• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Topuk kanı normal tarama testleri için. Bir sorun varsa arıyorlar. Dua edelim de sonuçlar için aranmayalım :)

Bırakır yakında mamayı canım

Allahım yardımcınız olsun canım neyi vardı bebeğinin? Umarım sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına.

Bizim de öyleydi önce sağlık ocağına gittik sonra hastaneye. Sağlık ocağına mutlaka vermelisiniz 2.topuk kanını. Aslında ordaki ebenin araması lazımdı neden aramadı ki? 2 çocuğumda da doğum yaptığım gün arandım ben 5.gün mutlaka getir diye.
Amin .zatürre teshisiyle yatmıstı burundan yuksek basınclı oksijen veriliyordu dun taburcu olabılır dediler bir anda fenalaşmış entübe edildi beslenemıyor artık

Canım benim dua edeceğim iyi olacak, entübe isim olarak korkutucu geliyor ama korkma, toparlamasına yardımcı olacak. İyi olacak miniğin sen güçlü ol lütfen
İnsallah.Evet onu entübe sekılde göreceğim bugun nasıl dayanacagım bilmiyorum ama o 18 günlük haliyle ne acılara katlanmaya calısıyor

Bugun kontrole gittik 8.gun ama dogum kilosunu yakalamamis oglum.Doktor anne sutune ilave nama deneyelim eger yerse sut az geliyordur bi test edelim dedi moralim cok bozuldu. 2 3 gundur zaten uyumuyo bu defa kendimi yetersiz hissstmeye basladim. Bakamiyorum besleyemiyorum diye. Agliyorum ara ara annemde gecicek kendini salma diyo ama bu annelik cok degisik bir hal ya
Gerçekten öyle 2 gün önce koltukları yumrukladım avaz avaz bağırdım yetemiyorum diye ama nerde okuduysam kime anlattıysam hepsi geçecek dedi inşallah geçecek bu günler canım

Kızlar lohusaların Duaları kabul olur derler lütfen deva ya dua edermisiniz artık elimden hiçbirşey gelmiyor delirmek üzereyim dün entübe edilmiş artık sütünüde içemiyor umutlarımı yitirdim .sanki hiç hamile kalmamıs doğurmamısım . Tek saglıkla yanımda olsaydı da uyumasaydım günlerce saatlerce memede kalsaydı
Ah benim minik kuşum. Bizde hastanede olunca sizi soramadım canım. Rabbim şifa versin inşallah, çok zor hastanede iyi olmasını beklemek ama yılmak yok kuzum, arada böyle olumsuz gerilemeler olsa bile mücadeleye devam. Kucağına alacaksın kokusunu doyasıya çekeceğin günlerde olacak. Rabbim sana ve bebeğine güç versin inşallah.
Kızlar hastaneden bize verdikleri kağıtlarda 5.gün 2.topuk kanı sağlık ocağına diyor. Ama biz 5.gün doğum yaptığım hastaneye gitmiştik ilk kontrolü için. Orada da almadılar topuk kanı. Ne olacak şimdi ben bunu şimdi farkettim 🤦🏻‍♀️
Canım hemen gidin bence sağlık ocağına. 8 ve 9.gün bile alınıyor kan, belki hala alınabilir.
bEn de cok korktum basta sinirlerim boşaldi krize girdim resmen.
eŞim götürdü sımdi topuk kani icin tekrar kan alacaklar.
Ikimizin de sonuclari iyi gelir insallah.
Cok gecmis olsun.
Allah razı olsun canım, deva bekleyen, iyi haber bekleyen herkesin duaları kabul olsun inşallah.
Kızlar 5.gün topuk kanı ve elinden kan aldılar. 2 saat sonra eşim gitti sonuçları almaya . Doktor troidin sınırda çıktı demiş. 15.gün tekrar gelin bakalım demiş. Tahlil sonucu falan da vermeniş eline. 2 saat sonra söylediğine göre topuk kanı sonucu değil de elinden aldıkları kanın sonucudur diye düşünüyorum. Topuk kanı için kan gün sonra arıyorlar arayan olmadı beni daha bugün bebeğim 8 günlük. Ayrıca 15.gün tekrar bakacak ama geç değil mi. İnternette araştırdığımdan beri çok kötüyüm kendimi toparlayamıyorum üzüntüden sütüm azaldı
15.gün arandım ben canım. Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Umarım kalbini ferahlatacak haberler alırsın, alırız🤲
Selizay Selizay
Kızlar 2 gündür ali çok huysuz. Gazı var, memede uyumak istiyor, memede uyuyunca yatağına yatırıyorum hemen uyanıyor. Tekrar meme tekrar yatak derken sabah zorla yatağında uyuttum, Beyaz gürültü açtım işe yaradı. Gaz damlasını da yeni almıştı rahatladı. Şimdi 2 saattir uyuyor beslenme zamanı geldi ama uyandırmak istemiyorum aynı şeyler olacak diye, ne yapacam bu kısır döngüde kaldım

