• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar iki sorum var bu gaz ve probiyotik gaz damlalarına ne zaman başladınız? Daha yarın 7. Günümüze gireceğiz doktor 5. Günden hem probiyotik gaz damlası hem de sab simplex yazdı. Kullanmaya çekindim. Erken mi değil mi konusunda.

Diğer sorum sürekli yamyaş inek gibi geziyorum ne giysem komple tisörtün önü ıslanıyo sizde böyle misiniz? Bebeyi elime alsam cocuğun kıyafetler sırılsıklam oluyor. Temiz giyip gezmek ne haddime zaten. Duşa da vakit bulamıyorum her zaman. İyice leşliğimden mutsuzluk bastı. Bu durumu yaşayan ve de önlem alabilen var mı? Atlete göğüs pedi yapıştırıyorum onlar da düşüyo dayanmıyor. Ya da bu aşırı su gibi akma durumu belli bi hafta sonra düzeliyo mu gerçekten merak ettim. Emzirirkrn bi tarafı sürekli mochi ile topluyorum zaten. Bazen bi bakıyorum göğsümden parkelere falan akmış🤦🏻‍♀️ Kısacası çözümü olan? Çözümü yoksa da şu hafta bitiyor diye tesellİsi olan varsa çok makbule geçer 😃
3. Ay civarı memeler bebegın ıhtıyacı kadar sğt üretmeye başlıyor, birinden emerken diğerinden taşma olayı bitiyor sayılır
Selam kızlar bebişim sanırım beni emzik olarak kullanıyor sürekli meme ağzında olsun istiyor cekmesede ağzında olacak illa.Ayrica emzik ve biberon tutmuyor 🥲
Emzik ve biberon almayan bebelerin genel sorunu :) artık sen kocaman bi emziksin
Kızlar bundan sonra oğlak burçları geliyor artık 😂 yay olacağına dair umut mumut bir şey kalmadı çocuğumun şimdiden ortası yok, gelesi de yok sanırım 🤣 TheDandelion TheDandelion sona ben kalacağım diyordun sanırım ben kalacağım normal bekliyorum 😂
Daha bebem hangi burç onu bile bilmiyorum:D 15 aralıkta doğdu hangisi oluyor acaba?
Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Ben damla şeklinde 2 3 damla sıkıyorum
Biz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu
Sakın burnu nemlendirmeden çekmeyin. Önce sf sonra çekme işlemi. Sf yi böyle hızlıcs yapamıyorsan ki bence şuan yapılmamalı çok küçükler, dç birkaç damla damla bütün deliklerine öyle çek.
Kızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk bebegimin dilinin üstü beyaz pamukcuk mudur ne yapamam gerek
Temiz bi tülbentii kaynamış su ile ısla, işaret parmağına sar ve ağzının içini sil demişti doktor.
1tüpu siringaya cek 5cc 2delige hizlica sık ters cevir sirtina vur dedi ama yapamiyorum ben normal damla olarak deniycem
Benmde şuan 2 3 damla ile ne ölen diri yorum sadece. Daha kafayı tutamayan çocugu nasıl ters falan çevirecez çok zor
Kızlar d vitaminini çay kaşığıyla mı veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz?birde kaçıncı gün başladınız?
Ben silikon kaşıkla veriyorum 5.gün başladık

Ben daha hic yapmadim doktor genzine kacmasini istiyoruz zaten ki temizlensin diyo ama bende yapamam ben normal bile damlatmadim
Ben de çok korkuyorum daha çok küçükler hızlıca yaprken nasıl ters cevircem vs korktum otribebe daha kolay geldi bana
Kızlar d vitaminini çay kaşığıyla mı veriyorsunuz nasıl veriyorsunuz?birde kaçıncı gün başladınız?
Bende kaşık biberon var onunla veriyorum. 5. Gün başladık canım
3. Ay civarı memeler bebegın ıhtıyacı kadar sğt üretmeye başlıyor, birinden emerken diğerinden taşma olayı bitiyor sayılır

Emzik ve biberon almayan bebelerin genel sorunu :) artık sen kocaman bi emziksin

Daha bebem hangi burç onu bile bilmiyorum:KK70: 15 aralıkta doğdu hangisi oluyor acaba?

