2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

25 Ekim iki gün gecikbce test yaptım idrarda öğrendim sonra beş gün gecikmeyle de.kan verdim. Sizi çok iyi anlıyorum ins hayırlısıyla kucağınıza alirsiniz
Bende 2 gün gecikmeyle idrarda öğrendim testiniz nasıl çıkmıştı benim epey koyu çıktı hemen belirdi. Bugünde kamin vereceğim gecikmenin 5. Günü.. sizin ilk beta değeriniz kaç çıkmıştı.

Benim yüksek çıktı neden öyle yüksek çıktı bilmiyorum ama 2741

1850 elhamdülillah keseme perşembe gidicem inşallah çarşamba tekrar kan vercem

Merhabalar benimde sat 30 Ekim, beklenen adet tarihimde 26 Kasımdı. 1 gün gecikince şüphelendim test yaptım şükür pozitifti. Bu süreçte 2 kere kan verdim 212 ve 536 değerlerinde çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim şuan artış takibindeyiz, sizleri de okumak çok ayrı bi mutluluk. İnşallah herkes bu süreci stressiz bir şekilde atlatır.

Merhabalar bende bu yıl 1 tüp bebek denemem oldu tutmadı zordur bizim için ikimizde de sorun var benimde adetim 27 ekim yumurtlamam 12 kasımdı beklenen adet tarihim 25 kasım 3 gün geçikince dün sabah yapınca çift çizgi çıktı hemen gidip kan verdim 92,68 çıktı yarın sabah gidip bir daha kan verecem inşallah herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağınıza alırsınız bundan sonraki sürecleri tecrübeli annelerden öğrenmek isterim ya da hep birlikte öğreniriz

yaş sat şehir vs. dileyen iletsin lütfen. zorunlu değil.

doktora ne zaman gidilir acaba keseyi görmek için pandemi olunca sürekli doktora gitmek istemiyorum siz ne zaman gideceksiniz

Benim kan sonucum 8894 çıktı çok yüksek değilmi
çoğul gebelik olabilirmi ikiz üçüz falan ya da hamileydiniz üstüne adet gördünüz 6-7 haftalıkda olabilir belki ve siz kesenizi görebilir doktor internetten 3000-4000 arası karında görünüyür yazıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…