Ah benim minik kuşum. Bizde hastanede olunca sizi soramadım canım. Rabbim şifa versin inşallah, çok zor hastanede iyi olmasını beklemek ama yılmak yok kuzum, arada böyle olumsuz gerilemeler olsa bile mücadeleye devam. Kucağına alacaksın kokusunu doyasıya çekeceğin günlerde olacak. Rabbim sana ve bebeğine güç versin inşallah.
Canım hemen gidin bence sağlık ocağına. 8 ve 9.gün bile alınıyor kan, belki hala alınabilir.
Allah razı olsun canım, deva bekleyen, iyi haber bekleyen herkesin duaları kabul olsun inşallah.
15.gün arandım ben canım. Aynı duyguları paylaşıyoruz canım. Umarım kalbini ferahlatacak haberler alırsın, alırız
Selizay
Kızlar 2 gündür ali çok huysuz. Gazı var, memede uyumak istiyor, memede uyuyunca yatağına yatırıyorum hemen uyanıyor. Tekrar meme tekrar yatak derken sabah zorla yatağında uyuttum, Beyaz gürültü açtım işe yaradı. Gaz damlasını da yeni almıştı rahatladı. Şimdi 2 saattir uyuyor beslenme zamanı geldi ama uyandırmak istemiyorum aynı şeyler olacak diye, ne yapacam bu kısır döngüde kaldım Aynı şekildeyiz bugünhemşireye dedim. Tekrar uyutuncaya kadar beslenme saati geliyor ben napacağımı şaşırdım. Kilo alımı düşük mama takviyesini arttırdılar bu arada. 2 ya da 2.5 saate yakınsa besle uyutma diyo. 1.5 ya da 2 saatte uyuyor diyelim 1, 5 - 2 saat sonra kaldırmak gerekiyor bu durumda
Valla kilo alımı günlük 10 gr düştü aynı dertten müzdaribim. Hastanede olunca hassas takip varda öyle biliyorum Allahtan. Ama kendimi yetersiz hissetme psikolojisi banada geldi