2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam bilgi almak için çabalamıştım. Olayı duyduğumda çok dua ettim. Güzel haberlerini aldığında bana da haber verir misin ? Evlat kaybı benim için hep bi yara. Umarım her şey gönlünce olur.
evet kuzum biliyorum söylediler aklıma hep sen geldin hastanede senin hikayen senin acın o kadar iyi anladım ki seni...tabi ki de veririrm rabbim inşallah bu sefer çok bekletmeden hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder bende sizinle yeniden paylaşırım burukta olsa mutluluğumu

Canım böbrekten dolayı takipteyiz bizde idrar kültürü verdik bir poşet yapıştırdık , üreme oldu malesef şimdi sonda ile alacaklarmış idrar kesin olarak üreme var mı yok mu diye

Birçoğumuz aynıyız canım önce emziremiyorum diye ağladım sonra uyanmıyor diye sonra uyumuyor diye en son dün yine uyumadı ve epey kustu ona ağladım insan kendini çok eksik ve çaresiz hissediyor geçecek bir şekilde ama geçecek diye bekliyoruz
Tünaydın kızlar Sezeryan sonrasi kaçıncı gün kontrole gittiniz.
Beni haftaya çağırmıştı ama randevu bulamadığım için 11. Gün gittim
Bizim de öyleydi canım 6. Gün perşembe 14 günlük oluyoruz bakalım ne diyecek ama özellikle 4. Ve 5. Günler epey ağır geçti 1.5-2 saat bebeği uyandırmaya çalıştım ama yavaş yavaş düzeldi 7. Gün itibariyle daha canlı oldu şimdi zaten uyanmayan çocuğun yerini uyumayan bebiş aldı

Canım böbrekten dolayı takipteyiz bizde idrar kültürü verdik bir poşet yapıştırdık , üreme oldu malesef şimdi sonda ile alacaklarmış idrar kesin olarak üreme var mı yok mu diye
Gökçe hiç üzülme çünkü biz poşetle verdiğimizde üreme oldu idrar rengide koyu gelince yatış verdi doktor. Aynı gün kendi sonda ile aldığı kültür üreme yapmadı. İdrar rengi koyu değilse yatış diyorsa kültür sonuçlanmadan yatmanızı tavsiye etmem. Bizim cuma günü olduğu için h. Sonu giriyor ve renk koyu diye yatırdılar. 7.gün çıkacağız. Evet faydası oldu tedavinin muhakkak ama sizin durum sadece üreme kısmıyla sınırlı ise inşallah antibiyotik almadan düzelir, çok geçmiş olsun.

Beni de az önce aradı 9. Gün sağlık ocağında topuk kanı vermiştik. Yok makineler okuyamamış mi neymiş tekrar alacaklarmis. Canım sıkıldı . tekrar canı aciyacak
Biz dun gittik boy kilo topuk kani aldilar haftaya tekrar gidecegim.Banada rahim toplanmismi die bakti.Benim.ebe baya ilgili ya sagolsun abla gibi numarasinida verdi sormak istedgm falan olursa die
Bizim sağlık ocağının yorumlarına baktım da herkes şikayetçi. Çok ilgisizlermiş özellikle bu bebek takip konusunda.

İki bebem de almadı soothie yi, ilk bebem gerçi hiçbirini almadı Chicco, aventın diğer emzikleri vs. Ama bu bebem birinden hediye gelen markasız dandik bi emziği tuttu gibi şimdilik. Hayır emzik eski yine ya da küçük gelince tekrar nerden alırım onu bile bilmiyorum

Allahım şifa versin sağlıklı bi şekilde yavruna kavuş inşallah yavrunla bugünleri unutturacak güzel günleriniz olsun inşallah
Benimki topuk kanında değilde elinden alınan kanda çıktı ah ben de güçlü durmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar
E nabıza girdim görünmüyor canım. Allahım tüm bebekleri korusun
Canım benim yalnız değilsin. Ne yapsam uyanmıyordu emmiyordu oturup ağladım nasıl bir anneyim diye yetersizlik hissetmemiz çok normal yeni anne olduk hep bildiğimiz şeyler değil hayatımızda yeni bi dönem başladı
15.gün arandım ben canım. Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Umarım kalbini ferahlatacak
Aminn inşallah Allahım tüm güzel haber bekleyen anneleri babaları sevindirsin
Çok sevindim canım çok şükür darısı başımıza
Beni de
Beni de az önce aradı 9. Gün sağlık ocağında topuk kanı vermiştik. Yok makineler okuyamamış mi neymiş tekrar alacaklarmis. Canım sıkıldı . tekrar canı aciyacak
Hastanede aldılar mı topuk kanı. Bizim 4.gün hastanede aldılar 5.gün sağlık ocağından çağırmışlardı gittim. Vermek istemiyorum hastanede aldılar dedim. Onlarda tc mi alıp baktılar. merkezi sisteme düşmüş zaten istemiyorsanız tamam tekrar almayalım dediler. Senin de hastanede aldılarsa belki gerek kalmaz

Kızlar bende bugün farkettim sağ mememde şişlik var korktum acaba sütmü birikti korkuyorum Kızlar ya
Canım 3 gün önce benim de sağ göğsüm şişti düğüm düğüm sert oldu makineyle sağdım rahatlattı. Sağarken sert yerlere masaj yaptım Emzirdikten sonra yumuşamadıysa sağ bence

Amin .zatürre teshisiyle yatmıstı burundan yuksek basınclı oksijen veriliyordu dun taburcu olabılır dediler bir anda fenalaşmış entübe edildi beslenemıyor artık
Canım bizim bebişte entübeydi ilk hafta seninde merak etme çıkar inanıyorum ben kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…