burdanda yazın nedicek sağlıklıdır ki bu kadar yüksek değerleriniz güzeldir benceAnlamadım birsey kadın doğuma bi gideceğiz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdanda yazın nedicek sağlıklıdır ki bu kadar yüksek değerleriniz güzeldir benceAnlamadım birsey kadın doğuma bi gideceğiz bakalım
İnşallah belirtim yok sadece hafif bel ağrısı bide adet olacakmışım hissi ondan endişe ettimburdanda yazın nedicek sağlıklıdır ki bu kadar yüksek değerleriniz güzeldir bence
o bende de var kasıklarım ağrıyor sol bacagım bel sözylmiyorum bile benim yarın sabah gidip aile hekimliğine verecem aksama ancak cıkar değerin güzel dediğim gibi 6-7 haftalık ya da cogul olabilirİnşallah belirtim yok sadece hafif bel ağrısı bide adet olacakmışım hissi ondan endişe ettim
30 25ekimyaş sat şehir vs. dileyen iletsin lütfen. zorunlu değil.
erken yumurtlamış olabilirsiniz, 6 haftalık gebe olabilirsiniz. ikiz bekliyor olabilirsiniz. aslında hiçbiri olmadan da normal olabilir. çünkü kadın doğumcu bana çoook geniş bir skalası var hgc hormonunun. bizim baktığımız sadece 2 gün arayla çıkan sayıdan çoalığ çoğalmadığına dair orantısı demişti.Benim kan sonucum 8894 çıktı çok yüksek değilmi
İnşallah allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin…erken yumurtlamış olabilirsiniz, 6 haftalık gebe olabilirsiniz. ikiz bekliyor olabilirsiniz. aslında hiçbiri olmadan da normal olabilir. çünkü kadın doğumcu bana çoook geniş bir skalası var hgc hormonunun. bizim baktığımız sadece 2 gün arayla çıkan sayıdan çoalığ çoğalmadığına dair orantısı demişti.
Aramıza hoş geldinizzz, tebrik ederiimMerhabalar. Hersey yolunda giderse ben de agustos annesi oluyorum galiba.
3. Gebelik insallah 2. Cocugum olucak. Biraz korku biraz heyecan.
Sat 2.11.2021 30 yas kayseri.
Hepinize coook guzel gebelikler diliyorum.
tebrik ederiim, hoş geldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhabalar bende bu yıl 1 tüp bebek denemem oldu tutmadı zordur bizim için ikimizde de sorun var benimde adetim 27 ekim yumurtlamam 12 kasımdı beklenen adet tarihim 25 kasım 3 gün geçikince dün sabah yapınca çift çizgi çıktı hemen gidip kan verdim 92,68 çıktı yarın sabah gidip bir daha kan verecem inşallah herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağınıza alırsınız bundan sonraki sürecleri tecrübeli annelerden öğrenmek isterim ya da hep birlikte öğreniriz
İnşallah canım herşey hepimiz için harika olsun inşallahTestte çok silik çıktı. Kan verdim 30 du sonra iki gün sonra tekrar kan verdim 27 oldu. Sonra da 7 ve adet olmuştum . İnşallah bu kez bebeğim benimle kalır Allah'ım
İkiz olabilir miiiiiBenim yüksek çıktı neden öyle yüksek çıktı bilmiyorum ama 2741
Daha yuksegini duydum az önce içim rahatladı umarım değildirİkiz olabilir miiiii
amin hayırlısı inşallah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ımtebrik ederiim, hoş geldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Benim de eşim ikiz istiyorDaha yuksegini duydum az önce içim rahatladı umarım değildir
amin hayırlısı ile hepbirlite sağlıklı gebelikler doğumlar bendede her şey yolunda giderse 3 ağustos gösteriyor bende korkuyorum bende dün yaptırdım 92,68 bende yarın sabah verecem kan akşam 9 ancaka cıkar aile hekimliğinde beta testini geç veriyorMerhaba kızlar, bende de her şey yolunda ilerlerse 3 Ağustos'ta anne oluyorum
İlk gebeliğim olacak ve her şeyden çok korkuyorum ya kimyasal ya dış gebelik olursa diye.
Dün betam 84 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.
Sat 03.11.2021 yaş:29
Hepimize sağlıklı risksiz gebelikler, doğumlar diliyorum
Hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız inşallah güzel şekilde artış olur Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinamin hayırlısı ile hepbirlite sağlıklı gebelikler doğumlar bendede her şey yolunda giderse 3 ağustos gösteriyor bende korkuyorum bende dün yaptırdım 92,68 bende yarın sabah verecem kan akşam 9 ancaka cıkar aile hekimliğinde beta testini geç veriyor
Amin inşallah yarın kan verince yazarmisin kac çıkacak değerinHemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız inşallah güzel şekilde artış olur Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin