- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #34.001
Anladim canm cok saol,ablana sorarmisin kac saatte vermis acabaHastane aptamilin sıvı mamalarından verdi, 15 cc ılıtıp verdik. Ama ablam ilgilendiği için o gün sıklığını hatırlamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim canm cok saol,ablana sorarmisin kac saatte vermis acabaHastane aptamilin sıvı mamalarından verdi, 15 cc ılıtıp verdik. Ama ablam ilgilendiği için o gün sıklığını hatırlamıyorum.
15 cc le başlamışlar canım. İki saatte bir.Anladim canm cok saol,ablana sorarmisin kac saatte vermis acaba
.Biz yasiyoruz ne yapsam durmuyor gaz damlasida işe yariyor mu bilmiyorum memede bile agliyor emmiyor cok zor
Pes etme cnm aynı durumları yaşadık şimdi 27 günlüğüz daha azaldı uyanmaması bezini aç değiş battaniyeye sarılı emzir giydirme bitince giydirirsin evin sıcaksa tabiKızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
Canım ben birkaç gün saat başı uyandırdım emzirdim zor oldu ama şu an çok daha iyiyiz 2 saat uğraşıp uyandıramıyordum hiçbir şey kar etmiyordu ama saat başı uyandırdığım birkaç günün sonunda düzeldik dene istersen şu an hatta uyumama problemimiz var beyaz gürültü eşliğinde zorla uyutmaya çalışıyorumKızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
Kesinlikle benim de canım çok sıkıldı bu duruma. Sizinki de ayrı can sıkıcı olmuş. İnşallah gerek olmaz bir daha almalarına benim kızım çok ağladı ilk topuk kanındaGerçekten ilgisizler ama haber vermeleri gerekliydi
Emzirirken bir uyaran ver demişti ebe bana. Bir ses ya da bir yerine dokunmak gibi. Uyumasını engellemek içinKızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
Bizde de düzen aynı 2 saatte 1 uyanıyor 5 ya da 10 dakika anca emiyor . Ama günde 12 bez değişiyoruz bence yeterli oluyor . O yüzden bez sayısına bak canım zaten mideleri küçük yeterli oluyordurKızlar bebeğim 8 günlük hala uyandırmakta zorluk çekiyorum.2 saatte bir emzirmek için o kadar çok uğraşıyorum ki topuğuna burnuna dokunmak fayda etmiyor. Tek çare altını açmak onda da uyansa bile memede 10 dk bile olmadan geri uyuyor. 8 günlük oldu. Bi anormallik mi var artık gücüm tükeniyor
2.gunde Her emzirmeden sonra 50 cc verdikKızlar bana acil yardim edin,ilk dogdugunda kac saatte bir nekadar mama vermek lagzim
Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta midesini mi büyüttüm mamayla acaba diye düşünmeye başladım. Bugğn ne kadar emerse emsin sadece emzireceğim dedim kesintisiz 3 saatin üzerinde emzirince pes ettim yine mama verdim. Nasıl çözeceğim diye stres olmaya başladım.Günaydın kızlar ,ben şimdi hem emziriyorum hem de destek olarak mama veriyorum , bebeğim biraz zayıf ve erken doğduğu için ememeden uyuyakaliyordu mamaya oyke başladık, şimdi güzel emiyor aslında ama az da olsa mama icmeden derin uykuya geçmiyor , mama icmeden doymayacak psikolojisi oluştu bende 26 sında 1 aylık kontrolümüz var doktora soracağım ama benzer durum yaşayan var mı , oğlumda hiç mama vermiyordum ve emerek doyduguna hiç şüphem olmuyordu,bu sefer bir türlü emin olamıyorum
