- 11 Mart 2016
- 323
- 451
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.061
Benim kesildi tamamen canımKizlar sizlerin kanamalari ne durumda benimki kesildi acaba erken mi kesildi ya
Aynı durumdayız. Ben pes edip mama verdim bi iki kere. 9 du 10 olmuş en azından hızlı bi şekilde yükselmedi diye kendimi avutuyorum doktor tahlil yapmaya gerek duymadı. Ama yüzünde sarılık var uğraşıyorum ben de meme+mamaylaBenim de çyle canım sarılığımız 13 çıktı. Doktor sık sık emzir günde 500 cc slsın yani 12 besleme her beainde 40 44 cc olsjn dedi. 2 saatte bir ayaktayım uyku yok ama kızım emmiyor bi memeyi zorla emip uyuya kalıyor 2. Yi veremiyorum gerçekten artık napscağımı şaşırmış durumdayım yükselirse daha da diye ödüm kopuyor
Sarılık var canım o yüzden çabalamaya devam vallaSarılığı yoksa, kılo alımı yeterliyse 3 saatte bir uyandırmayı dene canım.
Sağlıkla kucağına al inşallah canımSınıfta en arkada oturan, daha sözlüye çıkmamış öğrenci: Ben.
Bugün son doktor muayenenimiz vardı. Bebek yaklaşık 3.100 gram ve 51 cm olmuş. Boynunda kordon falan yok şükür.
Artık ben de bir sonraki çiş, kaka, süt, meme, gaz, uykusuzluk levelina geçmek istiyorum
Bizimki tınlamıyor bizi ya neler yapıyoruzEmerken uyursa çenesinin altını dürtüyorum. Belki işine yarar. Bir de ayaklarının altını çimdikliyorum.