Evet ilk oğlumda Aslan burcu ve hiç kolay değiller burç olarakKizlar aklima geldi baktim da aslan burcumu olacak minikler
O haftada kalp atışı oluyor mu ben 6+5 7 haftalık diye biliyordum ama belki geç döllenme olabilir illa aklına kötü bişey gelmesin canımKizlar.bugun doktora gittim kalp atışı için kalbi atıyordu fakat kese beklediğim gibi buyumemis dedi salı günü tekrar çağırdı başına böyle bişey gelen varmı.bu arada adete gere 5h 6g hamileyim.
Ya anlatsana nasil yaniEvet ilk oğlumda Aslan burcu ve hiç kolay değiller burç olarak
Şimdi mi farkettinKizlar aklima geldi baktim da aslan burcumu olacak minikler
Kizlar kan sonucum geldi, beta hcg 22 binlerde cok
Sorma o halsizlik ve uykuyuMalesef ki bnim De hic istahim yok hic bisey yiyesim gelmiyor butun gun uyumak istiyorum
İnşalllah önce kese göreyim diye dua ediyordum şimdi kalp atışı içinMaşallah canım. İçinde dolsun inşallah o pıt pıtlari da duyduğun haberini alalim
İnatçılar zorlar ben merkezciler hep kendi istedikleri olsun isterler tabi yükselen burçları daha önemli oluyor
Benim iç karnım çok dar ilk hamileliğimde de hemen çıkmıştı bundada normalden daha şiş duruyor dediğiniz gibiMerhaba hanımlar normal günlerdeki kadar yememe rağmen aslında iştahım daha açık amaresmen karnım çıktı ve şiş hissediyorum sizde durumlar nasıl?
Hayır vajinal ultrason yaptı o şekildd gördüKeseyi karından mı gördü
Ayyy çok heyecanlı tabi ki yazarımAyy 15 gün sonra kalp atışını duyacaksın o zaman :) inşallah güzel haberleri yaz buraya
Bence normal çabuk yorulma da oluyor ağrılar da dinlen gün içinde o gereki bizeKizlar belime ve kasiklarima ara ara agri giryr but haftalarda normal mi ki
Canım tüp bebek geç döllenme olamaz.O haftada kalp atışı oluyor mu ben 6+5 7 haftalık diye biliyordum ama belki geç döllenme olabilir illa aklına kötü bişey gelmesin canım
Katılıyorum benimki de Aslan dediğim dedik bi çocuk yengeçte olabilirler belkiEvet ilk oğlumda Aslan burcu ve hiç kolay değiller burç olarak
Öğrendikten sonraki 3 hafta ve doğuma 3 hafta kalan zaman hiç geçmiyor heralde yaaa. Ne derdi ne stresi bitiyorİnşalllah önce kese göreyim diye dua ediyordum şimdi kalp atışı içinstres hiç bitmiyor
Gerçekten yarın gidicem ben de doktora kalp atışı için aşırı stres oldum Allah bize bağışlasın bebişlerimiziÖğrendikten sonraki 3 hafta ve doğuma 3 hafta kalan zaman hiç geçmiyor heralde yaaa. Ne derdi ne stresi bitiyor
Ben de öyle ayakta duramıyorum sürekli midem bulanıyo başım dönüyor, bol bol dinleniyorumMalesef ki bnim De hic istahim yok hic bisey yiyesim gelmiyor butun gun uyumak istiyorum