- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #34.081
Benim ilk sezaryenim de 35 güne yakın sürmüştü. Hatta 45. Gun normal adet oldum 1 hafta sürdü.. Bu kez hic kanama vs gelmiyor doktorum içini iyi temizledik normal dedi.. kanama miktarı kişiden kişiye değiştiği gibi doktorun yaptığı işleme göre de değişiyor demek kiUla 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah
2sini birlikte kullanacaksın kuzu. Biri probiyotik biri gaz damlası.Bizde de durumlar aynı canım. Biogaia kullanıyorduk ama o günde 1 defa veriliyor Eşim sab simplex aldı, günde 3 defa verildiği için daha verimli olur diye düşünüyorum.
Kanama benim de aynı şekilde ilk 2 gün yoğun sonra çok az olduBenim neredeyse yoktu kanamam diyebilirim. İlk 1 hafta azalarak lekelenmeden hallice oldu. Sonra durdu 10 gün sonra biraz daha oldu. Sadece 2 gün koyu kanama gibi oldu geçti. Kontrollerde gayet temiz ve normaldi. Sanırım endişelenmen için bir sebep yok.
Benim 9du sarilik 4e düsmus sabahlari uyanikken 1 saatte bir uyudugu zamanlardada 3 saatte bir tek gögusten 15 20 dk emiyor düsmus her emzirmede tek gögusten emziriyorum ben
Karaciğer çalışmaya başladığında daha mı kolay atıyolarmış sarılığı acaba. Yarın bizim de 7. Gün olacakBizim 6. Gün 12 idi. Doktor sorun yok dedi. Ama yine de sık emzir dedi. Bizde de aob uyuşmazlığı var. 2.gün sonra gittim 11 e düşmüştü. Doktor risk yok dedi. Karaciğer 7. Gün çalışıyormuş. O zamana kadar bol emzirip çişli kakalı bez saydım ben 12 bez aldım en az.
Bugün altı günlük. Rengi sarı gözlerde de sarılık var. Camın önünde tutuyorum sarı ışık aldık onu taktık bulunduğu odalara bi umut faydası olur diyeKaç günlük oldu bebegin. Bizimkiler 15 günlük hala gitmedi sarı rengi birinin. Ebe camın önüne tut dedi.her emzirme sonrasi tutuyoruz . Beslenmesi de önemli tabi
Allah yardımcımız olsun yarın kontrolümüz var inş bizim de düşmüştürBenim kesildi tamamen canım
Aynı durumdayız. Ben pes edip mama verdim bi iki kere. 9 du 10 olmuş en azından hızlı bi şekilde yükselmedi diye kendimi avutuyorum doktor tahlil yapmaya gerek duymadı. Ama yüzünde sarılık var uğraşıyorum ben de meme+mamayla
Sarılık var canım o yüzden çabalamaya devam valla
Sağlıkla kucağına al inşallah canım
Bizimki tınlamıyor bizi ya neler yapıyoruz
Belki gazsız bir bebek olacak daha gazı yokken gaz damlası kullanmak bana pek mantıklı gelmedi. Diğeri benim de diğer görüşten damlıyor kirliliğe değil de sütüm boşa gidiyor diye üzülüyorum:)) mochim yok normal lansinoh süt sığmaz makinem var belki onu kullanırım diğer tarafaKızlar iki sorum var bu gaz ve probiyotik gaz damlalarına ne zaman başladınız? Daha yarın 7. Günümüze gireceğiz doktor 5. Günden hem probiyotik gaz damlası hem de sab simplex yazdı. Kullanmaya çekindim. Erken mi değil mi konusunda.
