• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar sizlerin kanamalari ne durumda benimki kesildi acaba erken mi kesildi ya
Benim kesildi tamamen canım
Benim de çyle canım sarılığımız 13 çıktı. Doktor sık sık emzir günde 500 cc slsın yani 12 besleme her beainde 40 44 cc olsjn dedi. 2 saatte bir ayaktayım uyku yok ama kızım emmiyor bi memeyi zorla emip uyuya kalıyor 2. Yi veremiyorum gerçekten artık napscağımı şaşırmış durumdayım yükselirse daha da diye ödüm kopuyor
Aynı durumdayız. Ben pes edip mama verdim bi iki kere. 9 du 10 olmuş en azından hızlı bi şekilde yükselmedi diye kendimi avutuyorum doktor tahlil yapmaya gerek duymadı. Ama yüzünde sarılık var uğraşıyorum ben de meme+mamayla
Sarılığı yoksa, kılo alımı yeterliyse 3 saatte bir uyandırmayı dene canım.
Sarılık var canım o yüzden çabalamaya devam valla
Sınıfta en arkada oturan, daha sözlüye çıkmamış öğrenci: Ben.
Bugün son doktor muayenenimiz vardı. Bebek yaklaşık 3.100 gram ve 51 cm olmuş. Boynunda kordon falan yok şükür.

Artık ben de bir sonraki çiş, kaka, süt, meme, gaz, uykusuzluk levelina geçmek istiyorum 🙃
Sağlıkla kucağına al inşallah canım🙏
Emerken uyursa çenesinin altını dürtüyorum. Belki işine yarar. Bir de ayaklarının altını çimdikliyorum.
Bizimki tınlamıyor bizi ya neler yapıyoruz😑

Kizlar sizlerin kanamalari ne durumda benimki kesildi acaba erken mi kesildi ya
Benim hala az az devam ediyor 39 gün oldu birkaç güne bitecek gibi
Benim de çyle canım sarılığımız 13 çıktı. Doktor sık sık emzir günde 500 cc slsın yani 12 besleme her beainde 40 44 cc olsjn dedi. 2 saatte bir ayaktayım uyku yok ama kızım emmiyor bi memeyi zorla emip uyuya kalıyor 2. Yi veremiyorum gerçekten artık napscağımı şaşırmış durumdayım yükselirse daha da diye ödüm kopuyor stresten

Benim de myle canım sağma nakinesiyle sağıyorum da ona rağmen böyle daha cok sağıp masaj yapmak lazım sanırım

Kuzu saat başı emebildi mi ya meaela öyle yaptığında tek meme mi iki meme mi emiyor

Kıyamam size bize de dr 18 olursa yatış veririm dedi. Şimdi ben sitüm varken mama vermiyorum ısrarla hata mı yapıyorum artık kendimle de kabgaya başladım sütüm var sağıyorım dolaba bile koyuyurum illa mama da şart mı acaba ne hapcam şaşırdım benimki iki meme zor emiyor ni de üstüne hayatta emmez. Kaşık biberona koyuyorum dazla geliyor

Canım 12 den düşmesi için neler yaptın ben de sık emziriyorum inan ki 2. Memeyi zor emiyor sen naptın mama verdib mi
Emzirdim sadede canım bir daha bakılmadı zaten sadece hafif burnunda vardı bizim sarılık doktor daha yükselmez demişti

Sınıfta en arkada oturan, daha sözlüye çıkmamış öğrenci: Ben.
Bugün son doktor muayenenimiz vardı. Bebek yaklaşık 3.100 gram ve 51 cm olmuş. Boynunda kordon falan yok şükür.

Artık ben de bir sonraki çiş, kaka, süt, meme, gaz, uykusuzluk levelina geçmek istiyorum 🙃
38+6 ile bende yola burdaki yorumlari okuyarak devam ediyorum
😁 siz planlı sezeryan niçin istiyorsunuz
Bende son ana kadar Normal doğum başlayacak diye bir umut bekliyorum

38+6 ile bende yola burdaki yorumlari okuyarak devam ediyorum
😁 siz planlı sezeryan niçin istiyorsunuz
Bende son ana kadar Normal doğum başlayacak diye bir umut bekliyorum
Kendimi biliyorum normal doğum yapamam ben ayrıca çok da korkuyorum. Yasım da ileri olunca doktorlar ikna oldu

Sizin de gönlünüzden geçen rahat sağlıklı bir doğum olur İnşallah

Kendimi biliyorum normal doğum yapamam ben ayrıca çok da korkuyorum. Yasım da ileri olunca doktorlar ikna oldu

Sizin de gönlünüzden geçen rahat sağlıklı bir doğum olur İnşallah
Amin inşallah bende 31 yaşındayım aslında ama yinede bir cesaret bekliyorum yapabilecegime pek inancım da yok zaten muhtemelen sezeryan olurum☺️ inşallah bizde en doğru zamanda bu furyaya katılırız

Merabalar kısmetse inşallah 2 ocakta bende kızımı kucağıma alacağım inşallah arada sizi de takip ediyorum sizlere bir sorum olacak bebeğimde böbrek genişlemesi var sizin bebeklerinizde olup doğduktan sonra düzelen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzülüyorum çünkü ağlıyorum sürekli

Back