Aynı şekildeyiz bugünhemşireye dedim. Tekrar uyutuncaya kadar beslenme saati geliyor ben napacağımı şaşırdım. Kilo alımı düşük mama takviyesini arttırdılar bu arada. 2 ya da 2.5 saate yakınsa besle uyutma diyo. 1.5 ya da 2 saatte uyuyor diyelim 1, 5 - 2 saat sonra kaldırmak gerekiyor bu durumda🤦‍♀️
Bugun kontrole gittik 8.gun ama dogum kilosunu yakalamamis oglum.Doktor anne sutune ilave nama deneyelim eger yerse sut az geliyordur bi test edelim dedi moralim cok bozuldu. 2 3 gundur zaten uyumuyo bu defa kendimi yetersiz hissstmeye basladim. Bakamiyorum besleyemiyorum diye. Agliyorum ara ara annemde gecicek kendini salma diyo ama bu annelik cok degisik bir hal ya
Valla kilo alımı günlük 10 gr düştü aynı dertten müzdaribim. Hastanede olunca hassas takip varda öyle biliyorum Allahtan. Ama kendimi yetersiz hissetme psikolojisi banada geldi 😟

Gerçekten öyle 2 gün önce koltukları yumrukladım avaz avaz bağırdım yetemiyorum diye ama nerde okuduysam kime anlattıysam hepsi geçecek dedi inşallah geçecek bu günler canım
Ay insallah ya boyle delirecek gibi oluyorum agliyo niye agliyo ben ne bicim anneyim anlamiyorum cocugun derdini diye dolaniyorum evde 😔😔

Ah benim minik kuşum. Bizde hastanede olunca sizi soramadım canım. Rabbim şifa versin inşallah, çok zor hastanede iyi olmasını beklemek ama yılmak yok kuzum, arada böyle olumsuz gerilemeler olsa bile mücadeleye devam. Kucağına alacaksın kokusunu doyasıya çekeceğin günlerde olacak. Rabbim sana ve bebeğine güç versin inşallah.

Canım hemen gidin bence sağlık ocağına. 8 ve 9.gün bile alınıyor kan, belki hala alınabilir.

Allah razı olsun canım, deva bekleyen, iyi haber bekleyen herkesin duaları kabul olsun inşallah.

15.gün arandım ben canım. Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Umarım kalbini ferahlatacak haberler alırsın, alırız🤲
Selizay Selizay
Kızlar 2 gündür ali çok huysuz. Gazı var, memede uyumak istiyor, memede uyuyunca yatağına yatırıyorum hemen uyanıyor. Tekrar meme tekrar yatak derken sabah zorla yatağında uyuttum, Beyaz gürültü açtım işe yaradı. Gaz damlasını da yeni almıştı rahatladı. Şimdi 2 saattir uyuyor beslenme zamanı geldi ama uyandırmak istemiyorum aynı şeyler olacak diye, ne yapacam bu kısır döngüde kaldım

Aynı şekildeyiz bugünhemşireye dedim. Tekrar uyutuncaya kadar beslenme saati geliyor ben napacağımı şaşırdım. Kilo alımı düşük mama takviyesini arttırdılar bu arada. 2 ya da 2.5 saate yakınsa besle uyutma diyo. 1.5 ya da 2 saatte uyuyor diyelim 1, 5 - 2 saat sonra kaldırmak gerekiyor bu durumda🤦‍♀️

Valla kilo alımı günlük 10 gr düştü aynı dertten müzdaribim. Hastanede olunca hassas takip varda öyle biliyorum Allahtan. Ama kendimi yetersiz hissetme psikolojisi banada geldi 😟
Amin insallah.okadar mucize geliyor ki eve gelecek olması.tüm şifa bekleyenlere acil şifalar versin Allahım aslana ve devaya da inşallah

Sol göğsüm tıkandı.bundan nefret ediyorum.oğlum emmezdi sağardım sürekli onda da 30-40 kere tıkanmıştır 2 sene içinde.bu sefer kızım emiyor tıkanmaz diyordum yine tıkandı.dünden beri açmaya çalışıyorum açamadım.çok huzursuz ediyor insanı

Kızlar lohusaların Duaları kabul olur derler lütfen deva ya dua edermisiniz artık elimden hiçbirşey gelmiyor delirmek üzereyim dün entübe edilmiş artık sütünüde içemiyor umutlarımı yitirdim .sanki hiç hamile kalmamıs doğurmamısım . Tek saglıkla yanımda olsaydı da uyumasaydım günlerce saatlerce memede kalsaydı
Allah tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲

Sol göğsüm tıkandı.bundan nefret ediyorum.oğlum emmezdi sağardım sürekli onda da 30-40 kere tıkanmıştır 2 sene içinde.bu sefer kızım emiyor tıkanmaz diyordum yine tıkandı.dünden beri açmaya çalışıyorum açamadım.çok huzursuz ediyor insanı
Aaa tıkanma nasıl oluyor, tıkanmaması için ne yapmak lazım bilelim?

Kizlar basiniz kalabalik ama zaman bulup okumak isteyen olursa diye ilistiriyorum

Benim de 6,5 çıktı. Ama benim tahlilde referans aralıkları üst sınır 4,5 yazıyor, anlamadım valla hastaneye göre değişiyor mu bu durum

Bir_Kucuk_Mars Bir_Kucuk_Mars doktorlar ne diyecek benimle de paylaş lütfen
Canım doktor tüm tsh ve kan değerlerinin normal olduğunu söyledi. İl sağlığı arayıp durumu bildireceklermiş. Böyle çıkmasına sebep belki hamileyken kullandığım troit ilacı olabilirmiş. Anne karnında bebek annenin değerlerini aldığı için çıkmış olabilir dediler. Arada baktırmaya gerek var mı dedim yok dediler. Ama ben aylık baktırırım kesin. Ayrıca tsh çıksa bile sorun edilecek bir şey yok tedavisi var. Rabbim benim gönlümü ferahlattı sizlerinden ferahlatsın inşallah. İhtiyacı olan birine hemen yardım edicem sadaka belayı önler derler.

Back