• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canim bizim bi standarti yk bazen 2.memeyide aliyo bazen tek memede uyuyakalio bazense 2.memede yorulup birakiyo.emzirme dakikasida degisiyo bazen uyuyo uyandırmak icin arada uğraşıyoruz zaman geciyo ama doyuyoki atiyo memeyi kendi. Ne zaman düzene girer merak ediyorum.memeyi alana kadr zaten ayri ugrasiyoruz
Ya işte asıl kilo aldıran kısım sondaymış ya sütün acaba onu içebiliyor mu kaç dakika tutmak gerekir hiç emin olamıyorum bizim de bazen 15 dk bazen 45 dk olabiliyor
Selam kızlar bebişim sanırım beni emzik olarak kullanıyor sürekli meme ağzında olsun istiyor cekmesede ağzında olacak illa.Ayrica emzik ve biberon tutmuyor 🥲
Dün gece tam olarak böyleydik emzik verdiğimde biraz emiyor uyuyunca ağzından düşüyor başlıyor ağlamaya kaç saat uyuyamadık bu yüzden bakalım bu gece neler yaşayacağız 😰
Benim her defasında tek göğsü 15 dk emiyor. 15 dk geçmiyor.
15 dk sonra diğer göğse mi geçiyorsunuz

Ula 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah 😔
Bende uzun surmesini isterdim ya hemen kesildi gerci bugun biraz yurudum pembe sekilde akintiyla beraber bianda bi geldi aha dedim suyum geldi herlde 🤣🤣3 kat kiyafetim batti leke kesildi die ped koymayi birakmistim

Kızlar iki sorum var bu gaz ve probiyotik gaz damlalarına ne zaman başladınız? Daha yarın 7. Günümüze gireceğiz doktor 5. Günden hem probiyotik gaz damlası hem de sab simplex yazdı. Kullanmaya çekindim. Erken mi değil mi konusunda.

Diğer sorum sürekli yamyaş inek gibi geziyorum ne giysem komple tisörtün önü ıslanıyo sizde böyle misiniz? Bebeyi elime alsam cocuğun kıyafetler sırılsıklam oluyor. Temiz giyip gezmek ne haddime zaten. Duşa da vakit bulamıyorum her zaman. İyice leşliğimden mutsuzluk bastı. Bu durumu yaşayan ve de önlem alabilen var mı? Atlete göğüs pedi yapıştırıyorum onlar da düşüyo dayanmıyor. Ya da bu aşırı su gibi akma durumu belli bi hafta sonra düzeliyo mu gerçekten merak ettim. Emzirirkrn bi tarafı sürekli mochi ile topluyorum zaten. Bazen bi bakıyorum göğsümden parkelere falan akmış🤦🏻‍♀️ Kısacası çözümü olan? Çözümü yoksa da şu hafta bitiyor diye tesellİsi olan varsa çok makbule geçer 😃
Gaz damlasi icin benim doktorum erken demisti acikcasi diger yavrularimda kullanmadim bunda kullanirmiyim emin degilim.

Merhaba guzel anneler, ben dogum yapali 4 gun oldu. 37+3 de geldi bebis minnacik daha o yuzden sanirim emmede epey zorlaniyor. Saat basi emzirmeye calisiyorum ama bir saat emzirme ugrasi ile geciyor. Hep de uyku halinde oldugu icin zor oluyor. Bir memeyi emse digerini ememiyor.
Sizde ilk gunlerde nasil oldu emzirme sikligi , ben fazla mi ustune dusuyorum acaba merak ettim. Annem doymustur ac olsa emer diyor cunku
Sen bebegi bekleme canim bu ara cok uyuyorlar ac kalabilir sk sk emzir bana ebe saat basi emzr dedi.Sende uyandir emzir sarilik oluyorlar sonra.Kac kilo dogdu bebegin

Kızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
Bizim oda 22 derece canim sizin ev biraz fazla sicak gbi geldi bana sen daha iyi bilirsin tabide

Kizlar bebeginize benim haftamdayken kac ml mama veriyordunuz ben 3 saatte 30 ml mama aralardada uyanik oldkca emzriyorum.Emip bitrmezse sagiyorum falan

Kızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
Ben de 26 da tutuyordum doktor kızdı 24ü geçmesin dedi. 24 de tek takım ile duracak dedi. Ben de öyle tutuyorum

Eklentiler

• 20221218_150040.jpg
    20221218_150040.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bundan sonra oğlak burçları geliyor artık 😂 yay olacağına dair umut mumut bir şey kalmadı çocuğumun şimdiden ortası yok, gelesi de yok sanırım 🤣 TheDandelion TheDandelion sona ben kalacağım diyordun sanırım ben kalacağım normal bekliyorum 😂

Henüz dogurmamis Kizlar, Nefes alamama sorununuz var mi ? Varsa bir cözüm buldunuz mu ?
Bende arada oluyor. Nefesim nabzıma yetişemiyor gibi, bazen de nefes alma sanki manuele biniyor da alırken zorlanıyorum gibi 🤣 ama bu ara fark ettim ki bağırsaklarım ve midem dolunca daha sık yaşamaya basladim. İçimde çocuktan yer kalmadı. Bir yandan girerken bir yandan çıkmalı aksi halde rahatlayamıyorum🙈
Kızlar çok utanarak soruyorum ama doğuma gidenler vajina temizliğini nasıl yaptınız ben görmekte zorlanıyorum göbüşten 🤭🤭
Ben normal bekliyorum bir kere ağda seferini kaçırdım şimdi her randevumdan önce jiletle temizlenmek zorundayım, çok zor oldu ya hiçbir şey de görünmüyor bugün totimi kestim napayım 😅
Doğum yapmayan kaldı mı kızlar ☺️ Bugün kontrolüm vardı,alttan muayene etti,doğumu tetiklemek için zarları sıyırma işlemi yaptı,ilk doğumumda bu işlem sonrasındaki ikinci gün doğumum gerçekleşmişti bakalım bu kez neler olacak ☺️
Yazalı baya olmuş da mesajları ancak okuyorum. Ben de henüz doğum yapmadım, alttan muayene oldum biraz zorlandım ikincisi henüz olmadı. Bu zar sıyırma işlemi nasıl acılı mı? Zira ben muayene olurken canım yanması suretiyle bağırdım biraz🙈
Kızlar selam. Bugün saat öğlen 1 de suyum geldi. Yani ben su olduğunu düşünüyorum. Hastaneye gittik açılmam 1 cm kadar. Bebeğin suyu iyi. Doktor eve gönderdi. Şüpheye düştüm gelen su muydu idrar miydi diye. Epey çok geldi 2 bardak kadar vardır. Tuvaletim gelse hissederdim diyorum. Bunu tutamadım önce sızıntı gibi oldu sonra aktı.
Sizde neydi bu 🥺
Canım yazalı çok olmuş faydalı olur mu bilmem belki bir başkası okur en azından. Doktorum suyun gelirse anlarsın zaten idrar , akıntı gibi değil bacaklarından kendi kendine süzülmeye başlar dedi. Bir de kokla istersen amniyon sıvısı şekerli kokarmış , idrar koklayın ama ayırt edilir bence
Ula bu bebe 290 liralık emziği tutmuyor. Ağzına bok vermişim gibi yüzünü ekşitiyor bir de 😂😂😂 eğer emzik almayı düşünüyorsanız biz verim alamadık, bahsi geçen emzik avent soothie.

İnşallah tutacağı bir emzik bulurum yoksa dev bir emzik olarak kalmaya devam edecem
eşim eczaneden 20 liralık emzik aldı, sonucu bildiricem. 😂
Aynısından almam şoku 🤣
Ben doğuramadım yine açıklık ilerlememiş :) açıklığı ne artırır acaba
Kuzum doktorum bana merdiven in çık dedi, cinsel ilişki arttırırmış, bugün hurma yeme dahil olmak üzere hepsini yaptım 😂😂😂😂

Kızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum🙃
Tek memeyi emiyor ve 7-8 dk yi geçmiyor.. sadece gazı varsa huzursuzsa vs uzun süre kalıyor memede ama onda da aktif emmiyor

Back