Sakın burnu nemlendirmeden çekmeyin. Önce sf sonra çekme işlemi. Sf yi böyle hızlıcs yapamıyorsan ki bence şuan yapılmamalı çok küçükler, dç birkaç damla damla bütün deliklerine öyle çek.

Temiz bi tülbentii kaynamış su ile ısla, işaret parmağına sar ve ağzının içini sil demişti doktor.

Benmde şuan 2 3 damla ile ne ölen diri yorum sadece. Daha kafayı tutamayan çocugu nasıl ters falan çevirecez çok zor

Benim kızım da 15 Aralık’ta doğdu😍 yay burcu oluyorlar canım.

Bir de biz sf damlatmadan cektik çok üzüldüm şu an zarar vermiş miyizdir acaba valla tadım kaçtı kıyamam yavruma

Ula 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah 😔
Bende bugün bitti gibi çok az leke gelmiş uzun sürmesi normal
Kızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
26 çok fazla 24 bile olmasın dedi doktor 22-23 ideal biraz düşürün bence canım sıcak hasta edermiş
Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
3 ml serum fizyolojik çekip burun deliklerine 1.5 1.5 sıkıyorum. Genzine kaçıyor ama bir şey olmazmış sonra burun aspiratöru ile çekiyorum 2 günde bir

Biz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu
Kaçsa da bir şey olmuyormuş canım illa kaçıyor zaten

Burun açma işi konuşulmuş bende alintilayamadim ama toplu yazayım dedim. Şırınga 3 cc çekiyorum önce sola doğru yatırıp sağ buruna 1.5 cc, sonra sağa doğru yatırıp sol buruna 1.5 cc sıkıp, kaldırıp karnı elimin üstünde ters çevirip sırtına ufak yfak pit pitliyorum ne varsa akıyor. Başta bende çok korkuyordum ama alıştım artık 🥰

Merhabalar ben de ocak görünümlü aralık annesiyim. 36+3’te pazartesi günü kızımı kucağıma aldım. Dün eve geldik ve dikiş ağrılarım günden güne artıyor gibi, sizlerin de öyle miydi? Ayağa kalktığım an kavruluyor dikişlerim resmen. Cuma günü çocuk doktoru kontrolü var o zamana geçiyor mu yani yoksa bu şekilde ağrı çekerek mi gittiniz sizde?
Bende 2. Günü neredeyse geçmişti. Annem vardı ama eşimle ben götürmek istedik doktora ilk kontrolüne. Ben taşıdım hatta çok şükür bi sorunum yoktu

Kızlar bundan sonra oğlak burçları geliyor artık 😂 yay olacağına dair umut mumut bir şey kalmadı çocuğumun şimdiden ortası yok, gelesi de yok sanırım 🤣 TheDandelion TheDandelion sona ben kalacağım diyordun sanırım ben kalacağım normal bekliyorum 😂
Oğlak burcu bebelere geçiş yapıldı ✅. Salı günü sezeryan randevum var. Bakalım kapaniş kimden gelecek 😀

Daha bebem hangi burç onu bile bilmiyorum:KK70: 15 aralıkta doğdu hangisi oluyor acaba?

Yay Burcu canım seninki 🥰

1tüpü acinca bitirmek gerekmiyor mu tekrar kullaniliyor mu doktor siringayla hizlica sık dedi ama onu yapamam sanirim bende damlatayim aspratorke cekmeyi deneyeyim
Kuzum bana yenidoğana nazal yıkama yapılmaz sadece damlatacaksın birer damla dendi. Ben bitinceye kadar kullanıyorum . Birer damla uygulayınca kolay bitmiyor sonuçta.

Back