• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gunaydin canim.Gaz sancisi gbi degilde adet agrisi gbi oluyor.Birde egilip kalkinca acayip bi baski oluo arkamdan cikacakmis gbi.Bide karnim migde kismim bosalmis gobek deligimn etrafi sip sivri duruo.Benim normal dogum canim oyuzden belli degil senin?
Bnm sezeryan cnm Allah nasip ederse ayın 16 di.

Herkese merhaba arkadaslar dün gece 3.30da dogum yaptim ebe suyumu patlatti bebek bi türlu asagi inmedi baski yaparak müdahale ettiler cok canim yandi zor cıktigi içinde iceriden cok yirtilmam oldu maalesef bir süru dikişim ve suanda kanamam var ama allahima sükur oglumu kucagima aldim 3350 kg dogdu😇
Cok gecmis olsun, umarim çabucak toparlanırsın. oglunla gecireceginiz guzel günlerinizi dusun;) Allah anali babali saglikli buyutsun evladini.

Günaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik😄
Tebrikler canım. Doğum sonrası da güzel gidiyor senin için. Emzirmişsin yürümüşsün her geçen gün daha da güzelleşsin ve kolaylaşsın 😍

Dogum yapan arkadaslari gordukce aha suyum geldi aha sancim var doguruom herlde deyip deyip duruom 🤣🤣
Ben de dün gece rüyamda iki kere doğurdum 😂 dün grup bebekleri çok hareketli ve gelmeye hevesliydi etkilendim herhalde. Bir de uyandım rüyamda doğurmuşum diye kalktım bir evi turladım. Yattım bir daha doğurdum. Neyse ki sabah oldu doğurma seanslarına ara verip bugün gelen ve gelecek bebelerimizi tebrik etmek için sıraya girdim 😍

Bendede tam tersi artik dogurmak istiyorum 🙂hem sabirsizliktan hem rahat degilim hem cocuklar var annem gelip islerimi yapio nere gitsem babam arabayla gotruyor utaniorum artik 🙂Hayirli zamanda gelirler İnsallah.Ayin 13une randevu buldum duramiorum cuma gitsemmi acaba die dsnuorum kndimi zor tutuorum 😃
Hiç böyle şeylere takılma bence.. sonuçta onlar dede ve anneanne olarak zevkle keyifle yanında olmalı.. bir gün ihtiyaçları olsa sen çocukları olarak onlara destek olacağın gibi şimdi de onlar senin destekçin.. bebeğin de en doğru zamanda sağlıkla gelecek ailenize katılacak 💕

Herkese merhaba arkadaslar dün gece 3.30da dogum yaptim ebe suyumu patlatti bebek bi türlu asagi inmedi baski yaparak müdahale ettiler cok canim yandi zor cıktigi içinde iceriden cok yirtilmam oldu maalesef bir süru dikişim ve suanda kanamam var ama allahima sükur oglumu kucagima aldim 3350 kg dogdu😇
Tebrikler Canım. Bir an önce tamamen iyileşirsin umarım. Bundan sonra bebeğinle geçen her an senin için ilaç olsun 😍

Selamlar, yarın sabah sekizde sezaryen olacağım. Bebiş kızın göbeği büyümüyor maalesef 2.500 gram gözüküyor. bir de nst’de de doktorun çok istediği sonuçlar çıkmadı. Kalp atışı yavaşlayıp sonra toparlıyor. İnşallah sorunsuz kucağıma almak nasip olur. Dua ederseniz sevinirim.

Ben de hazirandan beri evdeyim nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum olaydan çok uzaklaştım o yüzden çok doğal😂 benim daha belli değil canım ama büyük ihtimalle haftaya gelir bebek cuma günü Sezeryan için gün alacağız normal yaparız dedi doktorum baştan öyle olunca gün almamıştık ama vazgeçtim yok yapamayacağım😅
Sağlıcakla gelsin inşallah canım ben bi de pandemi vs 2 buçuk yıldır evdeydim ciddi zorlandım dönünce ama iyi kötü adapte oldum gibi artık

Kızlar tüm mesajlara bakamadım. Bebek de ben de iyiyiz. Benim biraz ağrım var. Bebek sürekli uyuyor, uyandıramıyom emzirmek için. Durumlar böyle
Canım gözün aydın. Uyanmama durumları çok fena dün gece ağlattı beni bizim kız. Asla ama asla uyanmıyor emmek için neler yapıyorum ama ıhıh daha 10 günlük ama sözünü geçiriyor resmen
Kızlar ben doğum yaptım 3 gün oldu 37+6 da sezeryan ile doğdu ikimiz de iyiyiz vakit bulduğumda ayrıntıyla yazacağım
Günaydın arkadaşlar, 38+1de oğlumuz dünyaya geldi. Sezeryan oldum. Hiç ağrım yok diyemem ama dayanılmayacak acılar içinde de değilim şu an. 3 kez koridorlarda yürüdüm doğumdan sonra, yataktan kalkmak en zor kısmı açıkçası yürürken ya da yatarken ağrım yok. Ama inerken yaptığım hareket ağrılı. Sondayı spinal yapıldıktan sonra taktılar, çıkardıklarında da hala uyuşuktum çok az bi his oldu. Zorlamadı. Bebeğimizi iki kez emzirdim. Emdi uyudu, uyandırdım emdi. Şimdi tekrar uyuyor. Kan uyuşmazlığımız vardı, bebek pozitif doğdu. O yuzden tekrar uyuşmazlık iğnesi olacağım. Durum şimdilik bu şekilde, ben 7dk falan uyuyabildim toplamda eşim sanki doğumdan çıkan o gibi baygın uyuyor. Çok komik😄

Gözünüz aydın kızlarrrr

Selamlar, yarın sabah sekizde sezaryen olacağım. Bebiş kızın göbeği büyümüyor maalesef 2.500 gram gözüküyor. bir de nst’de de doktorun çok istediği sonuçlar çıkmadı. Kalp atışı yavaşlayıp sonra toparlıyor. İnşallah sorunsuz kucağıma almak nasip olur. Dua ederseniz sevinirim.
Kızını yarın sağlıkla kucağına alırsın umarım. Kolay bir doğum olsun ve tüm endişelerin son bulsun

Back