• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ayy bunda ben uycam bebe inatla direniyooo😔😔😔

Eklentiler

• Screenshot_20221223-111722_HappyKids.jpg
    Screenshot_20221223-111722_HappyKids.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 65
Canım silikon ucu nasıl kullanıyorsunuz benim yanlardan akıyor ve dikey mi kullanıyorsun yatay mı yani o kenar silikon kısımlardan bahsediyorum acaba diyorum iyi yapışmıyor mu ve son sorum bunların numarası var mı bizim kullandığımız üç delikli ve bebeğin ağzına büyük gibi

Ben normal yaptım canım hemen yürüttüler otururken zor oluyor tabi ama evde oturma minderim vardı benim onla rahat ettim sezeryana göre daha kolay iyileştiğini düşünüyorum sezeryanda birinden destek alarak oturup kalkıyorsun başta bunda daha rahat ama bence herkes için iyisi farklı bana bu iyi geldi ama sana sezeryan daha kolay geçer belki sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah güzel geçsin doğumun 🤲🏻♥️

Anne sütü alan bebeklerde normalmiş canım benimde her gün yapardı bugün yapmadı mesela 😥
Çok teşekkür ederim canım, geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsün 🥰🥰🙏

Parmaklarınla makas yapıp o kısmı ınceltiyorsun emerken biraz daha içine çekmiş oluyor o bölgeyi

İkisini de tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle normal doğum diyorum. İlk bebeğim normal doğumlu ve iç dış dikişim çok fazla olmasına rağmen hemen nerdeyse aynı gün ayaklanmıştım, sadece dik oturmak biraz can sıkıcı oluyor. Bir de uzun bi süre, 1 ay kadar, büyük tuvaletimi ayakta hasta bezine yapmıştım korkumdan. Ama o tamamen benim pimpiriklenmemden kaynaklı, çok korkmuştum nedense klozete oturup ıkınmaktan. Onun dışında her işi hemen 2.günden kendin yapabiliyorsun kımseye ihtşyacın yok. 2.bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Şuan 8. Günüm ve hala ağrılarım var, bebeğim ağlarken hemen doğrulup kucağıma alamıyorum, emzirirken kırk türlü şekle giriyorum dik işlere baskı yapmasın diye, yere eğilemiyorum vs vs. Daha en az 2 hafta daha yanımda birisine ihtiyacım var. Sezeryan çok zor.
Çok teşekkür ederim, çok geçmiş olsun güzel günleriniz olsun çocuklarınızla tekrar tebrik ederim 🥰🧿🧿

Parmaklarınla makas yapıp o kısmı ınceltiyorsun emerken biraz daha içine çekmiş oluyor o bölgeyi

İkisini de tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle normal doğum diyorum. İlk bebeğim normal doğumlu ve iç dış dikişim çok fazla olmasına rağmen hemen nerdeyse aynı gün ayaklanmıştım, sadece dik oturmak biraz can sıkıcı oluyor. Bir de uzun bi süre, 1 ay kadar, büyük tuvaletimi ayakta hasta bezine yapmıştım korkumdan. Ama o tamamen benim pimpiriklenmemden kaynaklı, çok korkmuştum nedense klozete oturup ıkınmaktan. Onun dışında her işi hemen 2.günden kendin yapabiliyorsun kımseye ihtşyacın yok. 2.bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Şuan 8. Günüm ve hala ağrılarım var, bebeğim ağlarken hemen doğrulup kucağıma alamıyorum, emzirirken kırk türlü şekle giriyorum dik işlere baskı yapmasın diye, yere eğilemiyorum vs vs. Daha en az 2 hafta daha yanımda birisine ihtiyacım var. Sezeryan çok zor.
Makası da denedim canım neler neler yaptım yok galiba benim beceriksizliğim olmuyor bir türlü. Böyle böyle aşılır mı acaba doğru emmeye ya

Makası da denedim canım neler neler yaptım yok galiba benim beceriksizliğim olmuyor bir türlü. Böyle böyle aşılır mı acaba doğru emmeye ya
Pompa ole göğsünün ucunu cikart kuzm yoksa snra hemen bebegi daya biraz inatlasiyolar bize yenidogan hemsiresi gerekirse ustunu cikart oda cikartsin tenini hisssetisn hem uyanir dedi odada yalniz kalin uyarici ses olmasin ensesindn bieaz memeye yapistrmaya calis gogus ucundan sut akiyosa agzina degdir ki uyarici olsun ona ayaklrini kurcala cenesini bide. Bu sekil.yaparsan uyanir demisti hemsire emzirirkende olabildigince tenini hissetsin baska hc bsyle ilgilenme

Sezaryen dikişi değil ama sağı ve üstü falan ağrıyo normal mi acaba 10. Gün kontrole gidicem. Kendime pek dikkat edemedim. İlk günden itibaren alt al bebeyi kaldır vs. Bazen batikonlamaya vaktim bile olmadı acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var diye korkmaya başladım.
Size batikon mu yapın dedi bana hicbirsey demedi sadece kuru tut dendi o kadar şimdi iyileşme aşamasında az bisy kaldı ama benim 15.gun tabi

Arkadaslar nekadar bez harciyorsunuz ben öndeki cizgi mavi oldu mu hemen aliyorum ama biraz daha bekletiyo musunuz siz bazen cizgi mavi olsada bez hafif oluyor yinede aliyorum cok bez gidiyor 10 tane filan😬

Arkadaslar nekadar bez harciyorsunuz ben öndeki cizgi mavi oldu mu hemen aliyorum ama biraz daha bekletiyo musunuz siz bazen cizgi mavi olsada bez hafif oluyor yinede aliyorum cok bez gidiyor 10 tane filan😬
Hemen aliyorum valla yanar totosu pisik felan olur diye maalesef bizimde oyle beze caliscaz artik😀🤣

Kızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?

Kızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?
Bizimde sag gozunde oluyo genelde sabah uyaninca bu damladan verdi doktorumuz goz pinarina sıkın hafif masaj yapin gozlerine dedi

Eklentiler

• 20221223_120513.jpg
    20221223_120513.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 50
Canım burda bir arkadaş göz masajı videosu paylaşmıştı ben 1 kere yaptım 1 hafta çapaklanmadı. Şimdi yinr çapaklandı yinr yapacağım sende dene

Prima hariç bezlerde öndeki çizgi doğru çalışmıyor bence.

Bazen öndeki çizginin yarısı sarı oluyor ama bezi bir açıyorum 2 kilo olmuş nerdeyse arkaya toplanmış çişler

Bazen mavi olmuş full ama çok fazla çiş olmamış oluyor.

Bu yüzden ben çizgiye bakmadan maksimum 4 saatte değiştiriyorum. Ama elimle yokladığımda elime şişmiş gelirse veya kaka kokusu gelirse 2,3 saatte de değiştirdiğim oluyor.

Back