2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 132 47,5%
  • erkek

OY: 137 49,3%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    278
Arkadaşlar benim bebeğim emzik arıyor ama mama joo damaklı emzik almistim tutamiyor. Beni emzik gibi kullanıyor. Yani bebeği emzik tutmayip şunu denedim tuttu diyenler var mı? Hangi emziği almalıyım? Hemşiremiz bakkal emziği diye geçer onlardan al dedi silikon uçlu.tutarnmi acaba?

Ya evet aslında benim babam ve abim bile şu an hasta oldukları için bebeğimi görmeye gelmediler henüz sadece hastahanede gördüler. Sanırım ben de şimdilik sitenin bahçesinde turlamakla yetineceğim:)

Ben arada mama veriyorum her mamadan sonra da küçük bir su biberonu aldım onu veriyorum.zwten bir iki çekiyor çıkarıyor.mamadan sonra vermek gerekli diye biliyorum
Ben de öyle biliyorum ama 2 günde bir veriyorum ben her öğünde mama yiyor çünkü sürekli versem de çok gelir diye düşünüyorum

1 cay kasigi kadsr

Vee ben de doğurdum:) 24 saat içinde memelerim kanayacak kadar yara oldu tecrübeli annelet ne ypsam acısını keser çığlık atıyorum bebek emerken
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Öncelikle bebek doğru emiyor mu kahverengi kısmın hepsini ağzına alıyor mu bu önemli. İsterseniz ebeden yardım alın. Onun dışında gümüş kapak, lansinoh krem, ayva çekirdeği jeli, kalkan kullanıyorum. Hangisi ne kadar fayda ediyor bilmiyorum. Yaralarım arttığında sağıp biberonla veriyorum o sıra uçlar dinlenmiş oluyor. Bazen açıp geziyorum kuruyor uçlar. Onun dışında yarım saatten fazla memede durmasına izin vermiyorum çünkü emziğe çeviriyor memeyi yara ediyor. Emme dürtüsünü tatmin etsin diye de emzik verdik

Kızlar benim bebeğimin kakası biraz cıvık ama yapması gök gürültülü sağanak yağışlı ishal olmuş gibi cart curt yapıyor büyük insan ishali gibi ses çıkıyor normal mi yoksa ishal gibi bisy mi oldu ki . Dr a gotursemmi

Gazla beraber çıkarıyordur benimkide ara ara öyle çıkarıyor sanırsın ki 3 kilo yapmış

Benimki de öyle çok gülüyorum büyük insan gibi yapıyor ben de kokuyor mu diye soracaktım şimdi bizimki çok fena kokmaya başladı normal mi acaba

Ses hep var zaten gazla birlikte çıkıyor. Hastaneden ilk çıkarttığımız zamanlar çok sıvıydı tümünü bez emiyordu rengide yeşil gibiydi. Ben üşüttüler hemşireler diye düşündüm. Küvözden çıplak çıkarıp müsline sarıp süt veriyorlardı. Sonradan çok öyle olmadı.

Bununla ilgili bir şey okuduk biz ilk günden beri onu uyguluyoruz. Kolları dışarda kalacak şekilde battaniye ile örtüyoruz. Battaniyeyi de sağ ve sol kenarlarından yatağı ile karyolası arasına sıkıştırıyoruz. Böylece hiç bir şekilde battaniyeyi yüzüne çekme şansı olmuyor. Eğer yatağı müsaitse bu şekilde örtmenize deneyebilirsiniz.

Biz iki kere parka gittik, havanın güzel olduğu günleri değerlendirdik. Aksilik olmazsa yeni yıl gündüz için ilk ev ziyaretimizi gerçekleştireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…