- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Ah keşkeKorkma inşaallah güzel düşün strese sokma kendini
2haftada yumurtanın büyüme süresinide katıyorlar aslında 4haftalık oluyorsunuz doktor 2haftalık dediği zaman. ilk 2 hafta zaten yumurtanın oluşma süresi oluyorBen 24 kasımda beta hcg 15 ile öğrendim 27 kasımda doktora gittim bana bebek 2 haftalık falan muhtemelen dedibenim şu an 5 haftalık falan sanırım
Benimde sağda oluyor aynısı. Oğlumda da sağ tarafım ağrıyorduArada bir sol kasığıma hafif ağrı vuruyor sizde de oluyor mu kızlar?
Yok canim normal. Tsh referans araligi 0.35 le 4.94Kızlar selam. Ben beta değerime baktırırken doktor tsh değerine de bakmış ve tsh değerim 2,97 çıkmış. Bu fazla bir değer mi sizce?
Maşallah canım. İçinde dolsun inşallah o pıt pıtlari da duyduğun haberini alalimTeşekkür ederiimmBeta iki gün önce 2442 çıkmıştı. Kese 5.5 mm çok küçük şuan geç döllenme olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gidicez inş
Çok teşekkür ederim, bir an korktum yüksek mi acaba diyeYok canim normal. Tsh referans araligi 0.35 le 4.94
Yok yok benimki de 1.61 cikmis ama sorun degil normal aralikta ikimizinki deÇok teşekkür ederim, bir an korktum yüksek mi acaba diye
Yolk sac muhtemelen. Hadi gozun aydin darisi kalp atisina. Darisi bizim bebelereDoktor bugün bana keseye bakarken boş gebelik olmayacağını gösteren yapı oluşmuş dedi. Kastettiği şey yolk sac mı oluyor acaba başka bişey mi?
Benimde kafam karışıyor gerçektenBenim Sat 22 ekim bende geç dollenme oldu yumurtlama tarihim 24 kasım düşün yani okadar gecyumurtlama tarihine gire hesaplıyorum bende 4 haftalik şuan
Evet biliyorum ama doktor öyle söyleyince bende bir şaşırmıştım, sanırım dediğiniz gibi yumurta süresini saymamış2haftada yumurtanın büyüme süresinide katıyorlar aslında 4haftalık oluyorsunuz doktor 2haftalık dediği zaman. ilk 2 hafta zaten yumurtanın oluşma süresi oluyor
Keseyi karından mı gördüTeşekkür ederiimmBeta iki gün önce 2442 çıkmıştı. Kese 5.5 mm çok küçük şuan geç döllenme olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar gidicez inş
Amin canım sıra sıra atlatalım hayırlısıyla hepsiniYolk sac muhtemelen. Hadi gozun aydin darisi kalp atisina. Darisi bizim bebelere
Insallah kalp atışları da nasip olsun canım. Darısı hepimizeeeAmin canım sıra sıra atlatalım hayırlısıyla hepsini
Evet canim zaten yolk sac yoksa bis gebelik cok sukur darisi kalp atisinaDoktor bugün bana keseye bakarken boş gebelik olmayacağını gösteren yapı oluşmuş dedi. Kastettiği şey yolk sac mı oluyor acaba başka bişey mi?
EvetKizlar aklima geldi baktim da aslan burcumu olacak minikler