Diğer sorum sürekli yamyaş inek gibi geziyorum ne giysem komple tisörtün önü ıslanıyo sizde böyle misiniz? Bebeyi elime alsam cocuğun kıyafetler sırılsıklam oluyor. Temiz giyip gezmek ne haddime zaten. Duşa da vakit bulamıyorum her zaman. İyice leşliğimden mutsuzluk bastı. Bu durumu yaşayan ve de önlem alabilen var mı? Atlete göğüs pedi yapıştırıyorum onlar da düşüyo dayanmıyor. Ya da bu aşırı su gibi akma durumu belli bi hafta sonra düzeliyo mu gerçekten merak ettim. Emzirirkrn bi tarafı sürekli mochi ile topluyorum zaten. Bazen bi bakıyorum göğsümden parkelere falan akmışKısacası çözümü olan? Çözümü yoksa da şu hafta bitiyor diye tesellİsi olan varsa çok makbule geçer
Canım minik minik sürüyorsun zaten bence 2.yi alma hemen bitmez diye düşünüyorumArkadaslar gögus ucu kremi nekadar gidiyor 2.yi almakta gerekiyor dimi emzirdgimiz surece kullanacak miyiz
14. Gün canım ve hala devam ediyor daha da devam edecek gibi duruyor benim zaten önceki doğumumda da 40-45 gün sürmüştüUla 22. Gündeyim hala çok yoğun olmasa da kanama şeklinde geliyor, bende bir sorun yok inşallah
Bizim 9 gun oldu halen oyle kuzum canini sikma doymasa ac olsa aglar durmaz alir memeyi bnm annemde aynini diyo. Burnunu sıkıyorum ceneisni ayaklarini uyansin diye sekilden sekle giriyorumMerhaba guzel anneler, ben dogum yapali 4 gun oldu. 37+3 de geldi bebis minnacik daha o yuzden sanirim emmede epey zorlaniyor. Saat basi emzirmeye calisiyorum ama bir saat emzirme ugrasi ile geciyor. Hep de uyku halinde oldugu icin zor oluyor. Bir memeyi emse digerini ememiyor.
Sizde ilk gunlerde nasil oldu emzirme sikligi , ben fazla mi ustune dusuyorum acaba merak ettim. Annem doymustur ac olsa emer diyor cunku
Tek memeyi 5 10 dakika emiyor bi sonraki emzirmede aynı memeyle başlayıp diğerine geçiyorum . Sütün yağlı kısmı sonundaymış onu alsın diye ilerliyoruzKızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum
Canim bizim bi standarti yk bazen 2.memeyide aliyo bazen tek memede uyuyakalio bazense 2.memede yorulup birakiyo.emzirme dakikasida degisiyo bazen uyuyo uyandırmak icin arada uğraşıyoruz zaman geciyo ama doyuyoki atiyo memeyi kendi. Ne zaman düzene girer merak ediyorum.memeyi alana kadr zaten ayri ugrasiyoruzKızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum
Benimde 20 günlük bebeğim sarılık 12.8 12.3 ve en son 9 a düştü doktor bir ay sonra gelin dedi ama hala sarı biraz geçmedi neredeyse 20 gün oldu bu 9 değerinden sonraKaç günlük oldu bebegin. Bizimkiler 15 günlük hala gitmedi sarı rengi birinin. Ebe camın önüne tut dedi.her emzirme sonrasi tutuyoruz . Beslenmesi de önemli tabi
Benim her defasında tek göğsü 15 dk emiyor. 15 dk geçmiyor.Kızlar emzirirken iki memeyi de veriyor musunuz yoksa tek meme mi veriyorsunuz ya da blr emzirme kaç dakika sürüyor özellikle mama vermeyen sadece emziren anneler size sorum
Çömelir pozisyonda yer silmek diyorlarBen doğuramadım yine açıklık ilerlememiş :) açıklığı ne artırır acaba
Evet birlikte kullanıyoruz şuan2sini birlikte kullanacaksın kuzu. Biri probiyotik biri gaz damlası.
Sık sık emziriyorum daha n yapmak lazım kiBenimde 20 günlük bebeğim sarılık 12.8 12.3 ve en son 9 a düştü doktor bir ay sonra gelin dedi ama hala sarı biraz geçmedi neredeyse 20 gün oldu bu 9 değerinden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?