• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynııııı😂 çatı muayenesini sordu ya. Ne olduğunu da bilmiyodu benden duydu ben tam sorcam hocam çatı muayenesi ne zaman dedi ben ve doktor şok😂 çıktık doktorun yanından diyorum ne biliyo musun çatı muayenesi yoo diyor ölür müsün öldürür müsün ya

Bak işte bunlar bizim için fragman Bir de çocuk doğduğunda hallerini görmek lazım 😁😁😁 güzel komedi filmi çıkar bizim kocalardan 🤣🤣🤣

Bu benim kayınvalidem 😂 hamileliğimde midem yanıyoo dedim midesi yandı dksında 😛 ayağım ödem oldu dedim ayağını açtı gösterdi hemen gözümün önüne geldi şimdi yine o anlar 😀
Ay bu da daha değişik bir versiyonmuş. Harikayım şu evi baştan aşağı temizleyip beş çeşit yemek yapasım var demelisin 😂

Benim eltim eşim için 10ununcuyu büyütüyor 11.ye hamile herhalde diyor 🤣 banada bol bol sabır diliyor 🤣🤣 insanın her konuda Fikri olur mu ki 😁😁😁 anestezi doktoruyla konuşacağız hangi yöntemi öneriyorsunuz dedi adama 😁😁 çıkınca da sen neden konuşmadın diyor Ben de diyorum fırsat mı verdin🤣🤣 Bu dönem yemin ediyorum diliyle bitirdi beni 🤣🤣🤣
Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mı 😂

Çok tesekkurederim hepinize arkadadlar ilk dogum bukadar zorlanacagimi düsunmemistim hic belkide devletinde etkisi oldu insallah biran önce gelir artik oglum🙏
Bir an önce sağlıkla gelsin. Ama çoğu bitti azı kaldı senin için. Tüm ağrıları çekmen yorucu olmalı ama doğduğu anda yorgunluklar acılar hepsi geçecek. Harika bir kavuşma olsun sizin için 💕💕

Eşini, çocuğunu kime, hangi yöntemi benimsemiş bir doktora emanet edeceğini öğrenmek istemiş fena mı 😂

Yemin ediyorum ki doktoru bile bıktırdı 🤣🤣 sorduğu sorulardan biri de şu belden uyuşursak eşimin belinde sıkıntı var onu tetikler misiniz gibi bir soru sordu doktor bile bana baka kaldı 😁😁😁 birlikte doktora gittiğimizde çok evlere şenlik diyaloglarımız oluyor 😁😁 doktorla pazarlık yaptığı falan bile oluyor 🤣🤣🤣

Yemin ediyorum ki doktoru bile bıktırdı 🤣🤣 sorduğu sorulardan biri de şu belden uyuşursak eşimin belinde sıkıntı var onu tetikler misiniz gibi bir soru sordu doktor bile bana baka kaldı 😁😁😁 birlikte doktora gittiğimizde çok evlere şenlik diyaloglarımız oluyor 😁😁 doktorla pazarlık yaptığı falan bile oluyor 🤣🤣🤣
Doktora sosyal ortamında isim vermeden anlatacağı hikayeler veriyorsunuz 🤣🤣🤣

Kızlar hayırlısıyla 12 Aralık’ta sezaryen olacağım. Gelenlere vermek için ufak hediye kutuları hazırlamayı düşündüm. Ham bez kese yaptıracaktım isimli ama biraz tuzlu geldi fiyatı. Ben de karton kutu yapmaya karar verdim el geçmeli falan. İçinde tek içimlik Türk kahvesi, küçük çikolatalar (2-3 adet), örme anahtarlık, kolonya olacak. Kart da bastırıyorum oğlumun ağzından :) kutunun içinde olacak notumuz da. Bir de sticker yaptıracağım kutunun dışı için. Sizce iyi mi başka ne önerirsiniz? Kutu içi çok mu boş olmuş?

Back