• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
Pes etme cnm aynı durumları yaşadık şimdi 27 günlüğüz daha azaldı uyanmaması bezini aç değiş battaniyeye sarılı emzir giydirme bitince giydirirsin evin sıcaksa tabi

Ben emmeyince biberonlada verdik onun doyması daha önemli bence 60 cc veriyorum ili saatte memeyi almazsa ki biberon emdi diye memeyide almamazlık etmiyor yorulan anneler sağıp biberonlada verin diğer türlü insan yıpranıyor

Kızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
Canım ben birkaç gün saat başı uyandırdım emzirdim zor oldu ama şu an çok daha iyiyiz 2 saat uğraşıp uyandıramıyordum hiçbir şey kar etmiyordu ama saat başı uyandırdığım birkaç günün sonunda düzeldik dene istersen şu an hatta uyumama problemimiz var beyaz gürültü eşliğinde zorla uyutmaya çalışıyorum

Gerçekten ilgisizler ama haber vermeleri gerekliydi
Kesinlikle benim de canım çok sıkıldı bu duruma. Sizinki de ayrı can sıkıcı olmuş. İnşallah gerek olmaz bir daha almalarına benim kızım çok ağladı ilk topuk kanında 😔
Emzirirken bir uyaran ver demişti ebe bana. Bir ses ya da bir yerine dokunmak gibi. Uyumasını engellemek için

Bizde de düzen aynı 2 saatte 1 uyanıyor 5 ya da 10 dakika anca emiyor . Ama günde 12 bez değişiyoruz bence yeterli oluyor . O yüzden bez sayısına bak canım zaten mideleri küçük yeterli oluyordur

Selam kızlar Misako ben
Telefonum bozuldu bütün şifrelerim bilgilerim gitti hesabıma giriş yapamadım 🥲
Ayın 6 sında oğlumla kavuştuk planladığımız tarihten 1 hafta erken geldi doğumum başlamıştı acil sezaryen oldum 3200 kg doğdu yavrum tatlı telaşlar tabii anca kendime geliyorum sanki yıllar geçmiş gibi
Doğum yapan tüm anneler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bekleyen annemiz kaldıysa sağ sağlam kavuşsunlar inş

Kızlar biz doğumun ardından 5.gun çıktık hastaneden hergun bakıldı satılığa çıkmadı son gün yine yok ama sınırda dendi . Bugun 15gunluk oldular hala tenleri ve goz beyazlarında sarılık var kilo alıyorlar ama goturmeli miyim kontrole . Eve ebe geliyor camın önüne tutun gunde 4.5 kez dedi ama ciddi bisy olsa anlar miydi ki ?

Günaydın kızlar ,ben şimdi hem emziriyorum hem de destek olarak mama veriyorum , bebeğim biraz zayıf ve erken doğduğu için ememeden uyuyakaliyordu mamaya oyke başladık, şimdi güzel emiyor aslında ama az da olsa mama icmeden derin uykuya geçmiyor , mama icmeden doymayacak psikolojisi oluştu bende 😐 26 sında 1 aylık kontrolümüz var doktora soracağım ama benzer durum yaşayan var mı , oğlumda hiç mama vermiyordum ve emerek doyduguna hiç şüphem olmuyordu,bu sefer bir türlü emin olamıyorum 🤷
Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta midesini mi büyüttüm mamayla acaba diye düşünmeye başladım. Bugğn ne kadar emerse emsin sadece emzireceğim dedim kesintisiz 3 saatin üzerinde emzirince pes ettim yine mama verdim. 😔 Nasıl çözeceğim diye stres olmaya başladım.

Kızlar bebeğimin sarılığı 13 çıktı çok üzgünüm 2 gün sonra tekraR muayenem var. Eşimle aob kan uyuşmazlığımız olduğu için bebişimiz sarılığa çok yatkınmış. Sarılık sorununu kimler nasıl aştı yardımcı olur musunuz çok panik içindeyim. Sütüm yeterli şekilde var. Neler yaptınız bu süreçte 🥺

Canım üzülme biz 1 aylık olduk bizde durumlar hala aynı
Benimki de o yolda ilerliyor valla
Yok yavrum bizimkide ayni resmen derin uykuda.neler yapiyorum uyanmiyor emmeye gelince 3 5 dk da yine uykuya geciyo
Bugün biraz kötüyüm bu sebeple aglak haldeyim hep
Canım ben de çok ağladım mama verdim bi kaç kez uyuklarken içti en azından

Canım ben birkaç gün saat başı uyandırdım emzirdim zor oldu ama şu an çok daha iyiyiz 2 saat uğraşıp uyandıramıyordum hiçbir şey kar etmiyordu ama saat başı uyandırdığım birkaç günün sonunda düzeldik dene istersen şu an hatta uyumama problemimiz var beyaz gürültü eşliğinde zorla uyutmaya çalışıyorum
Denerim canım teşekkür ederim
Emzirirken bir uyaran ver demişti ebe bana. Bir ses ya da bir yerine dokunmak gibi. Uyumasını engellemek için
neler neler yapıyoruz vallahi neyse çabalamaya devam o zaman
Bizde de düzen aynı 2 saatte 1 uyanıyor 5 ya da 10 dakika anca emiyor . Ama günde 12 bez değişiyoruz bence yeterli oluyor . O yüzden bez sayısına bak canım zaten mideleri küçük yeterli oluyordur
bez sayısı iyi aslında troid sıkıntılı çıkınca belirtilerinde de bunları görünce insanın aklına herşey geliyor
Pes etme cnm aynı durumları yaşadık şimdi 27 günlüğüz daha azaldı uyanmaması bezini aç değiş battaniyeye sarılı emzir giydirme bitince giydirirsin evin sıcaksa tabi
Ay annem hayatta izin vermez 🤦‍♀️

Kızlar bebeğimin sarılığı 13 çıktı çok üzgünüm 2 gün sonra tekraR muayenem var. Eşimle aob kan uyuşmazlığımız olduğu için bebişimiz sarılığa çok yatkınmış. Sarılık sorununu kimler nasıl aştı yardımcı olur musunuz çok panik içindeyim. Sütüm yeterli şekilde var. Neler yaptınız bu süreçte 🥺
Bizim de 6. Gün 13,5 çıktı canım ama doktor önemsemedi fakat içim rahat değildi tabi saat başı kaldırıp emzirdim vermedim ama mama da verebilirsin önemli olan sık beslenmesi sizde atlatırsınız

Daha bugün kontrolden geldik canım.cuma günü 14 dü.pazar 17 oldu kanda pazartesi 18.doktor yatıralım dedi biz yarın tekrar bakın diyip sabaha kadar artık asla vermem dediğim biberonu verdim.2 saatte bir 60 cc besledim sabaha kadar.biberonla olunca daha çok yiyor.yedikçe çiş kaka arttı.artınca sarılığı atıyor dışkıyla.birde evde tarttım kilo da almış.bugün kontrolde değeri düşmüştü kilo da alınca yatırmaya gerek kalmadı.doktor 2 saatte bir 15 er dakika iki memeyi de ver arkasından da yiyebildiği kadar mama ver dedi.Cuma tekrar bakacak.besleyebildiğin kadar besle canım sarılığı öyle aşarsınız

Back