2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
kızlar şimdi benim bebe saat 2'de 1,5 saatlik uykusundan uyandı. Karnını doyurdum altını değiştirdim derken bahçede 2 turladık yarım saat kadar orda uyudu eve gelir gelmez uyandı altını değiştirdim tekrar emzirdim derken bu saat oldu hala daha uyumuyor gözler fal taşı gibi. Bu normal mi yahu
Canım 20 günden sonra uyumama güncellemesi geldi benim bebeye de. 2 saat uyumadığı oluyor

Kızlar birisi bugün emzirme uzmanıyla görüşecekti.kimdi unuttum.görüşme nasıl geçti yazabilir misin?bende görüşmeyi düşünüyorum

Kızlar gece uykularında bebekleriniz uyurken sizler de uyuyor musunuz? Biz nöbetleşe başını bekliyoruz kırkı çıkana kadar böyle güvende hissediyorum ama inanılmaz yorucu oluyor
Dogdugundan beri beklemedim beklememde hem bebek rahat edemez hem biz rahat edemeyiz. O uyurken bende uyurum ki dinlenmis olayim. Hatta karni doyduktan sonra altini temizliyorum indiriyorum oynaya oynaya uyuyor bende uyumak icin uzaniyorum.

Kızlar bebesiyle dışarı çıkan sosyal hayata karışan var mı 🥹 biz 23 günlük olduk ama sadece bir kez oğlumun yeni doğan kuzenini görmeye ev ortamına gittik orda da eltimle karşılıklı bebe emzirmekten başka bir şey yapmadık😂 ama ordan geldikten sonra düzeni bozuldu biraz 1-2 gün huzursuz oldu. Şimdi ablama falan gitmek istiyorum ama düzenini tekrar bozarım diye çekiniyorum. Yavaş yavaş nasıl alışabilirim acaba evde tek olmak beni daha da yıpratıyor.
12 gun hastanede kaldik cikamadik ama 13. Gun disariya cikmaya basladik 😬
Gezdik tozduk yemeklere bile gittik 👶🏻😬
Ben alistirmak istiyorum heryerde uyusun yesin oynasin ki ileride ben rahat edeyim.
Tek bildigim sey su sen bebege uymayacaksin bebek sana uyacak. Ben bu sekilde yapiyorum tabi herkesin dusuncesi farkli olabilir ama benim icin cok iyi oluyor boyle🤷🏻‍♀️

Kız onu nasıl temizleyip kullanıyorsun evde ben eve bile sokmuyorum bebek arabasını gerçi daha kullanmadık ama bagajda duruyor arabanın 😄 bizim kızın tekerlekli beşiği var onla götürüyorum her yere aşırı pratik oldu
Daha hiç dışarı çıkmadı canım aldığımdan beri evde temiz yani 😂😂😂 çıktıktan sonra geri eve alamam tabi şimdilik keyfini süreyim
😂😂😂😂

Maaşallah millet gezmeye başlamış. Bir ben mi eve kapadım kendimi 😂 mağara insanları gibi duvara resimler çizmeye başlayacam nerdeyse 😅
Ayy acemi anne olarak ne öyle bir cesaretim var ne de ankarada dışarı çıkılabilecek bir hava 😂 evde büyüyoruz biz böyle iyiyiz 😂
Fena kokuyor canım. Ek gıdaya geçince kokubaslar sanmistim😄
Ben de dedim şimdi böyleyse ek gıdada ne olacak 😂

Kızlar bebeğimin göz kapaklarında ve kaşlarının arasında doğduğu günden beri kızarıklık var. Böyle olan var mı ne zaman geçer acaba

Biz de sarılık için 3-4 kere, işitme testi için de 1 kere çıkarttık.14 günde 5 gün falan çıktı.kış olmasa hep çıkartıcam da cesaret edemiyorum.Bahar gelsin evde tutmam 😂

Canım kızlar.
Bugün 40ımız doldu sürekli meme istiyor aranıyor. Emziriyorum hatta bugün 40cc anne sütü de verdim biberonla qma yine meme istiyor çok huysuz emzik tutmuyor. Çaresiz kaldım. Aç mı diye triplere giriyorum.

Kızlar birisi bugün emzirme uzmanıyla görüşecekti.kimdi unuttum.görüşme nasıl geçti yazabilir misin?bende görüşmeyi düşünüyorum
Ben görüştüm bugün canım. Hastanedeki emzirme danışmanıyla görüştüm bir saate yakın eğitim verdi cuma tekrar çağırdı. Çok verimli geçti nerede yanlış yaptığımı öğrendim. Eve gelince de denedim tam tutmasa da eskisinden iyi tuttu memeyi. En azından göğüs uçlarım acımıyor artık

X