2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?
Canım benim oğlumun da çok çapaklandı gözleri yapışıyordu birbirine temiz bezle sildim hep ama geçmedi ta ki doktor damla verene kadar. Bazen göz pınarları tıkalı oluyormuş ondan olabilir

Biraz bebişin büyümesine izin verin. Büyüyüp kasları güçleştikçe tutar o da memeyi. Tutmayacak diye korkmayın. İleride bıraksın artık diye dua edeceğiniz günler gelecek

Kızlar 39+3üm sabah kontrolum vardı nstde sancı çıktı ve 3 cm açıklığım varmış ama ben sancı falan hissetmiyorum sadece hafif rahatsızlık şeklinde hissediyorum ilk gebeliğim, 5 cm açıklık olması gerekiyormuş yatış için, akşam tekrar acilde muayeneye çağırdı. Sizce durum nasil ilerler başına gelen bilen var mı

Uyanmasında sıkıntı yok çok şükür göğüs ucumda çıktı. Ama ucu ağzına değer değmez kapatıyor ağzını. Ebeyle görüştüm çok küçük ağzı alabildiği kadarını alıyor dedi ama böyle olmaması lazım biliyorum. En kötü haftaiçi hastaneye gidip tekrar destek alıcam böyle sütü de tam boşalttığını düşünmüyorum. Dediklerini de tekrar denicem canım çok teşekkür ederim öyle ya da böyle öğrenicez ikimizde

Hepimiz ayni moddayiz hergun yeni bi huy yeni biseyle uyaniyolar gecicek bu zorluklar allah saglik versin

Canım ben 39+4 haftadayım 2 gün önce hiç açıklığım yoktum ne güzel senin açıklığın var ve sancı hissetmiyorsun. Merdiven inip çıkmak işe yarıyormuş. Yan yan ikişer basamak şeklinde merdiven çıkmaya çalış. Açıklığın artsın. Sağlıcakla kucağına al inşallah

Senin sezeryandan beri kanaman nasıldı canım?benim ilk 1 hafta aşırı yoğundu sonra azaldı 2-3 gündür bende de kanama yok

Benimki de aymen bu şekilde bugün sebepsiz ağlama ve cıkdırmaları başldı. Gece de böyle geçecek diye korkuyorum. 8 günlüğüz sizin kaç günlük
Canım kaşık biberon al bak ben çok memnunum.
Size batikon mu yapın dedi bana hicbirsey demedi sadece kuru tut dendi o kadar şimdi iyileşme aşamasında az bisy kaldı ama benim 15.gun tabi
Bana öyle dedi canım kuru tut batikon sür günde 2 3 defa dedi
Kizlar Gazlı bebeğime ebe günde 200 mili geçmeyecek şekilde açık rezene cayi ver dedi . Vermeli miyim ?
Kuzum sakın verme bebeklere verilmemeli diye kesin bi şekilde söylüyo doktorlar.
Canım sen sezaryen mi normal ni doğum yaptın? Benim bi tek ilk iki gün kanamam yoğun oldu sonra hep çok çok az lekelenme seklinde. Benim sezaryen. Korktum simdi bende de mi öyle oldu yoksa

Kızlar gecikmeli olsa da geldim bende
16.12.2022 de genel anestezi ile oldu doğumum
Çok heyecanlıydım , bayılma anında bile bıdı bıdı konuşuyodum
Eşim de girdi doğuma , çünkü fotoğrafçıda ayarlamıştık, son kontrollerde belli olmuştu anestezi şekli , Allahtan izin verdi doktorum hem fotoğrafçıya hem eşime
38+0 da 3270 doğdu oğluşum , ayıldığımda aşırı bir ağrı hissetmedim ama sonrasında başladı aşırı ağrılar
Genel anestezi olduğu için ayıldığımda hemen bebeğimi getirdiler , sarhoş gibi bir mutluluktu o anı hiç unutamıyorum , bu benimmi diyip durmuşum videoya çekmişler
İlk günler çok zordu kızlar , oturmak kalkmak Allahım o nasıl bir sızı , ama gerçekten herkesin de dediği gibi 3.günden sonra gerçekten hafiflemeye başlıyor
Bugün 7.günüm daha rahat hareket edebiliyorum , ama ilk günler doktor kontrolleri olunca çok zorlandım arabaya inerken binerken yürürken
Ama hepsi geçiyor kızlar
Bu melekleri kucağımıza alınca dünya duruyor
Şimdi emişme , bez alma, gaz çıkarma , uyumama, uyumaya direnme, yeniden emişme şeklinde döngü halindeyiz
Emiyor 1 saat , tam yerine yatırıyorum viyaklayarak aranıyor , yeniden emzirme seansı başlıyor
İlk günler sütüm çok azdı, zaten doktorun söylediğine göre de ilk 4-5 gün böyle olması normalmiş , ozaman mama takviyesine başlamıştık hipp marka, hala geceleri eğer doymaz ve aranmaya başlarsa veriyorum ben kızlar sizler nasıl yapıyorsunuz
Çünkü doymuyor muhtemelen yetmiyor süt
Süt arttırıcı olarak humana , ebebekteki malt içecekler ve bestlak damla kullanıyorum
Bi de doktorum bi vitamin verdi pregnacare diye emziren annelere özel , onu da aldım , bakalım sütümüz inşallah hepimizin bol bol olur
Bu arada kızlar benim ayaklarım ve ayak bileklerimde inanılmaz ödem oluştu , sizlerde oldumu acaba nedeni nedir ve ne zaman geçer
Ayakkabılar olmuyor hatta bilek diye bişey kalmadı davul gibi

Kokulu sari sivi akintin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…