- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.121
Arkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim 23,5 - 24,5 derece arasıKızlar odamiz 26 derece . Heryerim süt lekesi logusa teri fecaat bir haldeyim eşim kisa kolluyla duruyor ama cocujlar üşümesin diye bu haldeyiz . Banyoya zaten çok giremiyorum girince de giyindigim gibi terliyorum. Sizin odalar kaç derece . :/
Yapıyoruz. Serum fizyolojik kaç damla dedi? Yoksa gelişine sıkıyor musunArkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
.Merhabalar ben de ocak görünümlü aralık annesiyim. 36+3’te pazartesi günü kızımı kucağıma aldım. Dün eve geldik ve dikiş ağrılarım günden güne artıyor gibi, sizlerin de öyle miydi? Ayağa kalktığım an kavruluyor dikişlerim resmen. Cuma günü çocuk doktoru kontrolü var o zamana geçiyor mu yani yoksa bu şekilde ağrı çekerek mi gittiniz sizde?
Valla ben o kontrole gidemedim annemle eşim götürdü çocuğuMerhabalar ben de ocak görünümlü aralık annesiyim. 36+3’te pazartesi günü kızımı kucağıma aldım. Dün eve geldik ve dikiş ağrılarım günden güne artıyor gibi, sizlerin de öyle miydi? Ayağa kalktığım an kavruluyor dikişlerim resmen. Cuma günü çocuk doktoru kontrolü var o zamana geçiyor mu yani yoksa bu şekilde ağrı çekerek mi gittiniz sizde?
Biz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nuArkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Ocean kullanıyorum canımKızlar bebişlere hangi d vitamini kullanıyorsunuz
Yetiyordur inşallah tek meme bugün doktora gideceğim kilo alımından belli olurBizim kiz 22 gunluk oldu hala tek meme aliyor icemiyor tam
Yapiyorum hergun 3 defa sag sol 2 deligide 1er damla.bide gözlerini siliyorum serum fizyolojikleArkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Hastaneden çıkmadan bakıldı çok iyiydim o zaman hastaneden eve gelirken de çok rahattım, eve geldikten sonra boğazımda yemek kaldı çok kötü öksürdüm, ondan sonra ağrılarım arttı. Doktoruma yazdım bir sıkıntı olmaz dedi, pazartesi tekrar kontrolümüz var. Ben dün çok hareket etmedim korktum dikişlere daha çok zarar veririm diye ama yanlış yapmışım sanırım bugün öyle yapmayacağım acısa da yürüyeceğim. Yarına kadar toparlarım inşallah..
Günaydın canım sezeryan acısını tek çaresi bol bol hareket etmek ne kadar canın yanarsa yansın çabuk ayaklanıyorsun. Bir de kendi doktorun seni gördü mü dikişlerine falan bakıldı mı?
Ben de çarşamba günü taburcu olmuştum cuma günü kontrole gittiğimde ağrım vardı hatta arabaya binip inerken bile sıkıntı yaşıyordum ama 10 güne geçti ağrısı hatta korse takmaya bile başladım
Evet daha kötü olursam ben de öyle düşündümValla ben o kontrole gidemedim annemle eşim götürdü çocuğu
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar Misako ben
Telefonum bozuldu bütün şifrelerim bilgilerim gitti hesabıma giriş yapamadım
Ayın 6 sında oğlumla kavuştuk planladığımız tarihten 1 hafta erken geldi doğumum başlamıştı acil sezaryen oldum 3200 kg doğdu yavrum tatlı telaşlar tabii anca kendime geliyorum sanki yıllar geçmiş gibi
Doğum yapan tüm anneler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bekleyen annemiz kaldıysa sağ sağlam kavuşsunlar inş
Canım bizimki de ishal gibi. 2 tane çocuk doktoruna sordum. Bebekler ishal olmaz o bu dönemde olması gereken kaka formu. Ne zaman ek gıdaya başlsyacak o zaman katılaşacak dediler.Arkadaşlar benimde bebeğim ishal dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama geçmedi ya
Benimde öyle canım. Şimdi sümükümsü şekilde geliyor hatta.Ula 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah
Serum fizyolojik damlatıyorum sabahları birer damla. Biraz zaman geçince ya da ağlayınca sümük yukarı çıkıyor. El popasıyla alıyorum hüp diye acayip zevkli oluyor. Alınca çok mutlu oluyorumArkadaslar burun temizligi yapiyor musunuz doktor tıkali olmasa bile hergun serum fizyolojigi enjektore koyup sıkip aç burnunu dedi ama korkuyorum yapmaya
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar ben de ocak görünümlü aralık annesiyim. 36+3’te pazartesi günü kızımı kucağıma aldım. Dün eve geldik ve dikiş ağrılarım günden güne artıyor gibi, sizlerin de öyle miydi? Ayağa kalktığım an kavruluyor dikişlerim resmen. Cuma günü çocuk doktoru kontrolü var o zamana geçiyor mu yani yoksa bu şekilde ağrı çekerek mi gittiniz sizde?
