2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar sizlerin kanamalari ne durumda benimki kesildi acaba erken mi kesildi ya
Benim kesildi tamamen canım
Aynı durumdayız. Ben pes edip mama verdim bi iki kere. 9 du 10 olmuş en azından hızlı bi şekilde yükselmedi diye kendimi avutuyorum doktor tahlil yapmaya gerek duymadı. Ama yüzünde sarılık var uğraşıyorum ben de meme+mamayla
Sarılığı yoksa, kılo alımı yeterliyse 3 saatte bir uyandırmayı dene canım.
Sarılık var canım o yüzden çabalamaya devam valla
Sağlıkla kucağına al inşallah canım
Emerken uyursa çenesinin altını dürtüyorum. Belki işine yarar. Bir de ayaklarının altını çimdikliyorum.
Bizimki tınlamıyor bizi ya neler yapıyoruz

Arkadaslar gögus ucu kremi nekadar gidiyor 2.yi almakta gerekiyor dimi emzirdgimiz surece kullanacak miyiz

Kizlar sizlerin kanamalari ne durumda benimki kesildi acaba erken mi kesildi ya
Benim hala az az devam ediyor 39 gün oldu birkaç güne bitecek gibi
Emzirdim sadede canım bir daha bakılmadı zaten sadece hafif burnunda vardı bizim sarılık doktor daha yükselmez demişti

38+6 ile bende yola burdaki yorumlari okuyarak devam ediyorum
siz planlı sezeryan niçin istiyorsunuz
Bende son ana kadar Normal doğum başlayacak diye bir umut bekliyorum

38+6 ile bende yola burdaki yorumlari okuyarak devam ediyorum
siz planlı sezeryan niçin istiyorsunuz
Bende son ana kadar Normal doğum başlayacak diye bir umut bekliyorum
Kendimi biliyorum normal doğum yapamam ben ayrıca çok da korkuyorum. Yasım da ileri olunca doktorlar ikna oldu

Sizin de gönlünüzden geçen rahat sağlıklı bir doğum olur İnşallah

Kendimi biliyorum normal doğum yapamam ben ayrıca çok da korkuyorum. Yasım da ileri olunca doktorlar ikna oldu

Sizin de gönlünüzden geçen rahat sağlıklı bir doğum olur İnşallah
Amin inşallah bende 31 yaşındayım aslında ama yinede bir cesaret bekliyorum yapabilecegime pek inancım da yok zaten muhtemelen sezeryan olurum inşallah bizde en doğru zamanda bu furyaya katılırız

Merabalar kısmetse inşallah 2 ocakta bende kızımı kucağıma alacağım inşallah arada sizi de takip ediyorum sizlere bir sorum olacak bebeğimde böbrek genişlemesi var sizin bebeklerinizde olup doğduktan sonra düzelen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzülüyorum çünkü ağlıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…