2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah belirtim yok sadece hafif bel ağrısı bide adet olacakmışım hissi ondan endişe ettim
o bende de var kasıklarım ağrıyor sol bacagım bel sözylmiyorum bile benim yarın sabah gidip aile hekimliğine verecem aksama ancak cıkar değerin güzel dediğim gibi 6-7 haftalık ya da cogul olabilir

Merhabalar. Hersey yolunda giderse ben de agustos annesi oluyorum galiba.
3. Gebelik insallah 2. Cocugum olucak. Biraz korku biraz heyecan.
Sat 2.11.2021 30 yas kayseri.
Hepinize coook guzel gebelikler diliyorum.

Benim kan sonucum 8894 çıktı çok yüksek değilmi
erken yumurtlamış olabilirsiniz, 6 haftalık gebe olabilirsiniz. ikiz bekliyor olabilirsiniz. aslında hiçbiri olmadan da normal olabilir. çünkü kadın doğumcu bana çoook geniş bir skalası var hgc hormonunun. bizim baktığımız sadece 2 gün arayla çıkan sayıdan çoalığ çoğalmadığına dair orantısı demişti.

erken yumurtlamış olabilirsiniz, 6 haftalık gebe olabilirsiniz. ikiz bekliyor olabilirsiniz. aslında hiçbiri olmadan da normal olabilir. çünkü kadın doğumcu bana çoook geniş bir skalası var hgc hormonunun. bizim baktığımız sadece 2 gün arayla çıkan sayıdan çoalığ çoğalmadığına dair orantısı demişti.
İnşallah allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin…

Merhabalar. Hersey yolunda giderse ben de agustos annesi oluyorum galiba.
3. Gebelik insallah 2. Cocugum olucak. Biraz korku biraz heyecan.
Sat 2.11.2021 30 yas kayseri.
Hepinize coook guzel gebelikler diliyorum.
Aramıza hoş geldinizzz, tebrik ederiim

Merhabalar bende bu yıl 1 tüp bebek denemem oldu tutmadı zordur bizim için ikimizde de sorun var benimde adetim 27 ekim yumurtlamam 12 kasımdı beklenen adet tarihim 25 kasım 3 gün geçikince dün sabah yapınca çift çizgi çıktı hemen gidip kan verdim 92,68 çıktı yarın sabah gidip bir daha kan verecem inşallah herkes hayırlısı ile bebişlerini kucağınıza alırsınız bundan sonraki sürecleri tecrübeli annelerden öğrenmek isterim ya da hep birlikte öğreniriz
tebrik ederiim, hoş geldiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar geçen cumartesi hcg 167 cumartesi de DR a gideceğiz biz de hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏

Merhaba kızlar, bende de her şey yolunda ilerlerse 3 Ağustos'ta anne oluyorum ❤️
İlk gebeliğim olacak ve her şeyden çok korkuyorum ya kimyasal ya dış gebelik olursa diye.
Dün betam 84 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.
Sat 03.11.2021 yaş:29
Hepimize sağlıklı risksiz gebelikler, doğumlar diliyorum ❤️

Merhaba kızlar, bende de her şey yolunda ilerlerse 3 Ağustos'ta anne oluyorum ❤️
İlk gebeliğim olacak ve her şeyden çok korkuyorum ya kimyasal ya dış gebelik olursa diye.
Dün betam 84 çıktı yarın tekrar kan vereceğim.
Sat 03.11.2021 yaş:29
Hepimize sağlıklı risksiz gebelikler, doğumlar diliyorum ❤️
amin hayırlısı ile hepbirlite sağlıklı gebelikler doğumlar bendede her şey yolunda giderse 3 ağustos gösteriyor bende korkuyorum bende dün yaptırdım 92,68 bende yarın sabah verecem kan akşam 9 ancaka cıkar aile hekimliğinde beta testini geç veriyor

amin hayırlısı ile hepbirlite sağlıklı gebelikler doğumlar bendede her şey yolunda giderse 3 ağustos gösteriyor bende korkuyorum bende dün yaptırdım 92,68 bende yarın sabah verecem kan akşam 9 ancaka cıkar aile hekimliğinde beta testini geç veriyor
Hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız 🥰 inşallah güzel şekilde artış olur Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🧡

Sizde de son 2 haftadır elleriniz ayaklarınız buz gibi oluyormu benim normalde kışın hep sıcak olurdu

X