- 25 Şubat 2016
- 7.528
- 11.890
- 248
- 31
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.261
Baktim ama bu gorseli bulamadimEmzirme ve sağma uygulaması arayanlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktim ama bu gorseli bulamadimEmzirme ve sağma uygulaması arayanlar.
Gittim canim.dikislere bakti bide benim.cok morardi alt muayene de etti rahim ici kanama varmi ykmu diyeKizlar siz dogumdan sonra kontrole gttnz mi kadin doguma ne yapti doktor??
Breastfeeding diye geçiyor adı. İos yazılım görseliBaktim ama bu gorseli bulamadim
İlk kontrolüm 1 hafta sonra dikişler içindi 2.si 40 dolduğunda rahimde kanama, kalıntı var mı diye baktı.Kizlar siz dogumdan sonra kontrole gttnz mi kadin doguma ne yapti doktor??
Çok teşekkür ederim canım, geçmiş olsun sağlıkla huzurla büyüsünCanım silikon ucu nasıl kullanıyorsunuz benim yanlardan akıyor ve dikey mi kullanıyorsun yatay mı yani o kenar silikon kısımlardan bahsediyorum acaba diyorum iyi yapışmıyor mu ve son sorum bunların numarası var mı bizim kullandığımız üç delikli ve bebeğin ağzına büyük gibi
Ben normal yaptım canım hemen yürüttüler otururken zor oluyor tabi ama evde oturma minderim vardı benim onla rahat ettim sezeryana göre daha kolay iyileştiğini düşünüyorum sezeryanda birinden destek alarak oturup kalkıyorsun başta bunda daha rahat ama bence herkes için iyisi farklı bana bu iyi geldi ama sana sezeryan daha kolay geçer belki sağlıkla hayırlısıyla kucağına al inşallah güzel geçsin doğumun
Anne sütü alan bebeklerde normalmiş canım benimde her gün yapardı bugün yapmadı mesela
Çok teşekkür ederim, çok geçmiş olsun güzel günleriniz olsun çocuklarınızla tekrar tebrik ederimParmaklarınla makas yapıp o kısmı ınceltiyorsun emerken biraz daha içine çekmiş oluyor o bölgeyi
İkisini de tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle normal doğum diyorum. İlk bebeğim normal doğumlu ve iç dış dikişim çok fazla olmasına rağmen hemen nerdeyse aynı gün ayaklanmıştım, sadece dik oturmak biraz can sıkıcı oluyor. Bir de uzun bi süre, 1 ay kadar, büyük tuvaletimi ayakta hasta bezine yapmıştım korkumdan. Ama o tamamen benim pimpiriklenmemden kaynaklı, çok korkmuştum nedense klozete oturup ıkınmaktan. Onun dışında her işi hemen 2.günden kendin yapabiliyorsun kımseye ihtşyacın yok. 2.bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Şuan 8. Günüm ve hala ağrılarım var, bebeğim ağlarken hemen doğrulup kucağıma alamıyorum, emzirirken kırk türlü şekle giriyorum dik işlere baskı yapmasın diye, yere eğilemiyorum vs vs. Daha en az 2 hafta daha yanımda birisine ihtiyacım var. Sezeryan çok zor.
Makası da denedim canım neler neler yaptım yok galiba benim beceriksizliğim olmuyor bir türlü. Böyle böyle aşılır mı acaba doğru emmeye yaParmaklarınla makas yapıp o kısmı ınceltiyorsun emerken biraz daha içine çekmiş oluyor o bölgeyi
İkisini de tecrübe etmiş birisi olarak kesinlikle normal doğum diyorum. İlk bebeğim normal doğumlu ve iç dış dikişim çok fazla olmasına rağmen hemen nerdeyse aynı gün ayaklanmıştım, sadece dik oturmak biraz can sıkıcı oluyor. Bir de uzun bi süre, 1 ay kadar, büyük tuvaletimi ayakta hasta bezine yapmıştım korkumdan. Ama o tamamen benim pimpiriklenmemden kaynaklı, çok korkmuştum nedense klozete oturup ıkınmaktan. Onun dışında her işi hemen 2.günden kendin yapabiliyorsun kımseye ihtşyacın yok. 2.bebeğimi sezeryanla doğurmak zorunda kaldım. Şuan 8. Günüm ve hala ağrılarım var, bebeğim ağlarken hemen doğrulup kucağıma alamıyorum, emzirirken kırk türlü şekle giriyorum dik işlere baskı yapmasın diye, yere eğilemiyorum vs vs. Daha en az 2 hafta daha yanımda birisine ihtiyacım var. Sezeryan çok zor.
Canım bende bebek bakımı diye bir uygulama kullanıyorum pembe bebek arabası var logosunda. Orada da emzirme saatleri, hangi göğsü verdin, bez sayısı, uykusu falan hepsini takip edebiliyorsunBaktim ama bu gorseli bulamadim
Pompa ole göğsünün ucunu cikart kuzm yoksa snra hemen bebegi daya biraz inatlasiyolar bize yenidogan hemsiresi gerekirse ustunu cikart oda cikartsin tenini hisssetisn hem uyanir dedi odada yalniz kalin uyarici ses olmasin ensesindn bieaz memeye yapistrmaya calis gogus ucundan sut akiyosa agzina degdir ki uyarici olsun ona ayaklrini kurcala cenesini bide. Bu sekil.yaparsan uyanir demisti hemsire emzirirkende olabildigince tenini hissetsin baska hc bsyle ilgilenmeMakası da denedim canım neler neler yaptım yok galiba benim beceriksizliğim olmuyor bir türlü. Böyle böyle aşılır mı acaba doğru emmeye ya
Size batikon mu yapın dedi bana hicbirsey demedi sadece kuru tut dendi o kadar şimdi iyileşme aşamasında az bisy kaldı ama benim 15.gun tabiSezaryen dikişi değil ama sağı ve üstü falan ağrıyo normal mi acaba 10. Gün kontrole gidicem. Kendime pek dikkat edemedim. İlk günden itibaren alt al bebeyi kaldır vs. Bazen batikonlamaya vaktim bile olmadı acaba yolunda gitmeyen bi şey mi var diye korkmaya başladım.
Hemen aliyorum valla yanar totosu pisik felan olur diye maalesef bizimde oyle beze caliscaz artikArkadaslar nekadar bez harciyorsunuz ben öndeki cizgi mavi oldu mu hemen aliyorum ama biraz daha bekletiyo musunuz siz bazen cizgi mavi olsada bez hafif oluyor yinede aliyorum cok bez gidiyor 10 tane filan
Bizimde sag gozunde oluyo genelde sabah uyaninca bu damladan verdi doktorumuz goz pinarina sıkın hafif masaj yapin gozlerine dediKızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?
Canım burda bir arkadaş göz masajı videosu paylaşmıştı ben 1 kere yaptım 1 hafta çapaklanmadı. Şimdi yinr çapaklandı yinr yapacağım sende deneKızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?
Geçmezse doktora götüreyimBizimde sag gozunde oluyo genelde sabah uyaninca bu damladan verdi doktorumuz goz pinarina sıkın hafif masaj yapin gozlerine dedi
Atar mısın videoyu canımCanım burda bir arkadaş göz masajı videosu paylaşmıştı ben 1 kere yaptım 1 hafta çapaklanmadı. Şimdi yinr çapaklandı yinr yapacağım sende dene
Atar mısın videoyu canım
Prima hariç bezlerde öndeki çizgi doğru çalışmıyor bence.Arkadaslar nekadar bez harciyorsunuz ben öndeki cizgi mavi oldu mu hemen aliyorum ama biraz daha bekletiyo musunuz siz bazen cizgi mavi olsada bez hafif oluyor yinede aliyorum cok bez gidiyor 10 tane filan