• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlarrr gece 4 gibi suyum geldi hastaneye yatış yaptik 2 cm açıklık varmış. Dua edin de sag salim kavuşalım bebegimize
Sağlıkla kucağına al canım haberlerini bekliyoruz🙏
Günaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik😄
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsün 😍
Koca bebeğin de kalksın yardım etsin sana😂

Senin minik ne zaman geliyor sen nasılsın görüşemedik canım ücretsizi bitirdim okula başlayınca biraz feleğim şaşmış olabilir 😅
Ben de hazirandan beri evdeyim nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum olaydan çok uzaklaştım o yüzden çok doğal😂 benim daha belli değil canım ama büyük ihtimalle haftaya gelir bebek cuma günü Sezeryan için gün alacağız normal yaparız dedi doktorum baştan öyle olunca gün almamıştık ama vazgeçtim yok yapamayacağım😅

Sağlıkla kucağına al canım haberlerini bekliyoruz🙏

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsün 😍
Koca bebeğin de kalksın yardım etsin sana😂

Yok valla hala uyuyor, neyse ki annem gelecek birazdan. Boşa dememişler ağlarsa anam ağlar, gerisi ninja kaplumbağalar😄😄😄

Yok valla hala uyuyor, neyse ki annem gelecek birazdan. Boşa dememişler ağlarsa anam ağlar, gerisi ninja kaplumbağalar😄😄😄
Hahahah😂😂😂 benimki de artık çok yoruldum diye kendini sağa sola atar ama annem kalacak yanımda da görmeyeceğim o hallerini😅 bebek kaç kilo doğdu bu arada gelişimi öndeydi diye hatırlıyorum son ultrasonla ne kadar fark oldu

Günaydın cnm haftalarimz aynı sende karın ağrısı faln oluyormu gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi...Birde doğum tarihin belli oldumu😉
Gunaydin canim.Gaz sancisi gbi degilde adet agrisi gbi oluyor.Birde egilip kalkinca acayip bi baski oluo arkamdan cikacakmis gbi.Bide karnim migde kismim bosalmis gobek deligimn etrafi sip sivri duruo.Benim normal dogum canim oyuzden belli degil senin?

Her sabah oh bu gece de doğurmadım diye rahatlamış vaziyette uyanıyorum😂
Bendede tam tersi artik dogurmak istiyorum 🙂hem sabirsizliktan hem rahat degilim hem cocuklar var annem gelip islerimi yapio nere gitsem babam arabayla gotruyor utaniorum artik 🙂Hayirli zamanda gelirler İnsallah.Ayin 13une randevu buldum duramiorum cuma gitsemmi acaba die dsnuorum kndimi zor tutuorum 😃

Ayy aynı ben 😃 dünden beri sancı çekiyorum ama karın ağrısı mı bağırsak sıkışması gibi mi yoksa doğum belirtisi mi bilmiyorum
Benim suni sancim adet agrisi gbi gelio gecio gelio ve her geldiginde biraz daha artmis oluyor.Birde artik son anlarda bacaklarimin ust kismi yanio gbi oluodu belki yardmci olur sanada.

Bendede tam tersi artik dogurmak istiyorum 🙂hem sabirsizliktan hem rahat degilim hem cocuklar var annem gelip islerimi yapio nere gitsem babam arabayla gotruyor utaniorum artik 🙂Hayirli zamanda gelirler İnsallah.Ayin 13une randevu buldum duramiorum cuma gitsemmi acaba die dsnuorum kndimi zor tutuorum 😃
Evde 2 tane çocuk da olunca halısın canım benim ilk bebek onun rahatlığı çok ama annenle baban sonuçta hiç utanma onlar seve seve yapıyorlardır benim tek korkum küveze girmesin bebek en azından 38 i tamamlasın istiyorum kaç hafta oldu gideli eğer dayanamıyorsan git tabi durma 🤭

Dogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom 🤣🤣
Doğuranlara özenip kontrole gittim bugün dedim belki doğururum hiç öyle bi niyeti yok sıpamın ne sancım var ne bişey😂

Herkese merhaba arkadaslar dün gece 3.30da dogum yaptim ebe suyumu patlatti bebek bi türlu asagi inmedi baski yaparak müdahale ettiler cok canim yandi zor cıktigi içinde iceriden cok yirtilmam oldu maalesef bir süru dikişim ve suanda kanamam var ama allahima sükur oglumu kucagima aldim 3350 kg dogdu😇

Back