2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Cuma günü cnm

Amin .zatürre teshisiyle yatmıstı burundan yuksek basınclı oksijen veriliyordu dun taburcu olabılır dediler bir anda fenalaşmış entübe edildi beslenemıyor artık
İçimizi ferah tutun canım, güEl haberlerini bekliyoruz.
Tünaydın kızlar Sezeryan sonrasi kaçıncı gün kontrole gittiniz.
Bir sıkıntı yaşamazsan, akıntı vs olmazsa kontrole gelmene gerek yok dedi.
Benim de memelerden biri tıkanmaya daha müsait o yüzden genelde o memeden emziriyorum. Ondan emzirirken tıkanma yapmayan mememden kendiliğinden akıp gidiyor süt rahat ediyorum ben de.

Canım biz hastaneden geç çıktığımız için tam bir haftalıkken aldırdık sağlık ocağında topuk kanını mecbur çok sıkıntı yapmadılar. Arkadaşım doğum yaptığında götürmemiş 15. Gün aramışlar öyle götürmüş ama almışlar yine de sorun çıkmadı demişti bir an önce götür bence

Benim de 6 çıktı ama sorun yok demediler, haftaya tekrar ver dediler. Verdik 5 çıktı. 2 hafta sonra tekrar ver dediler. Gerçekten deneme tahtası oldu oğlum. Kan verirken ağlıyor, bir doktorun dediği diğerini tutmuyor.

Ailelere yakin olmak gercekten hic iyi degil hep arada kaliyorum canim cok skliyor.Simdi hem dogum yaptim hem 2 ay sonra ise baslayacagim kendi annem cocuklara pek bakmak istemior.Kvde de bakacak kocasi gelmio bende boyle arada kaldim ise girdgme cocuk dogurduguma pisman oldum resmen 3 tane coxugum var

Allah şifa versin bir an evvel kuzucuk iyileşip çıksın inşallah
Ben anlamadım sağlık ocağından kimse aramadı bizi

Beni de

Beni de az önce aradı 9. Gün sağlık ocağında topuk kanı vermiştik. Yok makineler okuyamamış mi neymiş tekrar alacaklarmis. Canım sıkıldı . tekrar canı aciyacak

Biz dun gittik boy kilo topuk kani aldilar haftaya tekrar gidecegim.Banada rahim toplanmismi die bakti.Benim.ebe baya ilgili ya sagolsun abla gibi numarasinida verdi sormak istedgm falan olursa die

Kızlar gaz sorunu yaşayan var mı acaba dün gece nobetteydim. Bebik ağladıkça bende ağladım. Damla 4 saat anca etki etti

Heh aynı ben işte merak etme canım bı on gün sonra bile daha iyi emecek ve mama oranını azaltmaya çalışacaksın bu sefer de

Kızlar gaz sorunu yaşayan var mı acaba dün gece nobetteydim. Bebik ağladıkça bende ağladım. Damla 4 saat anca etki etti
Bizde de durumlar aynı canım. Biogaia kullanıyorduk ama o günde 1 defa veriliyor Eşim sab simplex aldı, günde 3 defa verildiği için daha verimli olur diye düşünüyorum.

Ula bu bebe 290 liralık emziği tutmuyor. Ağzına bok vermişim gibi yüzünü ekşitiyor bir de eğer emzik almayı düşünüyorsanız biz verim alamadık, bahsi geçen emzik avent soothie.

İnşallah tutacağı bir emzik bulurum yoksa dev bir emzik olarak kalmaya devam edecem
eşim eczaneden 20 liralık emzik aldı, sonucu bildiricem.

Selizay vallahi sen benim enerji kaynağımsın yazılarını okudukça yüzümde gülümseme oluşuyor bizimki de avent i tutmadı belediyenin gönderdiği emziği de tutmadı illa ev yapımı emzik istiyor bunlar

Bendede aynı sorun var annem çalıştığı için çocuğa bakamiyor anneannem çok hevesli bebeğe bakmak için 1 saat uzaklıkta ama iş yerine ters yerde kayınvalidem çocuğa bakmak istemiyor. Martta ücretli izin hakkı bitiyor 6 ay ucretsiz kullanacağım izin bittikten sonra ne olacak bilmiyorum

Bizde de durumlar aynı canım. Biogaia kullanıyorduk ama o günde 1 defa veriliyor Eşim sab simplex aldı, günde 3 defa verildiği için daha verimli olur diye düşünüyorum.

Bizede doktor maflor verdi. 5 damla yazmış ama içeriğinde 3 kere 6 damla yazıyor duramadiginda bir kere daha veriyorum napiyim erkek çocukları gazlı olurmuş halini baya baya yaşıyorum

Merhaba kızlar dün dra gittik yine ciğerde boğazda kulakta bişey yok dedi ama burnu tıkanıyor. Yapısal tıkanıklık darlık olabilir diyor. arada öksürmeye başladı kusmuyordu hiç kusmaya başladı balgam çıkıyor. Kulak burun boğaza gittin mi git diyor antibiyotik verdi neden dedim. Öksürük şurubu veremeyiz diyor. Nasıl bişey anlamadım. Kulak Burun Boğaza da randevu yok özele gideceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…