2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bnm sezeryan cnm Allah nasip ederse ayın 16 di.

Cok gecmis olsun, umarim çabucak toparlanırsın. oglunla gecireceginiz guzel günlerinizi dusun Allah anali babali saglikli buyutsun evladini.

Tebrikler canım. Doğum sonrası da güzel gidiyor senin için. Emzirmişsin yürümüşsün her geçen gün daha da güzelleşsin ve kolaylaşsın

Dogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom
Ben de dün gece rüyamda iki kere doğurdum dün grup bebekleri çok hareketli ve gelmeye hevesliydi etkilendim herhalde. Bir de uyandım rüyamda doğurmuşum diye kalktım bir evi turladım. Yattım bir daha doğurdum. Neyse ki sabah oldu doğurma seanslarına ara verip bugün gelen ve gelecek bebelerimizi tebrik etmek için sıraya girdim

Hiç böyle şeylere takılma bence.. sonuçta onlar dede ve anneanne olarak zevkle keyifle yanında olmalı.. bir gün ihtiyaçları olsa sen çocukları olarak onlara destek olacağın gibi şimdi de onlar senin destekçin.. bebeğin de en doğru zamanda sağlıkla gelecek ailenize katılacak

Tebrikler Canım. Bir an önce tamamen iyileşirsin umarım. Bundan sonra bebeğinle geçen her an senin için ilaç olsun

Selamlar, yarın sabah sekizde sezaryen olacağım. Bebiş kızın göbeği büyümüyor maalesef 2.500 gram gözüküyor. bir de nst’de de doktorun çok istediği sonuçlar çıkmadı. Kalp atışı yavaşlayıp sonra toparlıyor. İnşallah sorunsuz kucağıma almak nasip olur. Dua ederseniz sevinirim.

Sağlıcakla gelsin inşallah canım ben bi de pandemi vs 2 buçuk yıldır evdeydim ciddi zorlandım dönünce ama iyi kötü adapte oldum gibi artık

Benim sancım dünden beri aynı ne artıyo ne azalıyo adet başlangıç sancısı çekiyorum , artması mi gerek yoksa normal mi

Kızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Canım gözün aydın. Uyanmama durumları çok fena dün gece ağlattı beni bizim kız. Asla ama asla uyanmıyor emmek için neler yapıyorum ama ıhıh daha 10 günlük ama sözünü geçiriyor resmen
Kızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım

Gözünüz aydın kızlarrrr

Kızını yarın sağlıkla kucağına alırsın umarım. Kolay bir doğum olsun ve tüm endişelerin son bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…