- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.341
Gözün aydınKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Saglikla buyusun Ali bebekKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Patır patır geliyor bebekler bizimkiler hala dursun olduğu yerdeKızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Gözün Aydın canım sağlıkla büyüsün minik beyKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Geçmiş olsun Canım. Sağlıklı huzurlu upuzun bir ömrünüz olsun beraber geçireceğinizKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Tebrikler canım ve geçmiş olsun. Bundan sonrası sağlıklı keyifli bir hayat olsun sizin içinKızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Cok sevindim iyi olmanizaKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesinKizlarrr gece 4 gibi suyum geldi hastaneye yatış yaptik 2 cm açıklık varmış. Dua edin de sag salim kavuşalım bebegimize
Gözün aydın cancağzım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Senin minik ne zaman geliyor sen nasılsın görüşemedik canım ücretsizi bitirdim okula başlayınca biraz feleğim şaşmış olabilirGözün Aydın canım sağlıkla büyüsün minik bey
Günaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komikRahat ve keyifli bir doğum olsun.. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın ve keyifle evinize döneceksiniz
Bol bol emziirrKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Belden gelir canım doğum sancısıArkadaşlar sancı adet ağrısı gibi gelir demişti doktorum. Bugünde kontrolüm vardı aslında bir şey çıkmadı ama sol tarafimda bir ağrı şuan bir saattir geçmiyo adet ağrısı gibi değil sanki nefes alıp verirken oluyo derin nefes alsam geçiyo gibi ama sonra yine oluyo sancı bu şekilde başlar mi?
Canım doğurdun mu ne dırumdasın? En son 8cm demişsin muhtemelen doğurmuşsundur ama diğer arkadaşlar için yazayım. Kızlar sancı geldikçe mutlaka yere çömelin ve o şekil karşılayın sancılsrınızı. Açılmanıza çok faydasıs olan bi hareket.Maalesef devlet hastanesindeyim epidural yokmus sezeryana dönelim dayanamiuorim dedim doktor yok sabahi beklemek zorindayiz sediler
İcimi okudun valla hatta bizden az sknti cekseler bile bizden cok cekiomus gibi hareket ederler yumurtaya yatmis gibi yerlerinden kalkmazlar.Benimki.hamile degilken bole bide hamile olsa kimse yerinden kaldiramazAyy iyi ki öyle bi yetenekleri yok , ne nazları çekilir ne kaprisleri
Cok zor oluyor ama uyandirman lazim canim burnunu sk ayaklarini gdkla sk sarilik olabilirKızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Her ebenin taktigimi farkli anlamadim ki ben 4 cmle girmistim suni verdiler suyumuda patlattilar sonrada ikinma gelince bebek iyice inince dogurtmuslardi.Sende suan dogurmussundur sanirim canim Rabbim sana ve bebegine saglik versinHerkese tesekkurederim 8cm olmus acilma ama hala su gelmedi ve bekletiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?