2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hiç iştahım yok özellikle sabahları sırf mide bulantım dinsin diye kendimi zorluyorum bir şeyler yemeye. Gün içerisinde de hep meyve ve çubuk kraker yiyorum mideme bunlar iyi geliyor. Yine de şükür bu halimize

Benimde kafam karışıyor gerçekten 😁 sizinde benim gibi olmuş, olacağı varsa oluyor işte 🥰 de şok olmuştu sat 16 ekim deyince
Peki nasıl hesapladı dr yine sat gününe göremi geç döllenmeyi nasıl hesapliyorlar merak ediyorum tekrar bidaha gitmedim ben

Peki nasıl hesapladı dr yine sat gününe göremi geç döllenmeyi nasıl hesapliyorlar merak ediyorum tekrar bidaha gitmedim ben
Ben öğrendikten 3 gün sonra gittiğimde 2 haftalık falandır bebek demişti. Hiç son adet tarihini düzeltelim falan demedi. Sanırım kese ve bebek görününce ölçüm yapıp söyleyecekmiş. Sat a göre hesaplamayacak çünkü benim sat a göre 2 hafta falan fark var. Şimdi 16 ekimi baz alıp o şekilde yorumlarsa sağlıklı değerlendirme olmaz

Hadi yaa ama arada çok fark var 15 gün benim mesela birde sezeryan benim bebegimin erken doğmasını istemem
Sizin benimle aynı☺️ Bizi şu an sat a göre hesaplayamaz doktor. Bebekler önden gidip büyürse o zaman yine değiştirir sat tarihimizi, o şekilde duymuştum

Benim de hiç iştahım yok özellikle sabahları sırf mide bulantım dinsin diye kendimi zorluyorum bir şeyler yemeye. Gün içerisinde de hep meyve ve çubuk kraker yiyorum mideme bunlar iyi geliyor. Yine de şükür bu halimize
Bende tam tersi çok iştahlıyım 🥺 Çok şükür mide bulantım yok ondan herhalde çok yiyorum, inş sizinde hemen geçer bulantınız 🙏🏻

Sizin benimle aynı☺️ Bizi şu an sat a göre hesaplayamaz doktor. Bebekler önden gidip büyürse o zaman yine değiştirir sat tarihimizi, o şekilde duymuştum
Aynen ben yumurtlama tarihimi de biliyorum belki onu baz alabilirler ben bilerek geç gitmeyi düşünüyorum dr a 6. Haftada

Kizlar nasilsiniz mide bulantilariniz basladi mi neler yasiyorsunuz
Ben genel olarak iyiyim bazen igrenme sag kasikta batma gibi bisey birazda bel agrisi
Ama k3ndimi hamile hissetmiyorum
Bnde kendimihamile hissetmiyorum canım aşırı uyuma isteği sol tarafında çok hafif bir ağrı oluştu bir iki kere

Aynen ben yumurtlama tarihimi de biliyorum belki onu baz alabilirler ben bilerek geç gitmeyi düşünüyorum dr a 6. Haftada
6.haftan ne zaman oluyor ? İnş kalp atışınıda duyarsın gittiğinde. Bende cumartesi gideceğim

Şuan yum tarihine göre 4+2 deyim ortalama 2 hafta sonra gidicem inşaallah birazda oyuzden geç gitmek istiyorum kalp atışlarını duymak için
Bencede daha az stresli olur hepsini bir anda görüp rahatlarsın. Kese, kalp atışı 😊

Kızlar merhaba adetime bes gün kala beta 26 ıydı. Bugün 4+3 haftalıgım 1125 cıktı. Bu değer iyi mi. 21 inde gitcem doktora.

Ben öğrendikten 3 gün sonra gittiğimde 2 haftalık falandır bebek demişti. Hiç son adet tarihini düzeltelim falan demedi. Sanırım kese ve bebek görününce ölçüm yapıp söyleyecekmiş. Sat a göre hesaplamayacak çünkü benim sat a göre 2 hafta falan fark var. Şimdi 16 ekimi baz alıp o şekilde yorumlarsa sağlıklı değerlendirme olmaz
Kızlar şimdiden çok düşünmeyin bunları zaten ultrasona göre doğar çocuk şimdi erken veya geç tarih olması önemli değil son zamanlar ultrasonda çocuğun boyuna kilosuna göre yaklaşık haftası çıkıyor ki ona göre doğuyorlar genelde

Herkese selam kızlar
Sürpriz yumurtam ve bende yeni katıldım aranıza. Son adetim 28 Ekim 5+6dayız şuan. Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Öğrendikten sonraki 3 hafta ve doğuma 3 hafta kalan zaman hiç geçmiyor heralde yaaa. Ne derdi ne stresi bitiyor
Ah gerçekten öyle şimdi kese varmı yokmu yolk sac oluşacakmı kalp atışını duyabilecekmiyiz diye düşünüyoruz ister istemez şuan

Kızlar selam. Ben beta değerime baktırırken doktor tsh değerine de bakmış ve tsh değerim 2,97 çıkmış. Bu fazla bir değer mi sizce?
Benim değer 4,95 çıktı ve levatron 25 mg başladı doktor aylık takip ettiricem değermi başta çok kafama taktım çok yüksek diye ama sonra burada kullananlar olduğunu sorun olmadığını okudm biraz rahatladım sizin değer 1. Trimester icin normal gibi normal de yazan 1. Trimester normali 2.5 ama takip ettirin geçmiş olsun insallah sorun olmaz kimse de 🙏🏾

Benim değer 4,95 çıktı ve levatron 25 mg başladı doktor aylık takip ettiricem değermi başta çok kafama taktım çok yüksek diye ama sonra burada kullananlar olduğunu sorun olmadığını okudm biraz rahatladım sizin değer 1. Trimester icin normal gibi normal de yazan 1. Trimester normali 2.5 ama takip ettirin geçmiş olsun insallah sorun olmaz kimse de 🙏🏾
İlk hamileliğimde bende de çıkmıştı. Bende 25ile başlamıştım aylık kontrolde düşmemişti 50ye çıkartmıştı doktorum yani ilaç ile illaki düşürüyorlar değeri bir sorun olmadı oğlumda çok şükür ilaçlarınızı düzenli kullanın sadece☺️

X