- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 30
Akşam akşam sinirlerim bozuldu ya adam zaten iranlı türkçesi biraz bozuk anlaşamadık kendi doktorum canım doktorumDış gebelik riski evet hepimiz de var ama bu doktorun şuan ultrasonda gözükeceğini iddia etmesi komik gerçekten. Canını hiç sıkma canım Allahın izniyle sorun çıkmaz. Değerin de artmış maşallah.
Amin amin canımAkşam akşam sinirlerim bozuldu ya adam zaten iranlı türkçesi biraz bozuk anlaşamadık kendi doktorum canım doktorumneyse benim içim rahatladı şükür Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
İlk kan bu şekilde çıktı beş gün gecikmeyle kan verdimMaşallah artışlariniz takibi kaç kaçtı
Bende öyleyim elimde olmuyorHeyecandan, telaştan psikolojimiz bozuk. Telefon elimde sürekli kimyasal gebelik dış gebelik araştırıp duruyorum. O durumları yaşayan arkadaşları gördükçe çok üzülüyorum, Allah kimseye yaşatmasın. Sürekli araştırmak psikolojimi bozdu benim de artık. Acaba olabilir mi diye düşünüp düşünüp duruyorum, Allah hepimize sağlık versin, hayırlısıyla saglikla bu süreci geçirtsin bize İnşallah
Maşallah ne güzel benimde 507 ydi. Perşembe keseye bakalım dedi.İlk kan bu şekilde çıktı beş gün gecikmeyle kan verdim
Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺2022 Ağustos Anneleri
Herkese keyifli, huzurlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum
Anne Adayı Adı Yaş Adet Başlangıcı Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin Adı Mirune 34 26.10.2021 Esaskiz43 feslegenhanim 28 26.10.2021 dhggg 26 22.10.2021 mayonezmayonez 27 25.10.2021 Egeveefeninannesi 38 27.10.2021 scarletwitch_ 30 28.10.2021 Nagihan1234 29 27.10.2021 esesye
Hayırlısı diye bol dua edin inşallah öyle olmazHastaneye geldik şimdi ağrım vardı sol tarafta nöbetçi doktor vardı kese gözükmedi doğal olarak sadece kırıntı var dedi o ne demekse dış gebelik olabilir dedi moralimi bozdu testi verdik bekliyoruz şimdi
Selam, rica ederim tabi ki söyleyin, ben zaten sormuştum ses çıkmayınca bebeğin cinsiyeti şeklinde değiştirdim listeyi baştan düzenlemek zorunda kalmayayım diye. oysaki çok cinsiyetçi geliyor bana bu soruSelam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺
hoş geldiniizzz. tebrik ederimMerhabalar bende nasip olursa agustos annesi olucam aranıza kaltıldım hepimiz sag salim kucagımıza alırız umarım
Teşekkür ederimhoş geldiniizzz. tebrik ederim
Tabi ki oylr önemli olan sağlıkla gelmeleri Rabbım bana da nasip etsin inşallah bu aySelam, rica ederim tabi ki söyleyin, ben zaten sormuştum ses çıkmayınca bebeğin cinsiyeti şeklinde değiştirdim listeyi baştan düzenlemek zorunda kalmayayım diye. oysaki çok cinsiyetçi geliyor bana bu sorubebişlerin cinsiyeti kız olsa erkek olsa ne sağlıklı olsunlar da. 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanı
İnşallah, bol ians, bekliyoruz aramızaaTabi ki oylr önemli olan sağlıkla gelmeleri Rabbım bana da nasip etsin inşallah bu ay
Tebrik ederim. İnsallah amin. Sizi de ekliyorum o halde.Merhaba ben daha kan testi vermedim cuma günü adetim 3 gün gecikti diye idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yarın sabah kan testi vereceğim inşallah sağlıkla ilerler
Ah o zaman 2 Ağustos. Testiniz pozitif, hamilesiniz. İnşallah sağlıkla ilerler.Son adet tarihim 28 ekimdi bilemiyorum Temmuz sonuna mı denk gelir