2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba bugün test yaptım çift çizgi çıktı bir süredir istiyorduk ikinci olacak benim sat 27 ekim doğum tarihi 3 Ağustos görünüyor yaş 31 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza

Merhaba kızlar :) Ben de merak ettiğim şeyler olduğunda hep buraya gelir bi bakardım araştırırdım şimdi gebe kalınca da gruba dahil olmak istedim sat 23 kasım henüz doktora gitmedim bir kez kan verdim 60 küsür geldi hcg yarın yine vereceğim 6.haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum ilk gebeliğim çok heyecanlıyım

Merhaba ben de hamilelik testi yaptım bugün pozitifi gördüm Çarşamba günü kan vericem herkesin Allah yardımcısı olsun bir aksilik olmazsa inşallah doğum agustosu gösteriyor

Ay kızlar yanlış yazmışım bat23 kasımdı sat 24 ekim

Ayy bende yeniyim 3+5 günlük bugün hcg de 108 çıktı cumartesi günü. Doktora bilerek gitmiyorum bekliyorum keseyi göreyim diye

Canım biz seninle hemen hemen aynıyız tahminime göre bende ikinci kanı yarın vericem bakalım kaç gelicek hayırlı olsun sana da

Selam canım karışmak gibi olsun istemem ama bebeğin adı yerine şehir olabilir yardımlaşma bagiminda aynı şehirde olanlar doktora önerisi vs gibi ☺
Beni de eklermisiniz

Sizde de son 2 haftadır elleriniz ayaklarınız buz gibi oluyormu benim normalde kışın hep sıcak olurdu
Ben ilk defa dün akşam eve gelince üşüdüm ısınamadım.bi türlü çorapla yatıp çorapla kalktım kat kat battaniye ilk kez dün aksamdim

Ben ilk defa dün akşam eve gelince üşüdüm ısınamadım.bi türlü çorapla yatıp çorapla kalktım kat kat battaniye ilk kez dün aksamdim
Ahaa dun ben de ilk defa çok usudum. Ayaklarım buz kesmişti battaniyeye sardim. Ben reglden önce üşürüm kimyasal mi geciriyorum acaba diye düşündüm hatta o kadar üşüyünce.

Ahaa dun ben de ilk defa çok usudum. Ayaklarım buz kesmişti battaniyeye sardim. Ben reglden önce üşürüm kimyasal mi geciriyorum acaba diye düşündüm hatta o kadar üşüyünce.
Yok onu takip etmedim hic ben regl e

Abooo beklediğim konu açılmış geç kaldım biraz ama olsun Beni de ekler misiniz? İnşallah bir sıkıntım çıkmazsa ağustos tahmini doğum. Kaç haftalık bilmiyorum sat 2 kasım Yarın doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…