2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhabalar ben de ocak görünümlü aralık annesiyim. 36+3’te pazartesi günü kızımı kucağıma aldım. Dün eve geldik ve dikiş ağrılarım günden güne artıyor gibi, sizlerin de öyle miydi? Ayağa kalktığım an kavruluyor dikişlerim resmen. Cuma günü çocuk doktoru kontrolü var o zamana geçiyor mu yani yoksa bu şekilde ağrı çekerek mi gittiniz sizde?

Bizim 23,5 - 24,5 derece arası
Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Yapıyoruz. Serum fizyolojik kaç damla dedi? Yoksa gelişine sıkıyor musun

Kızlar günaydın, size bir şey soracağım belki bilen vardır şimdi biz ücretli izne çıktık ya Kendi adıma söyleyeyim şu anki konuşulan asgari ücret benim maaşımın üzerine çıkıyor hal böyle olunca biz asgari ücretten kesinti alacağız değil mi Ocak ayında? SGK'dan çok güzel bir yanıt alamadım belki bilen vardır mantıken yeni asgari ücretten kesinti almamız gerekiyor ama kafami karıştırdılar

.
Günaydın canım sezeryan acısını tek çaresi bol bol hareket etmek ne kadar canın yanarsa yansın çabuk ayaklanıyorsun. Bir de kendi doktorun seni gördü mü dikişlerine falan bakıldı mı?
Ben de çarşamba günü taburcu olmuştum cuma günü kontrole gittiğimde ağrım vardı hatta arabaya binip inerken bile sıkıntı yaşıyordum ama 10 güne geçti ağrısı hatta korse takmaya bile başladım

Valla ben o kontrole gidemedim annemle eşim götürdü çocuğu

Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Biz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu

Hastaneden çıkmadan bakıldı çok iyiydim o zaman hastaneden eve gelirken de çok rahattım, eve geldikten sonra boğazımda yemek kaldı çok kötü öksürdüm, ondan sonra ağrılarım arttı. Doktoruma yazdım bir sıkıntı olmaz dedi, pazartesi tekrar kontrolümüz var. Ben dün çok hareket etmedim korktum dikişlere daha çok zarar veririm diye ama yanlış yapmışım sanırım bugün öyle yapmayacağım acısa da yürüyeceğim. Yarına kadar toparlarım inşallah.
Valla ben o kontrole gidemedim annemle eşim götürdü çocuğu
Evet daha kötü olursam ben de öyle düşündüm

Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Arkadaşlar benimde bebeğim ishal dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama geçmedi ya
Canım bizimki de ishal gibi. 2 tane çocuk doktoruna sordum. Bebekler ishal olmaz o bu dönemde olması gereken kaka formu. Ne zaman ek gıdaya başlsyacak o zaman katılaşacak dediler.
Ula 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah
Benimde öyle canım. Şimdi sümükümsü şekilde geliyor hatta.
Serum fizyolojik damlatıyorum sabahları birer damla. Biraz zaman geçince ya da ağlayınca sümük yukarı çıkıyor. El popasıyla alıyorum hüp diye acayip zevkli oluyor. Alınca çok mutlu oluyorum
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet benimde öksürürken hapşururken çok ağrım oluyordu. Demekki hastanede yürüyüş yapıyordun. Eve geçince hareketin azaldı. Bana hastanede hareket ettikçe yürüdükçe acilacaksin dediler. Gerçekten öyle ilk hafta yataktan bile kalkamiyordum.

Bende öksürüyorum. Pazartesi doğumum var. Doktora sordum dikişler ile öksürürsem ne olacak sorun olmaz mi diye. Şimdiye kadar öksürdü diye hiç dikişe zarar veren hastam olmadı bir şey olmaz dedi

1tüpü acinca bitirmek gerekmiyor mu tekrar kullaniliyor mu doktor siringayla hizlica sık dedi ama onu yapamam sanirim bende damlatayim aspratorke cekmeyi deneyeyim

Biz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu
Ben daha hic yapmadim doktor genzine kacmasini istiyoruz zaten ki temizlensin diyo ama bende yapamam ben normal bile damlatmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…