2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dış gebelik riski evet hepimiz de var ama bu doktorun şuan ultrasonda gözükeceğini iddia etmesi komik gerçekten. Canını hiç sıkma canım Allahın izniyle sorun çıkmaz. Değerin de artmış maşallah.
Akşam akşam sinirlerim bozuldu ya adam zaten iranlı türkçesi biraz bozuk anlaşamadık kendi doktorum canım doktorum neyse benim içim rahatladı şükür Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Bende öyleyim elimde olmuyor

Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺

Hayırlısı diye bol dua edin inşallah öyle olmaz

Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺
Selam, rica ederim tabi ki söyleyin, ben zaten sormuştum ses çıkmayınca bebeğin cinsiyeti şeklinde değiştirdim listeyi baştan düzenlemek zorunda kalmayayım diye. oysaki çok cinsiyetçi geliyor bana bu soru bebişlerin cinsiyeti kız olsa erkek olsa ne sağlıklı olsunlar da. 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanı

Merhabalar bende nasip olursa agustos annesi olucam aranıza kaltıldım hepimiz sag salim kucagımıza alırız umarım

Tabi ki oylr önemli olan sağlıkla gelmeleri Rabbım bana da nasip etsin inşallah bu ay

Merhaba ben daha kan testi vermedim cuma günü adetim 3 gün gecikti diye idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yarın sabah kan testi vereceğim inşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• E8FC19E1-175C-411D-A0E4-4A3AE26EF4DF.jpeg
    135,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba ben daha kan testi vermedim cuma günü adetim 3 gün gecikti diye idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi belirdi. Yarın sabah kan testi vereceğim inşallah sağlıkla ilerler
Tebrik ederim. İnsallah amin. Sizi de ekliyorum o halde.

merhaaba kızlaar 3 senelik evliyim bebişimiz olmamıstı tüp bebek tedavisyle suan hamile gözüküyorjm tabkiii umarım saağkıkla devam eder 9. gun 70 beta hcg yarın tekrar vereceğim test inşallah katlamıştır benmde son 28.10. 2021 son regl yaş 28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…