- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 34
-
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.781
Ya evet aslında benim babam ve abim bile şu an hasta oldukları için bebeğimi görmeye gelmediler henüz sadece hastahanede gördüler. Sanırım ben de şimdilik sitenin bahçesinde turlamakla yetineceğim:)Ben doktor kontrolünde dışında çıkmıyorum misafir de çok kabul etmiyoruz şuan RSV virüsü çok fazla özellikle çocuklarda o nedenle hep evdeyiz. Nisana kadar da bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum (bebeğim prematüre)
Çok şükür canımKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk
Ben de öyle biliyorum ama 2 günde bir veriyorum ben her öğünde mama yiyor çünkü sürekli versem de çok gelir diye düşünüyorumBen arada mama veriyorum her mamadan sonra da küçük bir su biberonu aldım onu veriyorum.zwten bir iki çekiyor çıkarıyor.mamadan sonra vermek gerekli diye biliyorum
1 cay kasigi kadsrDoktor1 hafta boyunca hergun 1 kere baticon sur dedi
Dün banyo yaptırdık o zamandan beri emzirdigimden kusuyor benim de çok moralim bozuldu üşüttü mü anlamiyorum
Ne kadar kimyon ?
Benim ki 2 gündür kusuyor ve ben çok üzülüyorum
Bizim ki de 49 cm doğdu 15 günde sadece 50 cm olmuş ama ebe gayet iyi dedi bilmiyorum belki birden uzarlar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Öncelikle bebek doğru emiyor mu kahverengi kısmın hepsini ağzına alıyor mu bu önemli. İsterseniz ebeden yardım alın. Onun dışında gümüş kapak, lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, kalkan kullanıyorum. Hangisi ne kadar fayda ediyor bilmiyorum. Yaralarım arttığında sağıp biberonla veriyorum o sıra uçlar dinlenmiş oluyor. Bazen açıp geziyorum kuruyor uçlar. Onun dışında yarım saatten fazla memede durmasına izin vermiyorum çünkü emziğe çeviriyor memeyi yara ediyor. Emme dürtüsünü tatmin etsin diye de emzik verdikVee ben de doğurdum:) 24 saat içinde memelerim kanayacak kadar yara oldu tecrübeli annelet ne ypsam acısını keser çığlık atıyorum bebek emerken
Evet kuzumStill teami canim aldigin cay
Bestlakla birlikte kullandım canım. Humana still me emziren anne çayı. Ama gündüz içmenizi tavsiye ederim kullanıcaksan gece sütten mahvoldumTam olarak ismi nedir çayın?Bir de bestlakla beraber mi kullandiniz yoksa sadece bu çayı mi kullandınız?
Bende dun basladim ins faydasi olur bebislere sut icn ne görsem saldiriyorum deli gibiEvet kuzum
Saglıkla buyusun minik kuş güzel günlerini görün insallahKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk
Çok şükür, sağlıkla büyüsün miniğimizzKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk
Gazla beraber çıkarıyordur benimkide ara ara öyle çıkarıyor sanırsın ki 3 kilo yapmışKızlar benim bebeğimin kakası biraz cıvık ama yapması gök gürültülü sağanak yağışlı ishal olmuş gibi cart curt yapıyor büyük insan ishali gibi ses çıkıyor normal mi yoksa ishal gibi bisy mi oldu ki . Dr a gotursemmi
Benimki de öyle çok gülüyorum büyük insan gibi yapıyorKızlar benim bebeğimin kakası biraz cıvık ama yapması gök gürültülü sağanak yağışlı ishal olmuş gibi cart curt yapıyor büyük insan ishali gibi ses çıkıyor normal mi yoksa ishal gibi bisy mi oldu ki . Dr a gotursemmi
Gözün aydın canımKizlar biz iyiyiz kizimiza kavustuk
Ses hep var zaten gazla birlikte çıkıyor. Hastaneden ilk çıkarttığımız zamanlar çok sıvıydı tümünü bez emiyordu rengide yeşil gibiydi. Ben üşüttüler hemşireler diye düşündüm. Küvözden çıplak çıkarıp müsline sarıp süt veriyorlardı. Sonradan çok öyle olmadı.Kızlar benim bebeğimin kakası biraz cıvık ama yapması gök gürültülü sağanak yağışlı ishal olmuş gibi cart curt yapıyor büyük insan ishali gibi ses çıkıyor normal mi yoksa ishal gibi bisy mi oldu ki . Dr a gotursemmi
Ne kadar da benBende dun basladim ins faydasi olur bebislere sut icn ne görsem saldiriyorum deli gibi
Ani bebek ölümü sendromundan çok korkuyorum,şu an dönüp kendini kurtarabilecek kadar gelişmiş olmadığı için,Allah korusun battaniyesi gelir suratına,veya çok beslenir kusar vs diye bir sürü senaryo geçiyor kafadan,en iyisi uyumadan beklemek diyoruz
Kızlar bebesiyle dışarı çıkan sosyal hayata karışan var mıbiz 23 günlük olduk ama sadece bir kez oğlumun yeni doğan kuzenini görmeye ev ortamına gittik orda da eltimle karşılıklı bebe emzirmekten başka bir şey yapmadık ama ordan geldikten sonra düzeni bozuldu biraz 1-2 gün huzursuz oldu. Şimdi ablama falan gitmek istiyorum ama düzenini tekrar bozarım diye çekiniyorum. Yavaş yavaş nasıl alışabilirim acaba evde tek olmak beni daha da yıpratıyor.