Benim Sat 22 ekim bende geç dollenme oldu yumurtlama tarihim 24 kasım düşün yani okadar gecSelam kızlar bende ağustos annesi olacağım inşama benim geç döllenmeninde geç döllenmesi olduğu için Kaç haftalık hamileyim bilmiyorum pazar günü keseyi gördüm 5,08 mm di cumartesi randevum var inş kese büyümüştür ve yolk saç görünür Sat 16 ekim ama şu an 5 haftalık falan hamileyimdir sanırım
Benimde genelde solda oluyor ara ara normal sanirimBende oluyor canım. Ama çok sık değil. Mesela sağ kasığım daha sık oluyor.
Ayy 15 gün sonra kalp atışını duyacaksın o zaman :) inşallah güzel haberleri yaz burayaBen doktora gittim keseyi gördü folik asit başla 15 gün sonra gel dedi
Benimde yumurtlama tarihim 22 Kasım:) betan kac çıktı canım pekiBenim Sat 22 ekim bende geç dollenme oldu yumurtlama tarihim 24 kasım düşün yani okadar gecyumurtlama tarihine gire hesaplıyorum bende 4 haftalik şuan
Ohh çok şükür canım çok geçmiş olsun dinlen bol bolÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Evet aramizda 2 gün varBenimde yumurtlama tarihim 22 Kasım:) betan kac çıktı canım peki
Çok şükür çok sevindim canım bol bol dinlenÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Benim cuma günü 5.37 çıktı. 4 gün sonra 42.71 çıktı. Doktor 4 gün sonra bir daha ver dedi. Cumartesi vericem bakalım. İnşallah çabuk yükselir yaEvet aramizda 2 gün varben ilk cuma verdim 21 di 4 gün sonra yani carsamba 297 olmustu canım
ÇOK ŞÜKÜR ALLAH SİZLERE BAĞIŞLASINÇıktım kızlar. Dış gebelik ihtimali yok kese yerleşmiş ama düşük kanamasıda olabilir yerleşme kanaması da olabilir dedi iğne yaptı progestan verdi hcg takibine gerek yok daha neler dedi. Bol dua bol dinlenme
Normaldir bence. Çok şiddetli ve çok sık olsa evet korkulur derdim ama bu kadarı normal benceBenimde genelde solda oluyor ara ara normal sanirim
Normal çıkmış yukselmesi iyi rahime geç tutunmusda olabilir yaniBenim cuma günü 5.37 çıktı. 4 gün sonra 42.71 çıktı. Doktor 4 gün sonra bir daha ver dedi. Cumartesi vericem bakalım. İnşallah çabuk yükselir ya
Aman sağlıklı olsun da ya. 9 haftalık bir kürtajım oldu o yüzden çok korkuyorumNormal çıkmış yukselmesi iyi rahime geç tutunmusda olabilir yani
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin :) beta değerin kac çıktı canım en son ne zaman verdin kanBizde bugünn kesemizi gördük5+3 deyim yumurtlamaya göre
Teşekkür ederiimmHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin :) beta değerin kac çıktı canım en son ne zaman verdin kan
Teşekkür ederiimmHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin :) beta değerin kac çıktı canım en son ne zaman verdin kan
Teşekkür ederimBeta değerin kac çıktı canım? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim :)
Korkma inşaallah güzel düşün strese sokma kendiniAman sağlıklı olsun da ya. 9 haftalık bir kürtajım oldu o yüzden çok korkuyorum
MaşaallahBizde bugünn kesemizi gördük5+3 deyim yumurtlamaya göre
Tam 8 gün var aramızda:)Teşekkür ederimDün yaptırdığım 800 küsür çıkmıştı canım