Hoş geldiniz. Çok sevindim. Bebeğinize kavuşmanıza az kalmış inşallah. Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzmerhaaba kızlaar3 senelik evliyim bebişimiz olmamıstı tüp bebek tedavisyle suan hamile gözüküyorjm tabkiii umarım saağkıkla devam eder 9. gun 70 beta hcg yarın tekrar vereceğim test inşallah katlamıştır benmde son 28.10. 2021 son regl yaş 28
inşaaallahHoş geldiniz. Çok sevindim. Bebeğinize kavuşmanıza az kalmış inşallah. Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz
Merhaba mirune beni de baştaki listeye ekler misin? 26.10 sat tarih, yarın kan testim benim deHoş geldiniz. Çok sevindim. Bebeğinize kavuşmanıza az kalmış inşallah. Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aa tabi. En içten dualarım sizinle. Her şey yolunda gidecekMerhaba mirune beni de baştaki listeye ekler misin? 26.10 sat tarih, yarın kan testim benim deyaşım 39 ikinci bebeğim kısmetse. Ben de dua isterim
İlk çocuğunuz kız erkek yaş nedir? Benimki kız 8 yaş benim de bulantım çık olmuştu gerçekten olmazsa tadından yenmez daha sağlıklı oluruz bulantı olunca beslenme zor oluyorKızlar azcık sohbet edelim. Ben 8 dedin mi pijamaları çekmiş yatakta oluyorum. Kokular daha net gelmeye başladı bir de. Belim regl olacakmışım gibi agriyor. İlk gebeligimde 6. Haftada kursagim yanmaya, 7. Haftada kusmaya başlamıştım. Insallah böyle devam eder, bulantisiz, mide yanması olmadan gebelik muthis olsa.
Kalp atışlarını duymadan herkesin kalbi agzinda atiyor biliyorum 0ama olumlu düşünelim. Olan olacağına varır ama en azından olumsuz ihtimaller cok küçük ihtimaller.
Teşekkür ederimAa tabi. En içten dualarım sizinle. Her şey yolunda gidecekben listeye coktan eklemiştim zaten sizi. ☺
Hayırlı olsun inşallahMaşallah ne güzel benimde 507 ydi. Perşembe keseye bakalım dedi.
Ben de pıhtılaşma boz. Çıktı 2 düşüğüm var inşallah bende agustos 2022 annesine katılırım dr. Çok erken ögrenmen gerek dedi yumurtlamadan sonra11 gün beklicem inşallah hayırlısıyla nasip olurHayırlı olsun inşallahben de cuma gidicem nasip olursa. Benim bu altıncı.hamilelik.deneyimim ilk üçü düşük dördüncu nasip.oldu beş yaşında oğlum var sonra bı düşük daha oldu. Artık düşünmüyordum supriz oldu kan pihtilasnasi var bende iğne başlamamız lazım hemen heyecan ya da başka bi his yok malesef alık alık bakıyorum
Ne güzel pozitifsiniz ben geçen ay kimyasal yaşayınca her dj kalbim atıyor korkudan yaHayırlı olsun inşallahben de cuma gidicem nasip olursa. Benim bu altıncı.hamilelik.deneyimim ilk üçü düşük dördüncu nasip.oldu beş yaşında oğlum var sonra bı düşük daha oldu. Artık düşünmüyordum supriz oldu kan pihtilasnasi var bende iğne başlamamız lazım hemen heyecan ya da başka bi his yok malesef alık alık bakıyorum
Benim hiçbir belirtim yoğun olmadı çok mu dayanıklı bünyem neİlk çocuğunuz kız erkek yaş nedir? Benimki kız 8 yaş benim de bulantım çık olmuştu gerçekten olmazsa tadından yenmez daha sağlıklı oluruz bulantı olunca beslenme zor oluyorhalsizlik oluyor.bende şimdilik şişlik hafif halsizlik var sadece çok şükür
kimyasal gebelik kit testte çift çizgi midir? ben de daha kanda görmedimNe güzel pozitifsiniz ben geçen ay kimyasal yaşayınca her dj kalbim atıyor korkudan ya
Testte çok silik çıktı. Kan verdim 30 du sonra iki gün sonra tekrar kan verdim 27 oldu. Sonra da 7 ve adet olmuştumkimyasal gebelik kit testte çift çizgi midir? ben de daha kanda görmedim
Benim ilk gebeliğim şuana kadar sadece kasık ağrım oldu çok nadir midem yanıyo bu sabah gögüslerim hassaslaştı cuma keseyi görmeye gidicem zaman hiç geçmiyo gibiKızlar azcık sohbet edelim. Ben 8 dedin mi pijamaları çekmiş yatakta oluyorum. Kokular daha net gelmeye başladı bir de. Belim regl olacakmışım gibi agriyor. İlk gebeligimde 6. Haftada kursagim yanmaya, 7. Haftada kusmaya başlamıştım. Insallah böyle devam eder, bulantisiz, mide yanması olmadan gebelik muthis olsa.
