evden çıkmıyorum 2 gün sonra gidicem değişiklik oldu iyi geldi. Annem çalışıyor bebek için faydası olmuyor ama en azından yemeğim hazır oluyorKızlar bebesiyle dışarı çıkan sosyal hayata karışan var mıbiz 23 günlük olduk ama sadece bir kez oğlumun yeni doğan kuzenini görmeye ev ortamına gittik orda da eltimle karşılıklı bebe emzirmekten başka bir şey yapmadık ama ordan geldikten sonra düzeni bozuldu biraz 1-2 gün huzursuz oldu. Şimdi ablama falan gitmek istiyorum ama düzenini tekrar bozarım diye çekiniyorum. Yavaş yavaş nasıl alışabilirim acaba evde tek olmak beni daha da yıpratıyor.
Çok geçmiş olsun canım nasılsınız? Sağlıkla büyüsünKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk