- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.101
Ya işte asıl kilo aldıran kısım sondaymış ya sütün acaba onu içebiliyor mu kaç dakika tutmak gerekir hiç emin olamıyorum bizim de bazen 15 dk bazen 45 dk olabiliyorCanim bizim bi standarti yk bazen 2.memeyide aliyo bazen tek memede uyuyakalio bazense 2.memede yorulup birakiyo.emzirme dakikasida degisiyo bazen uyuyo uyandırmak icin arada uğraşıyoruz zaman geciyo ama doyuyoki atiyo memeyi kendi. Ne zaman düzene girer merak ediyorum.memeyi alana kadr zaten ayri ugrasiyoruz
Dün gece tam olarak böyleydik emzik verdiğimde biraz emiyor uyuyunca ağzından düşüyor başlıyor ağlamaya kaç saat uyuyamadık bu yüzden bakalım bu gece neler yaşayacağızSelam kızlar bebişim sanırım beni emzik olarak kullanıyor sürekli meme ağzında olsun istiyor cekmesede ağzında olacak illa.Ayrica emzik ve biberon tutmuyor
15 dk sonra diğer göğse mi geçiyorsunuzBenim her defasında tek göğsü 15 dk emiyor. 15 dk geçmiyor.
Bende uzun surmesini isterdim ya hemen kesildi gerci bugun biraz yurudum pembe sekilde akintiyla beraber bianda bi geldi aha dedim suyum geldi herldeUla 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah
Gaz damlasi icin benim doktorum erken demisti acikcasi diger yavrularimda kullanmadim bunda kullanirmiyim emin degilim.Kızlar iki sorum var bu gaz ve probiyotik gaz damlalarına ne zaman başladınız? Daha yarın 7. Günümüze gireceğiz doktor 5. Günden hem probiyotik gaz damlası hem de sab simplex yazdı. Kullanmaya çekindim. Erken mi değil mi konusunda.
Diğer sorum sürekli yamyaş inek gibi geziyorum ne giysem komple tisörtün önü ıslanıyo sizde böyle misiniz? Bebeyi elime alsam cocuğun kıyafetler sırılsıklam oluyor. Temiz giyip gezmek ne haddime zaten. Duşa da vakit bulamıyorum her zaman. İyice leşliğimden mutsuzluk bastı. Bu durumu yaşayan ve de önlem alabilen var mı? Atlete göğüs pedi yapıştırıyorum onlar da düşüyo dayanmıyor. Ya da bu aşırı su gibi akma durumu belli bi hafta sonra düzeliyo mu gerçekten merak ettim. Emzirirkrn bi tarafı sürekli mochi ile topluyorum zaten. Bazen bi bakıyorum göğsümden parkelere falan akmışKısacası çözümü olan? Çözümü yoksa da şu hafta bitiyor diye tesellİsi olan varsa çok makbule geçer
Sen bebegi bekleme canim bu ara cok uyuyorlar ac kalabilir sk sk emzir bana ebe saat basi emzr dedi.Sende uyandir emzir sarilik oluyorlar sonra.Kac kilo dogdu bebeginMerhaba guzel anneler, ben dogum yapali 4 gun oldu. 37+3 de geldi bebis minnacik daha o yuzden sanirim emmede epey zorlaniyor. Saat basi emzirmeye calisiyorum ama bir saat emzirme ugrasi ile geciyor. Hep de uyku halinde oldugu icin zor oluyor. Bir memeyi emse digerini ememiyor.
Sizde ilk gunlerde nasil oldu emzirme sikligi , ben fazla mi ustune dusuyorum acaba merak ettim. Annem doymustur ac olsa emer diyor cunku
Bizim oda 22 derece canim sizin ev biraz fazla sicak gbi geldi bana sen daha iyi bilirsin tabideKızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
Bizim kiz 22 gunluk oldu hala tek meme aliyor icemiyor tamKızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum
Ben de 26 da tutuyordum doktor kızdı 24ü geçmesin dedi. 24 de tek takım ile duracak dedi. Ben de öyle tutuyorumKızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
Bizde de 24 tek takım derken geceleri örtüyo nusun ben kundak yapıp örtüyorumBen de 26 da tutuyordum doktor kızdı 24ü geçmesin dedi. 24 de tek takım ile duracak dedi. Ben de öyle tutuyorum
Müslim kundak ince örtü. Doktor suratında kırmızı benekler için sıcaktan oldu dedi. O yüzden bi korkuyorum amaBizde de 24 tek takım derken geceleri örtüyo nusun ben kundak yapıp örtüyorum
Doktorumuz bunu verdi kuzumKızlar bebişlere hangi d vitamini kullanıyorsunuz
Ben de müslin kundak ama kadife ipli battanihe bi de üşücek diye korkuyorum fazla mı acabaMüslim kundak ince örtü. Doktor suratında kırmızı benekler için sıcaktan oldu dedi. O yüzden bi korkuyorum ama
Bize de bunu verdi doktorumuzDoktorumuz bunu verdi kuzum
Bana doktor fazla dediBen de müslin kundak ama kadife ipli battanihe bi de üşücek diye korkuyorum fazla mı acaba
Bize de bunu verdi doktorumuz
Bende arada oluyor. Nefesim nabzıma yetişemiyor gibi, bazen de nefes alma sanki manuele biniyor da alırken zorlanıyorum gibiHenüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
Ben normal bekliyorum bir kere ağda seferini kaçırdım şimdi her randevumdan önce jiletle temizlenmek zorundayım, çok zor oldu ya hiçbir şey de görünmüyor bugün totimi kestim napayımKızlar çok utanarak soruyorum ama doğuma gidenler vajina temizliğini nasıl yaptınız ben görmekte zorlanıyorum göbüşten
Yazalı baya olmuş da mesajları ancak okuyorum. Ben de henüz doğum yapmadım, alttan muayene oldum biraz zorlandım ikincisi henüz olmadı. Bu zar sıyırma işlemi nasıl acılı mı? Zira ben muayene olurken canım yanması suretiyle bağırdım birazDoğum yapmayan kaldı mı kızlarBugün kontrolüm vardı,alttan muayene etti,doğumu tetiklemek için zarları sıyırma işlemi yaptı,ilk doğumumda bu işlem sonrasındaki ikinci gün doğumum gerçekleşmişti bakalım bu kez neler olacak
Canım yazalı çok olmuş faydalı olur mu bilmem belki bir başkası okur en azından. Doktorum suyun gelirse anlarsın zaten idrar , akıntı gibi değil bacaklarından kendi kendine süzülmeye başlar dedi. Bir de kokla istersen amniyon sıvısı şekerli kokarmış , idrar koklayın ama ayırt edilir benceKızlar selam. Bugün saat öğlen 1 de suyum geldi. Yani ben su olduğunu düşünüyorum. Hastaneye gittik açılmam 1 cm kadar. Bebeğin suyu iyi. Doktor eve gönderdi. Şüpheye düştüm gelen su muydu idrar miydi diye. Epey çok geldi 2 bardak kadar vardır. Tuvaletim gelse hissederdim diyorum. Bunu tutamadım önce sızıntı gibi oldu sonra aktı.
Sizde neydi bu
Aynısından almam şokuUla bu bebe 290 liralık emziği tutmuyor. Ağzına bok vermişim gibi yüzünü ekşitiyor bir deeğer emzik almayı düşünüyorsanız biz verim alamadık, bahsi geçen emzik avent soothie.
İnşallah tutacağı bir emzik bulurum yoksa dev bir emzik olarak kalmaya devam edecem
eşim eczaneden 20 liralık emzik aldı, sonucu bildiricem.
Kuzum doktorum bana merdiven in çık dedi, cinsel ilişki arttırırmış, bugün hurma yeme dahil olmak üzere hepsini yaptımBen doğuramadım yine açıklık ilerlememiş :) açıklığı ne artırır acaba
Tek memeyi emiyor ve 7-8 dk yi geçmiyor.. sadece gazı varsa huzursuzsa vs uzun süre kalıyor memede ama onda da aktif emmiyorKızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum
Vitagil in d vitaminini kullanıyoruz canım doktor bunu önermiş.Kızlar bebişlere hangi d vitamini kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?