- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.281
Bizim gecti gibi canim bi göster ama sen yinede icn rahat etsnGeçmezse doktora götüreyim
Canım benim oğlumun da çok çapaklandı gözleri yapışıyordu birbirine temiz bezle sildim hep ama geçmedi ta ki doktor damla verene kadar. Bazen göz pınarları tıkalı oluyormuş ondan olabilirKızlar oğluşumun bir gözü çapaklaniyor ve kapanıyor. Temiz bezle siliyorum ama geçmesi için ne yapabilirim ne önerirsiniz? Bi de bu çapak üşütünce mi olur?
Biraz bebişin büyümesine izin verin. Büyüyüp kasları güçleştikçe tutar o da memeyi. Tutmayacak diye korkmayın. İleride bıraksın artık diye dua edeceğiniz günler gelecekCanım benim de öyle doğduğu gibi ucum az diye hemsireler silikon uc tutturdu. Aldım simdi artık göğüs ucum var buna rağmen bebek mememi almıyor. Ben de senin gibi çok deniyorum aynı dediğin gibi gerçekten silikon uçsuz emzirmek istiyorum artık
Uyanmasında sıkıntı yok çok şükür göğüs ucumda çıktı. Ama ucu ağzına değer değmez kapatıyor ağzını. Ebeyle görüştüm çok küçük ağzı alabildiği kadarını alıyor dedi ama böyle olmaması lazım biliyorum. En kötü haftaiçi hastaneye gidip tekrar destek alıcam böyle sütü de tam boşalttığını düşünmüyorum. Dediklerini de tekrar denicem canım çok teşekkür ederimPompa ole göğsünün ucunu cikart kuzm yoksa snra hemen bebegi daya biraz inatlasiyolar bize yenidogan hemsiresi gerekirse ustunu cikart oda cikartsin tenini hisssetisn hem uyanir dedi odada yalniz kalin uyarici ses olmasin ensesindn bieaz memeye yapistrmaya calis gogus ucundan sut akiyosa agzina degdir ki uyarici olsun ona ayaklrini kurcala cenesini bide. Bu sekil.yaparsan uyanir demisti hemsire emzirirkende olabildigince tenini hissetsin baska hc bsyle ilgilenme
Yani öğreniyorlar zamanla değil mi doğru emmeyi yoksa bu acıyla emzirmek çok zor oluyorBiraz bebişin büyümesine izin verin. Büyüyüp kasları güçleştikçe tutar o da memeyi. Tutmayacak diye korkmayın. İleride bıraksın artık diye dua edeceğiniz günler gelecek
Hepimiz ayni moddayiz hergun yeni bi huy yeni biseyle uyaniyolarUyanmasında sıkıntı yok çok şükür göğüs ucumda çıktı. Ama ucu ağzına değer değmez kapatıyor ağzını. Ebeyle görüştüm çok küçük ağzı alabildiği kadarını alıyor dedi ama böyle olmaması lazım biliyorum. En kötü haftaiçi hastaneye gidip tekrar destek alıcam böyle sütü de tam boşalttığını düşünmüyorum. Dediklerini de tekrar denicem canım çok teşekkür ederimöyle ya da böyle öğrenicez ikimizde
Canım ben 39+4 haftadayım 2 gün önce hiç açıklığım yoktum ne güzel senin açıklığın var ve sancı hissetmiyorsun. Merdiven inip çıkmak işe yarıyormuş. Yan yan ikişer basamak şeklinde merdiven çıkmaya çalış. Açıklığın artsın. Sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar 39+3üm sabah kontrolum vardı nstde sancı çıktı ve 3 cm açıklığım varmış ama ben sancı falan hissetmiyorum sadece hafif rahatsızlık şeklinde hissediyorum ilk gebeliğim, 5 cm açıklık olması gerekiyormuş yatış için, akşam tekrar acilde muayeneye çağırdı. Sizce durum nasil ilerler başına gelen bilen var mı
Senin sezeryandan beri kanaman nasıldı canım?benim ilk 1 hafta aşırı yoğundu sonra azaldı 2-3 gündür bende de kanama yokBugun kadin doguma kontrole gittim.Kanamam kesildi dedim bide kokulu akintim var dedim.Cengele cikartti alttan baktikn akmamis icerde birikmis antbyotik serum taktirdi.Bide ilac yazdi kanamayi yeniden baslatmak icin.Sizinde boyle sikayetiniz varsa gidin doktora.
Kızlar 39+4 haftadayım dudağımda uçuk çıktı. Bir şey yapmam gerekir mi
Benimki de aymen bu şekilde bugün sebepsiz ağlama ve cıkdırmaları başldı. Gece de böyle geçecek diye korkuyorum. 8 günlüğüz sizin kaç günlükKızlar kafayı yiyeceğim.Bebegim akşam aglamaya başlıyor sabahlara kadar susmuyor.Gazi çıkıyor altına yapıyor.Ama bir saniye olsn susmuyor çatlıyor ağlamaktan.
Allah'ım napacagimi şaşırmısim.Gogsumden kopmuyor.Sanki huy edindi
Canım kaşık biberon al bak ben çok memnunum.Benim bebeğimin de sarılığı çok yüksekti.doktor bu durumda biberon falan demeyeceksin 2 saatte bir emzir üstüne biberon ver dedi.ilk gün gayet iyiydi 2. Gün memeyi tutamamaya başladı.biberona alıştı sanırım.memeyi ağzına alıyor.normalde ağzını kapatsa meme ağzında ama kapatmıyor.sivri uç istiyor biberon gibi.sivri ucu yok benim göğüslerimin o yüzden komple kahverengi kısmını ağzına sokuyordum emiyordu.bugün sarılık kontrolü var inşallah şu biberondan kurtuluruz tekrar eskisi gibi emer.canım çok sıkkın
Bana öyle dedi canım kuru tut batikon sür günde 2 3 defa dediSize batikon mu yapın dedi bana hicbirsey demedi sadece kuru tut dendi o kadar şimdi iyileşme aşamasında az bisy kaldı ama benim 15.gun tabi
Kuzum sakın verme bebeklere verilmemeli diye kesin bi şekilde söylüyo doktorlar.Kizlar Gazlı bebeğime ebe günde 200 mili geçmeyecek şekilde açık rezene cayi ver dedi . Vermeli miyim ?
Canım sen sezaryen mi normal ni doğum yaptın? Benim bi tek ilk iki gün kanamam yoğun oldu sonra hep çok çok az lekelenme seklinde. Benim sezaryen. Korktum simdi bende de mi öyle oldu yoksaBugun kadin doguma kontrole gittim.Kanamam kesildi dedim bide kokulu akintim var dedim.Cengele cikartti alttan baktikn akmamis icerde birikmis antbyotik serum taktirdi.Bide ilac yazdi kanamayi yeniden baslatmak icin.Sizinde boyle sikayetiniz varsa gidin doktora.
Ben normal dogum yaptim.7 yada 5. Gunde kesildi kanamam onun disinda kokulu akintiya donustu canim baslarda iyiydi kanamam snradan kesldiSenin sezeryandan beri kanaman nasıldı canım?benim ilk 1 hafta aşırı yoğundu sonra azaldı 2-3 gündür bende de kanama yok
Kokulu sari sivi akintin var miBenimki de aymen bu şekilde bugün sebepsiz ağlama ve cıkdırmaları başldı. Gece de böyle geçecek diye korkuyorum. 8 günlüğüz sizin kaç günlük
Canım kaşık biberon al bak ben çok memnunum.
Bana öyle dedi canım kuru tut batikon sür günde 2 3 defa dedi
Kuzum sakın verme bebeklere verilmemeli diye kesin bi şekilde söylüyo doktorlar.
Canım sen sezaryen mi normal ni doğum yaptın? Benim bi tek ilk iki gün kanamam yoğun oldu sonra hep çok çok az lekelenme seklinde. Benim sezaryen. Korktum simdi bende de mi öyle oldu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?