Ben, 38+6 ancak hiçbir belirti dahi yokKızlar hâlâ doğuramayan var mı benim gibi 39+2 olduk açılma yok
Benimki de o yolda ilerliyor vallaCanım üzülme biz 1 aylık olduk bizde durumlar hala aynı
Canım ben de çok ağladım mama verdim bi kaç kez uyuklarken içti en azındanYok yavrum bizimkide ayni resmen derin uykuda.neler yapiyorum uyanmiyor emmeye gelince 3 5 dk da yine uykuya geciyo
Bugün biraz kötüyüm bu sebeple aglak haldeyim hep
Denerim canım teşekkür ederimCanım ben birkaç gün saat başı uyandırdım emzirdim zor oldu ama şu an çok daha iyiyiz 2 saat uğraşıp uyandıramıyordum hiçbir şey kar etmiyordu ama saat başı uyandırdığım birkaç günün sonunda düzeldik dene istersen şu an hatta uyumama problemimiz var beyaz gürültü eşliğinde zorla uyutmaya çalışıyorum
neler neler yapıyoruz vallahi neyse çabalamaya devam o zamanEmzirirken bir uyaran ver demişti ebe bana. Bir ses ya da bir yerine dokunmak gibi. Uyumasını engellemek için
bez sayısı iyi aslında troid sıkıntılı çıkınca belirtilerinde de bunları görünce insanın aklına herşey geliyorBizde de düzen aynı 2 saatte 1 uyanıyor 5 ya da 10 dakika anca emiyor . Ama günde 12 bez değişiyoruz bence yeterli oluyor . O yüzden bez sayısına bak canım zaten mideleri küçük yeterli oluyordur
Ay annem hayatta izin vermezPes etme cnm aynı durumları yaşadık şimdi 27 günlüğüz daha azaldı uyanmaması bezini aç değiş battaniyeye sarılı emzir giydirme bitince giydirirsin evin sıcaksa tabi
Bizim de 6. Gün 13,5 çıktı canım ama doktor önemsemedi fakat içim rahat değildi tabi saat başı kaldırıp emzirdim vermedim ama mama da verebilirsin önemli olan sık beslenmesi sizde atlatırsınızKızlar bebeğimin sarılığı 13 çıktı çok üzgünüm 2 gün sonra tekraR muayenem var. Eşimle aob kan uyuşmazlığımız olduğu için bebişimiz sarılığa çok yatkınmış. Sarılık sorununu kimler nasıl aştı yardımcı olur musunuz çok panik içindeyim. Sütüm yeterli şekilde var. Neler yaptınız bu süreçte
Dokununca acıyorsa tıkanmıştır.bastırınca böyle sert sert oluyorBenimde göğsüm taş gibi ve böyle içi beze gibi birşeyler olmuş tıkanma mi bu?
Peki canm saol,kac saatte bir 50 verdinz2.gunde Her emzirmeden sonra 50 cc verdik
Daha bugün kontrolden geldik canım.cuma günü 14 dü.pazar 17 oldu kanda pazartesi 18.doktor yatıralım dedi biz yarın tekrar bakın diyip sabaha kadar artık asla vermem dediğim biberonu verdim.2 saatte bir 60 cc besledim sabaha kadar.biberonla olunca daha çok yiyor.yedikçe çiş kaka arttı.artınca sarılığı atıyor dışkıyla.birde evde tarttım kilo da almış.bugün kontrolde değeri düşmüştü kilo da alınca yatırmaya gerek kalmadı.doktor 2 saatte bir 15 er dakika iki memeyi de ver arkasından da yiyebildiği kadar mama ver dedi.Cuma tekrar bakacak.besleyebildiğin kadar besle canım sarılığı öyle aşarsınızKızlar bebeğimin sarılığı 13 çıktı çok üzgünüm 2 gün sonra tekraR muayenem var. Eşimle aob kan uyuşmazlığımız olduğu için bebişimiz sarılığa çok yatkınmış. Sarılık sorununu kimler nasıl aştı yardımcı olur musunuz çok panik içindeyim. Sütüm yeterli şekilde var. Neler yaptınız bu süreçte