Hastaneden çıkmadan bakıldı çok iyiydim o zaman hastaneden eve gelirken de çok rahattım, eve geldikten sonra boğazımda yemek kaldı çok kötü öksürdüm, ondan sonra ağrılarım arttı. Doktoruma yazdım bir sıkıntı olmaz dedi, pazartesi tekrar kontrolümüz var. Ben dün çok hareket etmedim korktum dikişlere daha çok zarar veririm diye ama yanlış yapmışım sanırım bugün öyle yapmayacağım acısa da yürüyeceğim. Yarına kadar toparlarım inşallah.
Evet daha kötü olursam ben de öyle düşündüm
Bende öksürüyorum. Pazartesi doğumum var. Doktora sordum dikişler ile öksürürsem ne olacak sorun olmaz mi diye. Şimdiye kadar öksürdü diye hiç dikişe zarar veren hastam olmadı bir şey olmaz dediHastaneden çıkmadan bakıldı çok iyiydim o zaman hastaneden eve gelirken de çok rahattım, eve geldikten sonra boğazımda yemek kaldı çok kötü öksürdüm, ondan sonra ağrılarım arttı. Doktoruma yazdım bir sıkıntı olmaz dedi, pazartesi tekrar kontrolümüz var. Ben dün çok hareket etmedim korktum dikişlere daha çok zarar veririm diye ama yanlış yapmışım sanırım bugün öyle yapmayacağım acısa da yürüyeceğim. Yarına kadar toparlarım inşallah.
Evet daha kötü olursam ben de öyle düşündüm
1tüpü acinca bitirmek gerekmiyor mu tekrar kullaniliyor mu doktor siringayla hizlica sık dedi ama onu yapamam sanirim bende damlatayim aspratorke cekmeyi deneyeyimGözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım bizimki de ishal gibi. 2 tane çocuk doktoruna sordum. Bebekler ishal olmaz o bu dönemde olması gereken kaka formu. Ne zaman ek gıdaya başlsyacak o zaman katılaşacak dediler.
Benimde öyle canım. Şimdi sümükümsü şekilde geliyor hatta.
Serum fizyolojik damlatıyorum sabahları birer damla. Biraz zaman geçince ya da ağlayınca sümük yukarı çıkıyor. El popasıyla alıyorum hüp diye acayip zevkli oluyor. Alınca çok mutlu oluyorum
Gözün aydın canım maşallah, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sadece 1damla mi sıkiyorsunuz tüpun geri kalani ne oluyor tekrar kullaniliyor muYapiyorum hergun 3 defa sag sol 2 deligide 1er damla.bide gözlerini siliyorum serum fizyolojikle
Ben daha hic yapmadim doktor genzine kacmasini istiyoruz zaten ki temizlensin diyo ama bende yapamam ben normal bile damlatmadimBiz dün gece otribebe işe çektik evde serum fizyolojik de var ama korkuyoruz onla yapmaya. Yapanlar masıl yapıyolar su ksçırma tehkesiyok nu
1tüpu siringaya cek 5cc 2delige hizlica sık ters cevir sirtina vur dedi ama yapamiyorum ben normal damla olarak deniycemBizim 23,5 - 24,5 derece arası
Yapıyoruz. Serum fizyolojik kaç damla dedi? Yoksa gelişine sıkıyor musun
Süttende oluyor korkmayin hep mi var kontrol edinKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk bebegimin dilinin üstü beyaz pamukcuk mudur ne yapamam gerek