2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öğrendikten sonraki 3 hafta ve doğuma 3 hafta kalan zaman hiç geçmiyor heralde yaaa. Ne derdi ne stresi bitiyor
Aradaki ikili üçlü test stresi detaylısıı hiç bitmiyorkii
Gerçekten yarın gidicem ben de doktora kalp atışı için aşırı stres oldum Allah bize bağışlasın bebişlerimizi
İnşallah inşallahh dış gebeliği eledik şimdi risk boş gebelikte Nasıl geçecek 10 gün bilmiyorum keşke yarın gidecsk olsaydım güzel haberlerinizii bekliyoruzzz

Ay cok teşekkür ederim canım vallahi çok kafama takmıştım netten araştırdıkça nasıl böyle çıktı diye kendi kendimi yedim bi sorun olmamasına çok sevindim ikinci gebelikte de kullanıyor musunuz şuan gebelikten sonra düzeldi mi bide bende normalde yoktu doktor gebelik endeksli de çıkmış olabilir dedi.

Ben daha eleyemedim hiç birini düşünmemeye çalışmaktan yoruldu valla beynim

Canım düşünme sebebimiz herkes 5 haftalık hamileyim derken biz bir şey diyemiyoruz çünkü bilmiyoruz yoksa erken ya da geç olması tabiki önemli değil, ama insan kaç haftalık hamile olduğunu ve bebeğinin gelişimini takip etmek için öğrenmek istiyor bu da doğal bence

Yok tabi doğal heyecandan bide ilk gebelik sizin genelde ama birkaç haftaya netleşir kaç hafta olduğu siz son adet tarihini baz alın değişiklik olursa ona göre bakarsınız

Yok tabi doğal heyecandan bide ilk gebelik sizin genelde ama birkaç haftaya netleşir kaç hafta olduğu siz son adet tarihini baz alın değişiklik olursa ona göre bakarsınız
Haklısınız ilk heyecan, öyle yapacağım teşekkür ederim

Benimde gebelikte çıkmıştı gebelikten sonra düzeldi. Henüz doktora gitmedim canım

O kadar usuyorum ki. Icim usuyo. Evimiz hep cok sicaktir gelenler camlari falan actirir. Her kis tisortle falan dururdum evde usumezdm. Smdi montla otursam usuyorum. Icim titriyo resmen
Valla ayni biz sicak bi sehirde yasiyoruz buranin sogugu fazla olmaz ama ben titriyorum ev sicak ama battaniyenin altindan kalkmak ólum bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…