Kalp atışlarını duymadan herkesin kalbi agzinda atiyor biliyorum 0ama olumlu düşünelim. Olan olacağına varır ama en azından olumsuz ihtimaller cok küçük ihtimaller.
25 Ekim iki gün gecikbce test yaptım idrarda öğrendim sonra beş gün gecikmeyle de.kan verdim. Sizi çok iyi anlıyorum ins hayırlısıyla kucağınıza alirsinizBen de pıhtılaşma boz. Çıktı 2 düşüğüm var inşallah bende agustos 2022 annesine katılırım dr. Çok erken ögrenmen gerek dedi yumurtlamadan sonra11 gün beklicem inşallah hayırlısıyla nasip olursizin sat ne kaç gün sonra ögrendimiz?
Ben de.oykeydim anliyorum sizi inşallah bu sfer herşey güzel olur sizin için deNe güzel pozitifsiniz ben geçen ay kimyasal yaşayınca her dj kalbim atıyor korkudan ya
Biliyorum insan sabah akşam düşünmekten başka şeye odaklanamıyorum. Ben gebeliği öğrendikten sonraki ilk 3 hafta, ardındaki tüm süreç aylar, bir de son 3 hafta diye diye 3e ayırıyorum. Bu ilk ve son haftalar sanki ortasında gecen 7 -8 ayla es değermiş gibi saatler saniyeler gecmiyorBenim ilk gebeliğim şuana kadar sadece kasık ağrım oldu çok nadir midem yanıyo bu sabah gögüslerim hassaslaştı cuma keseyi görmeye gidicem zaman hiç geçmiyo gibi
Ben ilk bebegimi kimyasal gebeliği ardından dünyaya getirdim. Kimyasal olunca çok ağlamıştım. 2 ay sonra Luna'ya hamileyim. Genelde sağlıklı geliyor bir kimyasalı üstünden. Arka arkaya kimyasal olmuyorNe güzel pozitifsiniz ben geçen ay kimyasal yaşayınca her dj kalbim atıyor korkudan ya
Benimki de kız. 2020 Agustos annesiyim, kizim 15,5 aylik, bebek daha. Hatta hala emiyor. Insallah 2 yıl aralari olacak.İlk çocuğunuz kız erkek yaş nedir? Benimki kız 8 yaş benim de bulantım çık olmuştu gerçekten olmazsa tadından yenmez daha sağlıklı oluruz bulantı olunca beslenme zor oluyorhalsizlik oluyor.bende şimdilik şişlik hafif halsizlik var sadece çok şükür
Amin içim ferahliyo bunları okuyunca. İnşallahBen ilk bebegimi kimyasal gebeliği ardından dünyaya getirdim. Kimyasal olunca çok ağlamıştım. 2 ay sonra Luna'ya hamileyim. Genelde sağlıklı geliyor bir kimyasalı üstünden. Arka arkaya kimyasal olmuyor