- 1 Mayıs 2021
- 684
- 452
- 33
- 26
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.361
Günaydın cnm haftalarimz aynı sende karın ağrısı faln oluyormu gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi...Birde doğum tarihin belli oldumuCok zor oluyor ama uyandirman lazim canim burnunu sk ayaklarini gdkla sk sarilik olabilir
Sağlıkla kucağına al canım haberlerini bekliyoruzKizlarrr gece 4 gibi suyum geldi hastaneye yatış yaptik 2 cm açıklık varmış. Dua edin de sag salim kavuşalım bebegimize
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsünGünaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik
Ben de hazirandan beri evdeyim nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum olaydan çok uzaklaştım o yüzden çok doğalSenin minik ne zaman geliyor sen nasılsın görüşemedik canım ücretsizi bitirdim okula başlayınca biraz feleğim şaşmış olabilir
Her sabah oh bu gece de doğurmadım diye rahatlamış vaziyette uyanıyorumDogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlât olsunKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Dogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom
Sağlıkla kucağına al canım haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsün
Koca bebeğin de kalksın yardım etsin sana
HahahahYok valla hala uyuyor, neyse ki annem gelecek birazdan. Boşa dememişler ağlarsa anam ağlar, gerisi ninja kaplumbağalar
Dur daha ben varım sıradaDogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom
Ben de tam tersi '' öf bu gece de mi doğuramadım '' diyen uyanıyorumHer sabah oh bu gece de doğurmadım diye rahatlamış vaziyette uyanıyorum
38 e gelsem bende öyle hissederdim büyük ihtimalleDur daha ben varım sıradadayanamıcam artık :+
Ben de tam tersi '' öf bu gece de mi doğuramadım '' diyen uyanıyorum
Gunaydin canim.Gaz sancisi gbi degilde adet agrisi gbi oluyor.Birde egilip kalkinca acayip bi baski oluo arkamdan cikacakmis gbi.Bide karnim migde kismim bosalmis gobek deligimn etrafi sip sivri duruo.Benim normal dogum canim oyuzden belli degil senin?Günaydın cnm haftalarimz aynı sende karın ağrısı faln oluyormu gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi...Birde doğum tarihin belli oldumu
Bendede tam tersi artik dogurmak istiyorumHer sabah oh bu gece de doğurmadım diye rahatlamış vaziyette uyanıyorum
Bedelli hamilelik gelmeliBence 38den sonra dopmalı bebekler 40 41 çok uzun
Benim suni sancim adet agrisi gbi gelio gecio gelio ve her geldiginde biraz daha artmis oluyor.Birde artik son anlarda bacaklarimin ust kismi yanio gbi oluodu belki yardmci olur sanada.Ayy aynı bendünden beri sancı çekiyorum ama karın ağrısı mı bağırsak sıkışması gibi mi yoksa doğum belirtisi mi bilmiyorum
Rabbim saglicakla dogurmayi nasip etsin kalanlarimizaDur daha ben varım sıradadayanamıcam artık :+
Ben de tam tersi '' öf bu gece de mi doğuramadım '' diyen uyanıyorum
Evde 2 tane çocuk da olunca halısın canım benim ilk bebek onun rahatlığı çok ama annenle baban sonuçta hiç utanma onlar seve seve yapıyorlardır benim tek korkum küveze girmesin bebek en azından 38 i tamamlasın istiyorum kaç hafta oldu gideli eğer dayanamıyorsan git tabi durmaBendede tam tersi artik dogurmak istiyorumhem sabirsizliktan hem rahat degilim hem cocuklar var annem gelip islerimi yapio nere gitsem babam arabayla gotruyor utaniorum artik Hayirli zamanda gelirler İnsallah.Ayin 13une randevu buldum duramiorum cuma gitsemmi acaba die dsnuorum kndimi zor tutuorum
Doğuranlara özenip kontrole gittim bugün dedim belki doğururum hiç öyle bi niyeti yok sıpamın ne sancım var ne bişeyDogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?