- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.041
Benim 9du sarilik 4e düsmus sabahlari uyanikken 1 saatte bir uyudugu zamanlardada 3 saatte bir tek gögusten 15 20 dk emiyor düsmus her emzirmede tek gögusten emziriyorum benBenim de çyle canım sarılığımız 13 çıktı. Doktor sık sık emzir günde 500 cc slsın yani 12 besleme her beainde 40 44 cc olsjn dedi. 2 saatte bir ayaktayım uyku yok ama kızım emmiyor bi memeyi zorla emip uyuya kalıyor 2. Yi veremiyorum gerçekten artık napscağımı şaşırmış durumdayım yükselirse daha da diye ödüm kopuyor stresten
Benim de myle canım sağma nakinesiyle sağıyorum da ona rağmen böyle daha cok sağıp masaj yapmak lazım sanırım
Kuzu saat başı emebildi mi ya meaela öyle yaptığında tek meme mi iki meme mi emiyor
Kıyamam size bize de dr 18 olursa yatış veririm dedi. Şimdi ben sitüm varken mama vermiyorum ısrarla hata mı yapıyorum artık kendimle de kabgaya başladım sütüm var sağıyorım dolaba bile koyuyurum illa mama da şart mı acaba ne hapcam şaşırdım benimki iki meme zor emiyor ni de üstüne hayatta emmez. Kaşık biberona koyuyorum dazla geliyor
Canım 12 den düşmesi için neler yaptın ben de sık emziriyorum inan ki 2. Memeyi zor emiyor sen naptın mama verdib mi