• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Patır patır geliyor bebekler bizimkiler hala dursun olduğu yerde 😂 Gözün aydın sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun 🙏🏻💐

Rahat ve keyifli bir doğum olsun.. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın ve keyifle evinize döneceksiniz 💕
Günaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik😄

Arkadaşlar sancı adet ağrısı gibi gelir demişti doktorum. Bugünde kontrolüm vardı aslında bir şey çıkmadı ama sol tarafimda bir ağrı şuan bir saattir geçmiyo adet ağrısı gibi değil sanki nefes alıp verirken oluyo derin nefes alsam geçiyo gibi ama sonra yine oluyo sancı bu şekilde başlar mi?
Belden gelir canım doğum sancısı
Maalesef devlet hastanesindeyim epidural yokmus sezeryana dönelim dayanamiuorim dedim doktor yok sabahi beklemek zorindayiz sediler
Canım doğurdun mu ne dırumdasın? En son 8cm demişsin muhtemelen doğurmuşsundur ama diğer arkadaşlar için yazayım. Kızlar sancı geldikçe mutlaka yere çömelin ve o şekil karşılayın sancılsrınızı. Açılmanıza çok faydasıs olan bi hareket.

Ayy iyi ki öyle bi yetenekleri yok , ne nazları çekilir ne kaprisleri 😃
İcimi okudun valla hatta bizden az sknti cekseler bile bizden cok cekiomus gibi hareket ederler yumurtaya yatmis gibi yerlerinden kalkmazlar.Benimki.hamile degilken bole bide hamile olsa kimse yerinden kaldiramaz 🤣🤣

Herkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
Her ebenin taktigimi farkli anlamadim ki ben 4 cmle girmistim suni verdiler suyumuda patlattilar sonrada ikinma gelince bebek iyice inince dogurtmuslardi.Sende suan dogurmussundur sanirim canim Rabbim sana ve bebegine saglik versin 🥰

Back